Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

@eozen81,,

ilk mesajdaki son youtube videosu,kanal zaping olayındaki image hangisi bilgin var mı? kanal isimleri ayrıca info barın üstünde çıkması hoşuma gitti,yada bu arayüz ise ismi nedir?
    vti kullanıyorum şuan,dmconcinty arayüz ile.bunu denemek isterdim.

Dostum, hayır bilgim yok ama Youtube'da açıklamalarda arayüzün adı MetrixHD Beta yazıyor.
    İmaj da VTi"Vu+ Team Image" - v. 5.0.0 - 11.12.2012 OE 1.6 imiş. Bir dene olmazsa bu arayüzü.
    Bize de haber verirsin

Bende zaten en son yüklü VTI image vardı.

http://metrixhd.sinthex.de/#Download

yukardaki adresten
    MyMetrix Version 1.1b apk olarak indirip tmp ye attım.kurdum.
    açılışta menu/sistem/arayüze tıklayıp "mymetrixHD" seçtikten sonra cihaz yeniden başladı.
    gayet güzel herhangi bir sorun çıkmadı yeşil v.s. gibi.
    eklentiler kısmından mymetrix girip arayüzle ilgili gerekli konfigarasyonları yapaibliyorusnuz.
    hsva durumu,saat,hareketli çubuğun rengini değiştirme vede info barın üstünde kanal adının yazması gibi.

Hava durumunda kendi şehrinizi bulmak için yukardaki adresten metrixweather dan şehrinizi yazın ve çıkan sonucun altında
    bir ID Nosu var onu cihazınızdaki metrixhd plugın ayarlrdan girebilirsiniz.şehriniz adını yazarken noktalı harf kullanmayın.

yalnız saat problemi var,arayüzle ile alakalı değil bu durum.imageler ile ilgili bir durum söz konusu sanırım.
    TF bi dosya vermişler ama dosya hatalı iniyor.içi boş çıkıyor.bulursan burda paylaşırsan sevinirim.
    denemenizi tavsiye ederim bu arayüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 6 Mart 2013; 21:34:55 >

• quote:

Bende zaten en son yüklü VTI image vardı.

http://metrixhd.sinthex.de/#Download

yukardaki adresten
    MyMetrix Version 1.1b apk olarak indirip tmp ye attım.kurdum.
    açılışta menu/sistem/arayüze tıklayıp "mymetrixHD" seçtikten sonra cihaz yeniden başladı.
    gayet güzel herhangi bir sorun çıkmadı yeşil v.s. gibi.
    eklentiler kısmından mymetrix girip arayüzle ilgili gerekli konfigarasyonları yapaibliyorusnuz.
    hsva durumu,saat,hareketli çubuğun rengini değiştirme vede info barın üstünde kanal adının yazması gibi.

Hava durumunda kendi şehrinizi bulmak için yukardaki adresten metrixweather dan şehrinizi yazın ve çıkan sonucun altında
    bir ID Nosu var onu cihazınızdaki metrixhd plugın ayarlrdan girebilirsiniz.şehriniz adını yazarken noktalı harf kullanmayın.

yalnız saat problemi var,arayüzle ile alakalı değil bu durum.imageler ile ilgili bir durum söz konusu sanırım.
    TF bi dosya vermişler ama dosya hatalı iniyor.içi boş çıkıyor.bulursan burda paylaşırsan sevinirim.
    denemenizi tavsiye ederim bu arayüzü.

Gerçekten çok güzel bir arayüzmüş, ben de dün VTI kurdum deneme amaçlı. Sonra bu arayüzü denedim,
    gerçekten sadece güzel, özellikle kanal geçişlerinde info bar üzerinde kanal adının yazması ve kalıcı saat
    olayı çok hoşuma gitti, çok teşekkürler bu güzel bilgiler için

• quote:

@dephyr, pardon bir iletişim problemimiz oldu bugün, kusura kalma

@eozen81 sizde kusura bakmayın rencide etmek istemedim
  • quote:

Cihaz ülkemizde ön satışa başladı. Dağıtımı Şubatın ilk haftası olarak planlanıyor.
    Türkiye gibi bu tip cihazların Avrupa'ya oranla çok pahalıya satıldığı bir yerde 699 TL'lik ön satış fiyatı bence cihazı 2013'de çok iyi bir yere getirecek ülkemizde. Not: Cihazın Avrupa satış fiyatı 300 EUR civarı.

