Şimdi Ara

Vücudum nasıl sizce? resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

not: bi permatik şart evet

• Yağ torbası
  • sen ve hangi vücudun?
  • Illuminn kullanıcısına yanıt
    hepiniz arnold'sunuz herhalde beyler bu ne artistlik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

sen ve hangi vücudun?
    Kollarını o şekilde yapmasaydın daha iyi anlardık. Ve vücudun geri kalanı nerde

Edit: yine de kollar güzel duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-569B644A4 -- 25 Temmuz 2013; 6:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-569B644A4

Kollarını o şekilde yapmasaydın daha iyi anlardık. Ve vücudun geri kalanı nerde

Edit: yine de kollar güzel duruyo

Alıntıları Göster
    Sadece kol mu çalıştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Sadece kol mu çalıştın?

Alıntıları Göster
    Yüzünü kapatman iyi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücudum nasıl SS
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Yüzünü kapatman iyi olmuş

Alıntıları Göster

• Boy ve kilo ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704F

Alıntıları Göster
    160 boyum var 160 kiloyum kaç dakikada böyle vücut yaparım?

• Onlara kol diyoruz biz ama neyse.
  • kas olsa kasilirdi
  • 183 boy kilo 74

bu arada sitede bodyci abilerimiz çok galiba herkesde bi hava anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_2_Die

183 boy kilo 74

bu arada sitede bodyci abilerimiz çok galiba herkesde bi hava anlamadım gitti

Ne alaka senin kaslı olmadığını söyleyebilmek için bodyci ya da senden kaslı olmak mı gerekiyor?
  • Galaxystarr G kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşım diyemessin atarsın resmini bende ona göre görüşünü ciddiye alırım aksi halde ''şeyimde'' bile olmassın kusura bakma benim için şuan pc başında ''basen'' büyüten kıllı göbekli başkasını çekemeyen bir adamdan başka bişey değilsin hadi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_2_Die -- 25 Temmuz 2013; 7:41:44 >
  • quote:

hepiniz arnold'sunuz herhalde beyler bu ne artistlik?

bakma sen ona o çok cool ondan böyle
  • Dövmelerin çok hoşuma gitti. Daha net fotosunu koysana dövmelerin..
  • quote:

evet arkadaşım diyemessin atarsın resmini bende ona göre görüşünü ciddiye alırım aksi halde ''şeyimde'' bile olmassın kusura bakma benim için şuan pc başında ''basen'' büyüten kıllı göbekli başkasını çekemeyen bir adamdan başka bişey değilsin hadi eyvallah

Sen çok yanlış yere gelmişsin bu tavırlarla. İki güne kalmaz postayı koyar birisi dh'nin diss yemiş efsanelerinden olursun şimdiden uyarayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxystarr

quote:

Sen çok yanlış yere gelmişsin bu tavırlarla. İki güne kalmaz postayı koyar birisi dh'nin diss yemiş efsanelerinden olursun şimdiden uyarayım.

Alıntıları Göster
    Çok yakışıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sherlock- -- 25 Temmuz 2013; 8:45:03 >

• quote:

Hiç olmazsa vücudum nasıl diye konu açmadı kimse açıyorsan bu eleştirileri göze almalısın kimse sana kalkıp oo çok iyi demez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.