Şimdi Ara

Vücudum Gelişmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar vücudum gelişmiyor. nasıl desem 1.78 boyundayım 72-73 kilo civarındayım. benchpress ye max 75-80 kaldırabiliyorum set olarak değil max şınav desen max 45 tane nizami çekebiliyorum nizemi barfixte max 10-11 çocuk barfixinde yani avuç içi yüze dönük şekilde 20 ye kadar ylu var hatta geçiyor. bilek güreşinde deviremediğim adam yok neredeyse yenildiğim çok nadir çıkar oda benden büyüktür yaşım 18. yapabildiklerimi saydım aklıma gelenler bunlar ama bu özelliklere göre vücudum gerçekten şekilsiz şekilsiz dediim kas mas yoy. bu saydıklarımı bende çok daha azını yapan tanıdıklarım var göğüs kasları kol kasları şekilli çizgileri oluşmuş ama benim ki öyle deil biraz iriyim ama kaslarımda çizgiler yok vücut dümdüz ibi birşey kiloluda değilim niye böyle anlamadım hani iman gücü ayı gücü varderlerye o bende fazlasıyla var ama vücudumda çizgi yok kaslarımda filan. anlatmak istdiğimi anlamışsınızdır büyük bir ihtimalle bunu nasıl düzeltebilirim bi fikri olan yorum yapsın.
    (güç olarak gelişiyorum görüntü olarak sabitim)

• 1- Duzenli beslenmiyorsun
    2- Bu isin Farmakolojik yönüyle alakan yok gibi. Supplement kürlerinden bahsediyorum.
    3- Yeterli protein ve kompleks karbonhidrat almiyorsun.
    4- Yeterli uyumuyorsun.

Son olarak,

6 ay kadar hacime git,yani ayi gibi şiş,kas kutleni iyice arttir. Ilkbaharda Definisyon dönemine girdikten sonra vucudun parcalanir, kaslarin cizgileri belli olur.

Hersey zamanla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle salona düzenli gidip gitmemenle ilgili hiçbir şey yazmamışsın, beslenmen hakkında da hiçbir şey bilmiyoruz. Ancak bu tip önemli bilgiler yerine bilek güreşinde yenebildiğin adamlardan tut çekebildiğin şınav sayısına kadar birçok gereksiz bilgi vermişsin.

İkincil olarak vücut geliştirme bir güç kazanma sporu değildir bunu geçelim. -Eğer istediğin buysa powerliftinge göz atabilirsin- Tamam vücudunun kaldırabildiği maksimum ağırlığı kaldırmak, sınırı zorlamak gibi prensipler mevcut ve elbetteki vücut güçleniyor ama senin bahsettiğin mantıkla bench press'te 70 basan birinin 50 basan birine göre kat kat iyi bir vücudunun olması gerek.

Burda temel prensipler düzenli ve doğru biçimde çalışma, beslenme ve dinlenmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 7 Eylül 2013; 13:42:40 >
  • 1-) duzenli beslenmessen
    2-) güzel uyumazsan
    3-) alkol tüketirsen
    4-)Antremanını 60 dakikanın üzerinde tutarsan...Hatta 45-50 dakikada diyebiliriz...

bu arada ben bunları senin bir spor salonuna gittiğini göz önünde bulundurarak yazdım haberin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut tipim nedir ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.