Çift tunerli olması, işlemci hızı, teknik desteğin fazla olması, Transcoding ile artık heryerden cihaza bağlanıp 1mp upload hızı ile bile TV seyredebiliyor olmanız (PC'den, cepten, tabletten vs...), gigabit hızında olması cihazı almamdaki başlıca sebeplerdi. Ürünü aldığımda eğer yapılmamış ise, incelemesini yapacağım ancak o zamana kadar bu başlığı açmak faydalı olur diye düşündüm. Ayrıca cihazı kullanan dostlar buradan belirtirlerse bir topluluk yaratalım ve çeşitli konularda yardımlaşalım bu sayede.

Saygılar.

Tüm Özellikler

quote:

SOLO2; kanal geçiş hızını yarım saniyenin altına indirebilen bir süper işlemci ile donatılmış. Bu süper işlemci; eklenti dosyalarını, video dosyalarını indirirken veya oynatırken kendini gösteriyor. Siz sadece eğlencenin tadını çıkarıyorsunuz.
    SOLO2; Full HD yayınları destekliyor. IPTV yayınlarını ek bir yazılıma ihtiyaç duymadan oynatıyor. HbbTV yayınlarına indireceğiniz bir applikasyon (ekelenti) ile erişmenizi sağlayor. Kablo TV yanlarını modül gerektirmeden izlemenizi sağlıyor... D-Smart kartı ile uyumlu. Abone olarak D-Smart’ın HD yayınlarını izleyebiliyorsunuz.
    Cebinizde...
    SOLO2 ile iPhone ya da android tabanlı cep telefonlarınız TV ekranınız oluyor. İnternete ulaşabildiğiniz her yerde favori programlanızı veya canlı yayınları mobil cihazınız ile izleyebiliyorsunuz. Mobil cihazınız ile SOLO2’ye erişerek dosya indirip yükleyebiliyorsunuz. Dilerseniz mobil cihazınızdan TV’nize kumanda edebiliyorsunuz. Hatta bu dosyaları arkadaşlarınız ile paylaşabiliyorsunuz.
    Vu+ SOLO2 siz düşündünüz, biz sadece gerçekleştirdik...
    Tabletinizde...
    Bir iPad ya da Tablet PC’iniz varsa Vu+ orada... Piknikte, Alaska’da ya da baba ocağında olabilirsiniz... İnternete ulaşabilen bir tabletiniz varsa (aslında internete ulaşabilen bir cihaz). Vu+ SOLO2 sizin tam yanınızda. Mesafe önemli değil. Sevdiğiniz program Türkiye’de yayınlanıyor, siz Alaska’dasınız fakat siz bir SOLO2 kullanıcısıszınız. Hiç sorun yok. İnternetiniz varsa programı kaçırmazsınız ama tadını kesinlikle çıkarırsınız.
    Laptop’unuzda...
    LAPTOP’nuz var var ama bugüne kadar sadece bir PC idi. Artık öyle değil... Şimdi SOLO2 var... Madem laptopunuz var biraz tadını çıkarmayalım mı? SOLO2 ile laptopumuz da sınırsız bir kaynak.
    Eşiniz maç seyrediyor, siz sevdiğiniz diziyi kaçıramazsınız. SOLO2’nin ikinci ekran özelliği ile eşiniz maçı seyrederken siz en beğendiğiniz diziyi seyredersiniz. İkinci bir çanak antene ya da uydu alıcısına ihtiyaç duymazsınız.

PC’inizde...
    Bu akşam çalışıyorsunuz, mesai zorunlu üstelik. Masaüstü bilgisayarınızın başında merak içindesiniz. Aklınız en favori dizinizde... Final bölümü üstelik...
    Bir mola alarak PC’niz ile evinizdeki uydu alıcınıza bağlanabilirsiniz. En sevdiğiniz dizinin final bölümünü PC’nizden izleyebilirsiniz.

quote:

The new generation. The Linux-based high-end Twin Tuner Full HD Receiver provides an unprecedented multimedia experience.
    Full HD 1080p digital satellite receiver for digital TV and radio programs.
    The main feature of the 1300-MHz processor the VU+ Solo2.
    Experience high definition TV with your VU+ Solo2.

