Şimdi Ara

Vücut Geliştirmeyi Kas Yapmayı bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2014''te 98 kg 172cm ile obezdim.
    2014 sonunda 70kg 172cm ile normal denilen kilo aralığına indim ve sonra spora başladım.(Bunu yazmamın nedeni 98 kg iken koşarken/yüzerken yaşadıklarımı anlatabilmek)

2 ay Vücut Geliştirme yaptım, kapalı spor salonları bana göre gelmedi, bıraktım.
    Açık havada koşu yapmaya başladım, 0-5000 metreyi tamamladım, devam ettim.
    Yüzmeye başladım, 0dan başladım 2000 metre aralıksız yüzdüm.

Son 1 aydır vücut geliştirmeye tekrar başladım, Protein tozları ve disiplinli çalışmam sonrası 70 kilodan 76 kiloya kadar yükseldim, kaslarım belirginleşti ancak kafamda
    "kilo artışı koşarken ve yüzerken sorun yaratacak mı?" sorusu belirdi.

Araştırdım, sordum, okudum.
    2 sorun çıktı karşıma, bu yüzden vücut geliştirmeyi tamamen bıraktım.

Sorun 1: Koşu veya yüzme yapmadığımda(ameliyat veya başka nedenlerle 1-2 ay ara verdiğimde) vücudumda ani değişimler olmadı.70kg iken 71, 72 oldum. Vücut geliştirenlere baktığımda ise kaslı kişiler spora ara verdiklerinde vücut hızla yağlanıyor ve "obez" kategorisine giriyorlar. Bunun olmasını istemediğim için bıraktım.

Sorun 2: Vücut Geliştirme demek kas artışı demek, doğal olarak kilo artışı demek. Kilo arttığında hareketin (doğal olarak yüzme ve koşunun) nasıl kısıtlanacağını 2014'ten biliyorum.Bunu istemediğim için bıraktım.

Küfür etmeden tartışmak isteyen varsa tartışmaya açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan 2 ay bodybuilding yapmaya çalışmışsın girdiğin triplere bak

Not. 1 ayda 6 kilo almışsın, 6 kilonun 5.8 kilosu yağdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 1 Kasım 2018; 18:16:51 >
  • Ya sıktı bu konular ya bırakıyorsan bırak kardeşim senin hatan alla alla
    Yok kilo artışıymış ondan bırakmış,olimpik yüzücülerde gerizekalı zaten fitness yapıyorlar,ya da usain bolt saftirik fitness falan yapıyor
  • vg yapanlar birakinca cok yemeye devam ettikleri icin yaglaniyorlar. vgyi biraktiktan sonra yemeyi de azaltirsan sorun olmaz.
  • Bunu yazmaya gelmiştim yazmışsın gidiyorum
  • Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    Bildirim geldi, cevap yazacaktim, yazacak bir sey bulamadim, gidiyorum.
  • küfür ederek tartışsak olmazmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırak tabii. Sizin yüzünüzden Yumurta Tavuk pahalandı.. Marketler de bulamıyoruz..

Soruyorum VG sporu yapanlar alıyor diyor.

Bıktım sizden..

Kırmızı Et yok Piyasa da.. Yeter artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

vg yapanlar birakinca cok yemeye devam ettikleri icin yaglaniyorlar. vgyi biraktiktan sonra yemeyi de azaltirsan sorun olmaz.
    Aynı ben. Yemeyi bırakmadık sonuç 25kg yağ aldım.

Konuyu açan arkadaş bilgin çok yetersiz kendi kendine oluşturduğun argümanlarla saçma bir karar vermişsin. Kas olarak aldığın kilo seni hantallaştırmaz tersine gücü ve çevikliğini arttırır.

Ayrıyetten mükemmel beslenme,spor ve uykuyla ayda 500-1000 gram arasında kas kazanabilirsin maksimum. Fazlasını aldıysan yağdır.
  • vücut geliştirmeyi bırakırsın anlarımda kas yapmayı niye bıraktın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 1 Kasım 2018; 20:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidüsün

vücut geliştirmeyi bırakırsın anlarımda kas yapmayı niye bıraktın?
    Nasıl yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Lan 2 ay bodybuilding yapmaya çalışmışsın girdiğin triplere bak

Not. 1 ayda 6 kilo almışsın, 6 kilonun 5.8 kilosu yağdır
    sen çok iyisin sanki
  • Ben oramı buramı geliştirmeye devam ediyorum. Pes etmek yok

• 1 ayda 25 kg kas yaptım çok şiştiğim için bıraktım şimdi su topu oynuyorum tavsiye ederim.

• Deli konuşuyor susun konuş deli

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Nasıl yani

Alıntıları Göster
    nikimi oku
  • Şaka gibi la vg bırakınca yağlanıyormuş vg le ne alakası vad yağlanmanın nedeni kötü beslenme sen vg ypamıyon kötü beslenince yağlanmıyomusun 2.soruya gelirsek sen ne kadar kg alabilceksinde ağırlığın sorun getiriceğini düşündün olimpia falanmı kasıcan kafalar pırıl pırıl adeta 2 sorunda tamamen saçmalık bilimsel ve mantıksal hiçbir yanı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bidüsün

nikimi oku

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: hynx

vg yapanlar birakinca cok yemeye devam ettikleri icin yaglaniyorlar. vgyi biraktiktan sonra yemeyi de azaltirsan sorun olmaz.
    Mide büyüdükten sonra, senin şu dediğin "yemeği azaltırsın " dediğini emin ol ki geçmişinde "obezite" öyküsünü yaşayanlar çok farklı düşünüyor, senin gibi hiç obez olmamış arkadaşlar farklı.

Muhtemelen hiç obez olup normal kilona inmedin, çok basit "yemessin olur biter" tadında toz pembe görüyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.