Şimdi Ara

Vücüdum Nasıl? SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacim kazanman gerek yani bulk dönemine girmelisin. Şuan çok zayıf olduğundan kaslar ve vücut hatları belirgin duruyor. Bu kilodayken kilo almadığın sürece pek bi yere varamazsın bunu da söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Bu fotoğrafı buraya koyarken aklından ne geçiyordu , vücut nerde göremedim ben. 4 aydır gidiyorum demişsin 4. ayıma yeni başladım 0 halimden , senden 10 kat daha iyiyim

Yaşımız aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ream

Hacim kazanman gerek yani bulk dönemine girmelisin. Şuan çok zayıf olduğundan kaslar ve vücut hatları belirgin duruyor. Bu kilodayken kilo almadığın sürece pek bi yere varamazsın bunu da söyleyim.

Biliyorum, en az 70 kilo olmam gerekiyor, işte sorun da bunun nasıl olacağında.
  • YAŞ 15

15

1
    5

ON BEŞ

HEY ONBEŞLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Vitaminsizsin kardeş.

Cevap güldürdü.Ayrıca devamlı sinema bölümüne konu açacağına git fast food ye Mert kardeş.Seni severim ama harbi zayıfmışsın.Kendimi zayıf sanırdım birde.Gerçi DH'de açılan konuları görünce kendi halime şükrediyorum bazen Tipte Edward Norton'ı andırmadı değil ha Sen ne diyorsun Arkhe?

Edit:1.80-62'yim.5 santim baya farkettiriyormuş demek ki

Fast foodlar sağlığa zararlı. 2-3 yıl önce nedense beni Harry Potter'e benzetiyorlardı. (hiç bir benzerliğimiz yok) Ayrıca, şu an 64 buçuk kilo oldum. 63 kilo bu fotoğrafın çekildiği zamandım, yani neredeyse 1 buçuk ay önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Hacim kazanman gerek yani bulk dönemine girmelisin. Şuan çok zayıf olduğundan kaslar ve vücut hatları belirgin duruyor. Bu kilodayken kilo almadığın sürece pek bi yere varamazsın bunu da söyleyim.

İnternette bulk programları var veya gittiğin spor salonunda hocana danışabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

İnternette bulk programları var veya gittiğin spor salonunda hocana danışabilirsin.

1 aydan beri spor salonuna gitmiyorum ama internette bir araştırırım. Teşekkürler.

• Kardeş biraz kilo alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

YAŞ 15

15

1
    5

ON BEŞ

HEY ONBEŞLİ

• Mert'im pek iyi değilsin be Makinist'e dönmüşsün.
  • Su an gercekten kotu duruyor ama kilo olsan gayet iyi olursun. Boy.ve omuz genisligi iyi cunku

• resmi gördüğünde sesli güldüm agasjgisdhşjfigjfgjhgfşi
  • Haci benimde yas 15 boy 1.85 ve atletik bir vucuda sahibim kilom 81 kilo al biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

Mert'im pek iyi değilsin be Makinist'e dönmüşsün.

Şu an biraz kilo aldım ama hala büyük eksiğim var. Önümüzdeki yaz bakalım ne olacak. Bir de 18-19 yaşlarında da bodybuilding ile uğraşmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2013; 22:57:07 >
  • Olm zombi gibisin git yemek ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxReLaxX

Haci benimde yas 15 boy 1.85 ve atletik bir vucuda sahibim kilom 81 kilo al biraz

Deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2013; 22:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

vücut yok ama bi 10 kilo alsan güzel olur genetik fena değil gibi

Şu an 73 kiloyum, yani 10 kilo aldım.
  • 1 buçuk ay önce yeniden spor salonuna başladım ve önceeki yazdan beri 10 kilo aldım. Şu an sadece 1 buçuk ay spor salonuna gitmeme rağmen vücudum önceki yazdan daha iyi. Tek fark kilo aldığım için görünürde hiç karın kası yok. Kısa bir süre sonra yeni ss'leri eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 8 Mayıs 2014; 17:58:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.