Transcoding function
    Airplay feature
    Opera Browser
    HbbTV
    HDMI 1.4
    HD PIP
    Gigabit Lan
    Plug and Play support for 2.5" SATA - Hard Drives
    12 character VFD display
    External 12 V power supply

1300 MHz MIPS processor
    256MB Flash
    1GB DDR3 DRAM
    Gigabit Lan
    1 x DVB Common-Interface Slot
    2 x Smart Card Reader (Xcrypt)
    3 USB ports (1x front, 2x rear)
    SPDIF optical audio output (digital)
    1 x HDMI 1.4 video / audio output (digital)
    1 x Scart (TV)
    1 x RCA video output
    2 x audio output (L / R) RCA (analog)
    Plug and Play support for 2.5" SATA - Hard Drives
    unlimited channel lists for TV / Radio
    EPG (electronic program guide) support
    Support of Bouquet lists
    OSD in many languages ​​and skin-support
    automatic / manual channel search
    DiSEqC 1.0/1.1/1.2, USALS
    External 12 volt power supply
    Power switch

DVB-S2 tuner:
    Input frequency range 950 .. 2150 MHz
    Signal Level - 65 dBm ... - 25 dBm
    Tuner Input Connector F-Type female
    Input impedance 75 ohms
    AFC + / - 3.5 MHz
    QPSK and 8PSK demodulation
    FEC Viterbi and Reed-Solomon
    Viterbirate 1/4, 1/3, 2/5, 1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9
    Roll-off Factor 35% Common-Interface:
    Common-Interface Power Consumption max. 0.35 A/5V video decoding:
    Video Compression MPEG-2 / H.264 and MPEG-1 compatible
    Video Standard PAL G / 25 Hz, NTSC
    4:3 / 16:9
    Letterbox for 4:3 TV-Device Output Digital:
    Output Level 0,5 Vss on 75 Ohm
    Frequency: 32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz
    S / PDIF optical, coaxial (AC3) audio decoder:
    Audio compression MPEG-1 & MPEG-2 Layer I and II, MP3
    Audio Mode Dual (main / sub), Stereo
    Frequency: 32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz, 16 kHz, 22.05 kHz, 24 kHz
    Output analog:
    Output Level L / R 0,5 Vss on 600 Ohm
    THD> 60 dB (1 kHz)
    Crosstalk <-65 dB Video parameter:
    Input Level FBAS 1 Vss + / - 0.25 dB on 75 Ohm TV Scart:
    Output: FBAS, RGB, Ethernet over OSD:
    1000/100/10 MBit compatible interface USB:
    USB 2.0 connector (3x) LNB power and DVB-S2 Tuner:
    LNB Current 400mA max. , Short-circuit proof
    LNB Voltage horizontal "no load 19.5 V" 17.6 V at 400mA
    LNB Voltage vertical "no load 14.5 V" 11,8 V at 400mA
    LNB is switched off in the standby mode, control of the satellite position:
    DiSEqC 1.0/1.1/1.2 and USALS - Rotor Control Power consumption:
    <13W (in operation, with LNB) Goldwafers.com
    <12W (in operation, without LNB)
    <0.5 W (Deep-Standby-Mode) Input voltage:
    External power supply:
    Input:
    110-240V AC / 50-60Hz / 1,0 A
    Output:
    12V = / 3,5 A

Kullanıcı Listesi:

eozen81
    alusta
    ahmet59
    ozguradam1
    hhan

Solo2 Videoları:

ARKADAŞIM SELAM ÖNCELİKLE BEN BU ÜRÜNÜ SATICI FİRMADA İNCELEDİM

FAKAT ŞU GİBİ BİR EKSİ ÖZELLİĞİNİ GÖRDÜM .

BU CİHAZ SD YAYINLARDA ÇOK KALİTELİ DEĞİL ÖRNEK VERECEK OLURSAM KANAL LOGOSU DALGALI SANKİ ÇİFT RENK MİŞ GİBİ VE TV NİN SAĞ ALTINDA DİZİ İSİMLERİ YAZAN YERDEKİ YAZI GÖLGELİ ÇİFT KARAKTERMİŞ GİBİ KAYAN YAZILARDA Zİ BIRAKMAKTA VE SİYAH TONLAMALARIDA NORMALDEN PARLAK .

