Şimdi Ara

Vücüdum Nasıl? SS'li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

vücut yok ama bi 10 kilo alsan güzel olur genetik fena değil gibi

Şu an 73 kiloyum, yani 10 kilo aldım.

pics or didnt happen
  • Az daha sıksan mıçıcan kardeşim
  • Kendini biraz daha kasarsan altına kaçırıcaksin genç :)
  • vücut nerde la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

vücut nerde la

O zamanlar pek yoktu.
  • suanda varmı :D
  • MaxPayne? kullanıcısına yanıt
    İdare eder.

Vücüdum Nasıl? SS'li

Fotoğraf 6 ay önce çekildi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 7 Mayıs 2017; 13:19:26 >
  • Dostum 4 senede bu vücudu mu yaptın

Ben 6-7 ay sıkı çalıştığımda yaparım bu vücudu

• Cok gorduk biz 3-5 ayda söyle olurum boyle olurum diyenleri D: banada aynisini diyolardi 1 yil gelsem gecerim seni felan diye daha 2. ayi bitmeden birakiyolardi sporu
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Birkaç ay sonra 3 sene olacak. 1 sene ara vermiştim.

Oturduğu yerden yaparım diyenleri çok gördük de bunu gerçekleştiren yok niyeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Dostum 4 senede bu vücudu mu yaptın

Ben 6-7 ay sıkı çalıştığımda yaparım bu vücudu

Kanıtıyla yap da görelim bakalım 6 ay sonra yapabiliyormuymuşsun. Atıp tutması kolay ama sonradan hep fos çıkar nedense

Kardeşim güzel gelişim göstermişsin tebrik ederim. @MERT*
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Emin ol öyle olur

Spora başlamadan önce ben de öyle diyodum,olayın gerçek yüzünü görünce o kadar kolay olmadığını anlarsın elbet.
  • helal lan nerden nereye gelmişsin
  • quote:

Oturduğu yerden yaparım diyenleri çok gördük de bunu gerçekleştiren yok niyeyse.

Beyler sakin olun,daha önce yaklaşık 13 ay vücut geliştirme yapmıştım.Şu 4 aydır bırakmak durumunda kaldım.Omuz 108,kollar 33 cm

Daha öncede 1 seneyi aşkın lisanslı yüzücülük yapmıştım,vücudum spora çok yatkın ve görüştüğüm beni fitteste sokan hocalarım genetiğimin iyi olduğunu söylerdi hep.Vğcudumu çok kısa sürede toparlayabiliyorum.Ama sizin için 1 konu açıcam emin olabilirsiniz :/

• Adam olsan kendi fotoğrafını koyarsın elalemle dalga geçmezsin.
  • 4 senede evrim geçirmen lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beyler sakin olun,daha önce yaklaşık 13 ay vücut geliştirme yapmıştım.Şu 4 aydır bırakmak durumunda kaldım.Omuz 108,kollar 33 cm

Daha öncede 1 seneyi aşkın lisanslı yüzücülük yapmıştım,vücudum spora çok yatkın ve görüştüğüm beni fitteste sokan hocalarım genetiğimin iyi olduğunu söylerdi hep.Vğcudumu çok kısa sürede toparlayabiliyorum.Ama sizin için 1 konu açıcam emin olabilirsiniz :/

Daha önce spor geçmişin varsa ortalama bi insandan daha hızlı gelişmen normal. Bu noktada kas hafızası devreye giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feysbuk

Adam olsan kendi fotoğrafını koyarsın elalemle dalga geçmezsin.

Kim ben mi?
  • quote:

quote:

quote:

Daha önce spor geçmişin varsa ortalama bi insandan daha hızlı gelişmen normal. Bu noktada kas hafızası devreye giriyor.

Genetiğin etkisi yadsınamaz.Senin 3 senede yaptığın vücudu adam çıkıp 1 senede yapabilir,ki fazlasını bile yapan biliyorum.Kas hafızasından çok genetik daha önemli

Ayrıca beni tanımadan,yaşantımı bilmeden spor yapıp yapmadığımı bilmeden gelip "böyle diyenleri çok gördük,sonra fos çıktı" diyenler sizsiniz :/ Demekki herkesin durumu bir değilmiş.Önce spor geçmişim olup olmadığını bi sorsanız iyi ederdiniz ...

Sağdaki kişinin vücudu 3 senelik karşılaştırmanı sen yap :)

Vücüdum Nasıl? SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 7 Mayıs 2017; 18:31:5 >

• Helal tam ideal olmuşsun.

Ama Kayra abim tek kolla senin kaldırdığının 3.5 katını kaldırır eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.