Bildirim
VU+ Ultimo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Televizyonda olması zaten gereklidir. Ancak her blueray player ile 3D görüntü alamazsınız. 3d destekli blueray player gereklidir. Vu+ Ultimo 3D destekli bir blueray player özelliği var ise ( özelliklerine bakmadım ) ayrıca bir 3D player almanıza gerek kalmaz. Ayrıca uydu yayınlarını izliyorsanız, receiver da 3D gerekliliği konusunu net olarak bilmediğimden cevap yazmayayım ki sizi de yanıltmayayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: DANİAL
özellikleri arasında HDMI Full HD / 3D var. 3D bir görüntü için bu gereklimidir. yoksa tv de olması yeterlimi
uyduda şu an 3D yayın yok herhalde kaldıki 1080p li yayın bile yok. ama tv teknolojisini takip etmek güzel bir şey -
quote:
Orijinalden alıntı: ertugrulgazi
quote:
Orijinalden alıntı: DANİAL
özellikleri arasında HDMI Full HD / 3D var. 3D bir görüntü için bu gereklimidir. yoksa tv de olması yeterlimi
uyduda şu an 3D yayın yok herhalde kaldıki 1080p li yayın bile yok. ama tv teknolojisini takip etmek güzel bir şey
Neredeyse her akşam digitürk te izlediğim 3d değilmi yani.. -
arkadaşlar kafam çok karışık lütfen yardım edin.vu ultimo-gigablue hd quad-dm800hd se arasında kaldım.araştırmalarıma göre vu ultimo biraz daha ağır basıyor gibi ve gönlümden de vu ultimo almak geliyor ama tam olarak karar veremedim.lütfen yardım edin. -
Dreambox hd 800se ve vu ultimo gigablue quad ile kıyaslanamaz bile. Quad modelinde 1.3 ghz hızında çift işlemci, 512 mb flash bellek ve 1 gb ddr3 ram bellek ve 4 tuner desteği, ve bunların dışında sayamadığım bir çok özellik mevcuttur. Bahsi geçen 2 modelinde işlemcisi eski işlemcilerdir. Quad modelinde son çıkan broadcom bcm 7356 işlemcisi vardır. Bu bile almak için bir sebeptir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X