ŞİMDİ BEN KABLO TV KULLANMAKTAYIM VE ORDAKİ YAYINLARDA LOGOLAR SAĞLAM YAZILARDA SORUN YOK VE SİYAHLARDA AŞIRI PARLAKLIK YOK . BEN BUNU 40"SAMSUNG D550 DENEDİM .

BU BAHSETTİĞİM OLAY CİHAZIN TUNERİNİN YETERLİ KADAR KALİTELİ OLMAMASINDAN MI . YOKSA İŞLEMCİNDEN Mİ Kİ TV DE İŞLEMCİDEN Mİ KAYNAKLANMAKTA . BUNU DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATIRMISIN Kİ BU DEDİKLERİM HD İLE ALAKALI DEĞİL SONUÇTA O KADAR PARA VERECEKSEM DE SAĞLAM BİR SD İZLEMEK İSTERİM BEN. HOŞ BAZI HD KANALLARDA DA YAPIYOR BU OLAYI . DAHA 40" DE BÖYLE İSE 42",56" DE KİM BİLİR NASIL OLACAK . HAKSIZSAM BENİ UYAR . SİZCE BU TÜR CİHAZLARDA ÖNEMLİ OLAN RESİM KALİTESİ Mİ . YOKSA İNTERNET FALAN FİLAN TEMA YÜKLEME FALAN FİSTAN GİBİ BİR BİLGİSAYARA YAPTIRABİLECEĞİNİZ İŞLERİDE Mİ YAPMASI . BENİM ALGILAMAMA GÖRE ÖNCELİĞİ İYİ KALİTE BİR RESİM SUNMASI DEĞİLMİDİR ?

SONUÇTA 800 TL O KADAR AZ BİR MEBLA DEĞİL HAKSIZMIYIM

• @xcoder01,

Biz 800 TL az para demek ki Ayrıca görüntü kalitesi imaja göre fark edebiliyor, örneğin VTi imajlarda daha canlı bir renk
    kalitesi var gibi Blackhole'e göre ama daha önceki mesajlarda paylaştığım ve aşağıda tekrar örnek gösterdiğim kalite (HD kanal bu) bana yetiyor
    açıkçası. Neticede kablo tv ile uydu cihazı arasında bir bağ kurmak bence gereksiz olur, çünkü kablo tv'deki kanal sayısı ile uydu arası malum, ayrıca
    bu tip bir cihaz alan insanlar ek özellikleri için de alıyorlar (kayıt etme, epg arama, PC'den film izleme vs...) yani 800 TL'ye siz sadece uydu cihazı
    almıyorsunuz aslında.

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 7 Mart 2013; 19:14:22 >

• aynen katılıyorum @eozen,,eğer kart paylaşımı kullanmıyorsanız,ip tv gibi olaylara girmiyorsanız,cihaz kurcalamayı sevmiyorsanız bu kadar para verip hem kendinize hemde bütçenizi zorlamayın.daha uygun
    bir şeyler bakabilirsiniz.

@eozen,,

quad için sd quality için driver vermişler,solo2 içinde böyle bir şey olabilir mi acaba ilerleyen zamanda ve bu sd kalitesinin artırımına yardımcı oluyor mu geçekten?
  • quote:

aynen katılıyorum @eozen,,eğer kart paylaşımı kullanmıyorsanız,ip tv gibi olaylara girmiyorsanız,cihaz kurcalamayı sevmiyorsanız bu kadar para verip hem kendinize hemde bütçenizi zorlamayın.daha uygun

@eozen,,

quad için sd quality için driver vermişler,solo2 içinde böyle bir şey olabilir mi acaba ilerleyen zamanda ve bu sd kalitesinin artırımına yardımcı oluyor mu geçekten?

