Şimdi Ara

göğüs kaslarımı nasıl geliştiririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 AY ÖNCE GÖĞÜS KAFESİNDEN AMELİYAT OLDUM DOKTOR SPOR YAPMAMI SÖYLEDİ 2 AYDIR DÜZENLİ OLARAK GÖĞÜS ÇALIŞIYORUM FAKAR RESİMDE İŞARETLEDİĞİM ŞEKİLDE GÖĞÜSÜMDE ÇUKURLUKLAR VAR KENARLAR VE ORTASI YÜKSEK İŞARETLİ OLAN KISIMLAR AŞAĞIDA SPOR İLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ

• Hocam attığınız anatomik görselde de görüldüğü gibi bu beyaz olan yer kemiktir yani göğüs kası liflerimiz buraya bağlanması genetik bir olay bazı insanda arada boşluk çok oluyor bazısında cok yakın oluyor.

Normal göğüs anternmanınızı yapacaksınız uzun ve kısa kas liflerini çalıştıran hareketleri yapın sadece bu ortayı doldurmaya yönelik plakayı alıp ortaya indirip kaldırdıkları hareket tamamen saçmalık normal eğer doktrounuzda onayladıgsa progresive overload + normal beslenme + düzgün tekrar ve formla yapılan egzersizle kas gelişmemesi için bir sebep yok siz tüm kası geliştireceksiniz btek bir kas gurubunun bir parcasını geliştirmek gibi bir olay yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/gogus-arasindaki-bosluk-kapanir-mi--148855945

genetik ile alakalı bir durumsa maalesef kapanmaz. Eğer fotoğraflardaki kadar belirgin değilse boşluk büyük ihtimal kas geliştikçe görüntü düzelecek. Kısaca biz görmeden birşey diyemeyiz, sende denedemen birşey bilemezsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.