Dostum valla driver update ile neler değişebilir emin değilim lakin bu adamlar ne yapsalar şaşırmam valla

Bu arada MyMetrix için X-picon kullanıyor musun? Ben çok sevdim valla X-picon lari :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 8 Mart 2013; 8:09:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

aynen katılıyorum @eozen,,eğer kart paylaşımı kullanmıyorsanız,ip tv gibi olaylara girmiyorsanız,cihaz kurcalamayı sevmiyorsanız bu kadar para verip hem kendinize hemde bütçenizi zorlamayın.daha uygun

@eozen,,

Dostum valla driver update ile neler değişebilir emin değilim lakin bu adamlar ne yapsalar şaşırmam valla

Bu arada MyMetrix için X-picon kullanıyor musun? Ben çok sevdim valla X-picon lari :-)

piconlar gördüm ama sadece astra içindi,,bende sadece turksat ve hotbırd var şuan.
    picon larda olsa tadından yenmez bu arayüz

• quote:

quote:

quote:

@eozen,,

piconlar gördüm ama sadece astra içindi,,bende sadece turksat ve hotbırd var şuan.
    picon larda olsa tadından yenmez bu arayüz

Picon derken x-picon yalnız söylediklerim, şöyle görünüyorlar, yani normal picon'dan büyükler, bu arayüz için özel oluyor yani.

Hobird için link >http://www.dosya.tc/server3/4WlZ5i/Hotbird13E.rar.html
    Turksat ve Eutelsat 7E için link >http://www.dosya.tc/server3/aTwcXn/xpicons.rar.html

Not: Şu an ne yazık ki her kanal için yok, elimizde bunlar var ama sağ olsun uğraşan arkadaşlar var sayı giderek artacak inşallah

• bu iyi oldu akşama ilk işim bunları denemek olcak
  • quote:

@xcoder01,

Biz 800 TL az para demek ki Ayrıca görüntü kalitesi imaja göre fark edebiliyor, örneğin VTi imajlarda daha canlı bir renk
    kalitesi var gibi Blackhole'e göre ama daha önceki mesajlarda paylaştığım ve aşağıda tekrar örnek gösterdiğim kalite (HD kanal bu) bana yetiyor
    açıkçası. Neticede kablo tv ile uydu cihazı arasında bir bağ kurmak bence gereksiz olur, çünkü kablo tv'deki kanal sayısı ile uydu arası malum, ayrıca
    bu tip bir cihaz alan insanlar ek özellikleri için de alıyorlar (kayıt etme, epg arama, PC'den film izleme vs...) yani 800 TL'ye siz sadece uydu cihazı
    almıyorsunuz aslında.

ben kanal sayısı ile ilgili birşey sormadım ve hd ile alakalı birşey de sormadım ki size .kablo tv ile uydu cihazı arasında bir bağ kurmak gereksiz olur dediniz bana.

ben sadece resim kalitesi hakkında bir bilgi istemiştim . yani sonuçta bir leptop varsa koy tvnin altına 50 tl lik bir hdmi kablo ile bağla istediğin ortam elinde gibi düşündüğümden .

o yüzden size sd yayınlar ve renkler ve karakterler hakkında soru yönelttim . bir tanede sd kanal koyarmısın resim olarak

örneğin trthaber trtspor kanal d show tv ,star . özellikler trthaber . bunun kalitesini çok merak ediyorum .

lakin zaten burda paylaştığınız resimler print screen yolu ile mi çekilmiş durumda yoksa ayrı bir makine ile mi çekildi .zira görüntüde hz olayından dolayı titreme olur sağlık bir resim çıkmaz da ortaya .

sadece bilgi almaya ve öğrenmeye çalışıyorum yadırgamayın .beni lütfen .

gerçi biraz dikkatli okuyunca zaten anladım da amacın kaliteli görüntüden çok medya özelliği.olduğunu . yinede soruyorum bu kadar para verecen eğer kırıklık yaşanacaksa diğer medya olaylarını pc den yapmak daha mantıklı gibi değil mi . birde imaja göre fark ediyor demişsiniz renkler . buda sistemde yazılımda sorun olduğu anlamına mı gelir . bunları merak ettiğimden sordum emeğine sağlık

• @xcoder01,

rica ederim tabii ki sorunuz neyi isterseniz, amacımız zaten kullanıcıları olarak Solo2 kullanmayanların
    doğru karar vermesini sağlamak ancak şunu unutmayın ki görüntü kalitesi iyi olsun dediğiniz uydu alıcıları
    bildiğim kadarıyla pahalı, biraz ucuz diyebileceğimiz model belki Technisat Digicorder Isio S, onun da başlığı forumda
    mevcut o da sanırım 450 EUR'dan falan başlıyor ayrıca TR'de satııyor mu sanmıyorum

Şimdi sorularınıza gelecek olursam,

- Resimleri Canon 60D fotoğraf makinamla çekiyorum ki mümkün olduğunda gözün gördüğü görüntüyü
    görebilesiniz. Tabii gerçek göz kadar olmaz ama gene de fikir verir.
    - Medya olayını PC'den yapmak daha mantıklı değil mi demişsiniz? Bunu tam anlamadım, yani ailece TV karşısında
    oturup laptop'u cihaza bağlayıp TV OUT yapmaksa kastınız, bu hem vakit kaybettirici olabilir kimine göre, kiminin de
    laptop'u yok biliyorsunuz sizin de dediğiniz gibi. Böylece bu aleti alan adam evinde PC'si varsa ağ üzerinden her filmini
    oynatabilir (mesela ben diğer odamdaki PC'deki filmleri, videoları salonumda oynatabiliyorum NMT cihaz gibi)
    - İmaja göre kalite farkı yazılımda sorun olduğunu değil, tam aksine yazılımla ne kadar işlerin değişeceğinin bir kanıtıdır.
    - Sormuş olduğunuz SD kanalları da en kısa sürede fotoğrafla çekip ekran görüntüsü koymaya çalışacağım, buradan
    takip edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 8 Mart 2013; 13:43:42 >

• quote:

@xcoder01,

rica ederim tabii ki sorunuz neyi isterseniz, amacımız zaten kullanıcıları olarak Solo2 kullanmayanların
    doğru karar vermesini sağlamak ancak şunu unutmayın ki görüntü kalitesi iyi olsun dediğiniz uydu alıcıları
    bildiğim kadarıyla pahalı, biraz ucuz diyebileceğimiz model belki Technisat Digicorder Isio S, onun da başlığı forumda
    mevcut o da sanırım 450 EUR'dan falan başlıyor ayrıca TR'de satııyor mu sanmıyorum

Şim

Görüntü kalitesi yüksek ürünler Kathrein ve Technisat markalarını Türkiye'de firmamızdan temin edebilirsiniz.

https://www.hepsidijital.com/technisat-technicorder-isio-s#0

http://www.hepsidijital.com/kathrein

• quote:

- Resimleri Canon 60D fotoğraf makinamla çekiyorum ki mümkün olduğunda gözün gördüğü görüntüyü
    görebilesiniz. Tabii gerçek göz kadar olmaz ama gene de fikir verir.
    - Medya olayını PC'den yapmak daha mantıklı değil mi demişsiniz? Bunu tam anlamadım, yani ailece TV karşısında
    oturup laptop'u cihaza bağlayıp TV OUT yapmaksa kastınız, bu hem vakit kaybettirici olabilir kimine göre, kiminin de
    laptop'u yok biliyorsunuz sizin de dediğiniz gibi. Böylece bu aleti alan adam evinde PC'si varsa ağ üzerinden her filmini
    oynatabilir (mesela ben diğer odamdaki PC'deki filmleri, videoları salonumda oynatabiliyorum NMT cihaz gibi)
    - İmaja göre kalite farkı yazılımda sorun olduğunu değil, tam aksine yazılımla ne kadar işlerin değişeceğinin bir kanıtıdır.
    - Sormuş olduğunuz SD kanalları da en kısa sürede fotoğrafla çekip ekran görüntüsü koymaya çalışacağım, buradan
    takip edersiniz

medya olayını pcden yapmak derken . şunu demek istedim günümüzde zaten notebook sahibi olmayan hemen hemen kalmadı .ki masa üstünden daha fazla gerek duyulur oldu nedense .neyse konu bu değil . burda medya olayı derken sizin içerdeki pcnizden salonda film izlemek gibi şeylerden bahsediyorum . yani bana arkada bir yerde bir cihaz açık olacaksa ve ben onun başında olmayacaksam kişisel görüşüm saçma boşa elektrik tüketimi .
    film izlemekse zaten günümüzde tvler bir çok formata destek vermekte ham m2ts formatını bile sıkıntısız oynatmakta ki 30 gblik bir dosya ağ üzerinden ne kadar sağlıklı oynar onuda tam bilmiyorum. mesela bu gibi birşey sıradan ortalama bir leptopa xbmc denen tarza bir işletim sistemi kurarak kazandırılmaz mı ?

ki mouse kullanmak kumanda kullanmaktan daha kolay değil mi ?

ama yanlış anlamadı isem burda anlayabildiklerim amaç burda netlikten ziyade cccam vs paylaşım olayına yönelik olması sanırım cazip kılıyor gibi. haksızmıyım zira .

cihaz hakkında tam bir bilgiye sahip değilim sadece mağzada gördüklerimden yola çıktım 40 " de sdler bana sıkıntılı gelmişti lakin sizden resimleri bekliyorum ama çekerken tripod kullanırsanız zaman ayarlı çekim yapılırsa daha net çıkar en azından daha iyi fikir verir. diye düşünmekteyim .

ama okuduklarımdan cihazın genel kullanımı iyi ama resim kalitesi diğer özelliklerine göre geride kalmakta . gerçekten merak ediyorum sd kanalların nasıl gözüktüğünü . neden sd diye sorarsan zaten hd olarak fazla kanal yok . türklerden kastım iki hd performansı zaten iyi sayılır .

birde bu yazılardaki kırıklar ve kayan yazılardaki gölgeler giderilebiliyor mu ? misal ben bu cihazı aldım diyelim .

hangi yazılımı kullanırsam resim kalitesi daha iyi olur . zira benim amacım resim kalitesi . bir arkadaş cihaz önermiş ona baktım bundan da yüksek fiyatta . birde solo2 ilk versiyon 1400 tl den satılmakta buda garip gibi geldi sanırım firma talep yetiştiremiyor ?

okuduğunuz için çok tşk ederim "fotograf makinanızdan bende de vardı bir ara ama klasik d90 hastasıyım bir teleobjektifim olsa süper olurda şimdilik hayal bana o objektif "

• quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Görüntü kalitesi yüksek ürünler Kathrein ve Technisat markalarını Türkiye'de firmamızdan temin edebilirsiniz.

bana bu cihazın bir kaçtane sd kanal görüntüsünü gösterebilirmisiniz burda

• quote:

Orijinalden alıntı: xcoder01

quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

bana bu cihazın bir kaçtane sd kanal görüntüsünü gösterebilirmisiniz burda

kardeş burdan verilen görüntüler aldatıcı olur,gerçeği yansıtmaz.

@eozen,,

xpicon lar çok az yahuu

• @@BJK@, photoshop biliyorsan xpicon'ları yaratabilirsin sen de

@xcoder01, buyurun SD resimler.

• @eozen81

arkadaş görüntüler için tşk ederim elin titremediyse sd de o kadar başarılı değil özellikle trthaberde ve şu dilahanım dizisini koymuşun orda oturan kadının üstündeki neyse o kırmızı renkti burda pembeye kaçmış neyse tekrar tşk edeyiroum kararımı verdim ben şimdilik bana hitap etmiyor gibi bu cihaz bakalım belki digital tv kartı alır hadu üzerinden hallederim zaten linux tabanlı işletim sistemi kullanıyorum . xbmc üzerinden bir yerlerden bulursam o şekilde denerim artık . yada leptoptan .olmadı başka markaya burda bir arkadaş technisat demiştide görüntüsünü göremedik .bakalım ne tarz bir görüntü koyacak .

sanırım makineyi tam karşıdan çekmemişsin . bu arada gerçekten tşk ederim . ama star pespembe gözüküyor :)
  • quote:

@@BJK@, photoshop biliyorsan xpicon'ları yaratabilirsin sen de

@xcoder01, buyurun SD resimler.

resimler için çok tşk. fakat bizim arkadaşda daha bugün aldığını söyleyince yanında gittim koşarak

arkadaşda digitürk vardı onu çıkardık taktık kanal ara dedik lakin hiç bir kanal bulmadın saat 10 dan bu saate kadar uğraştık söyle deyim ki kernel yapısını düzenleyecek bilgi birikimimiz var lakin burdaki sıkıntı nedir . yazılım konusu ile alakalı değil mi anlamadık yoksa işin linux tarafında pek birşey yok da hiç bir kanal bulmadı cihaz hem yan komşuya gittik orda da sadece türk kanallarını buldu bizim farketmediğimiz birşey var uydu cihazına yabancıyız lakin linux ortamına yapancı değiliz . de bunun daha farklı birşey varsanki neden öbür tarafta buldu da arkadaşın evinde bulamadı ?

• manuel aramaya girip tek uydu eutesat 7 seçilip ağ aramayıda etkin yaparsanız arar,bi sorun olmaması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.