Şimdi Ara

Vücüdum Nasıl? SS'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • la her film konusunda seni görüyodum naptın 11-12 yaşta mı karar verdin ana konu açmaya
  • The Unforgiven T kullanıcısına yanıt
    Çocuk 63 kiloymuş en azından. Boyum aynı ama ben onun 10 kilo aşağısıyım, bu foto tam bana gider
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de genetik en büyük faktörlerden biri. Beslenme de öyle.

Aslında yediklerime pek dikkat ettiğim söylenemez. Ama şu an halimden memnunum. Ne demişler; geç olsun da güç olmasın.

Fotoğraftaki arkadaşlar da gayet iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 8 Mayıs 2017; 0:21:58 >
    3 sene + steroid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

3 sene + steroid

Steroid yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

3 sene + steroid

Steroid yok

Kim diyo ?

• quote:

quote:

quote:

3 sene + steroid

Steroid yok

Kim diyo ?

Sen steroid olduğu kanaatine nereden vardın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roidli brendan tartışmaya açık değil sadece onlar değil bu piyasada aklınıza gelen hemen hemen herkes az yada cok kullanıyor sonrada azim+sabır felan yazarlar yorumlara ben bu triplere kızıyorum kullan kullanma umrumda değilde millete hayal satmayın bizim barzolarda vücudu görünce hazır ola geçiyor zaten ohh tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Auerbach1

Roidli brendan tartışmaya açık değil sadece onlar değil bu piyasada aklınıza gelen hemen hemen herkes az yada cok kullanıyor sonrada azim+sabır felan yazarlar yorumlara ben bu triplere kızıyorum kullan kullanma umrumda değilde millete hayal satmayın bizim barzolarda vücudu görünce hazır ola geçiyor zaten ohh tamamdır

Ya kardeşim sen nereden biliyorsun kullanıp kullanmadığını,gözünle mi gördün ? Bana kanıtla gel kanıtla,ota boka steroid demeye amma alıştınız sizde ya

Al sana 3 senelik doğal vücut
    https://forum.donanimhaber.com/3-senelik-vucut-gelistirme-degisimim--126027454
    hayaller hayatlar oldu değil mi? Dur daha yeni başlıyorsun zamanla alışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE04D47E5 -- 8 Mayıs 2017; 10:4:52 >
  • quote:

Hahahahaahahahahahaha,ben bunu ciddiye alamam maalesef.At gözlükleri ile hayatında başarılar sana :))

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Aslında yediklerime pek dikkat ettiğim söylenemez. Ama şu an halimden memnunum. Ne demişler; geç olsun da güç olmasın.

Salona gidiyorsan karbonhidrat tozu al. Sık ye. Kilo alacam diye de fazla yağlı yeme. Zayifsin ama burada pc başından oturup milleti eleştiren bir cok kişiden iyi bir vücut ustundeki. Sabırlı olup çalışmaya devam edersen hem guclenirsin hem de kilo alırsın inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terry Malloy

quote:

Salona gidiyorsan karbonhidrat tozu al. Sık ye. Kilo alacam diye de fazla yağlı yeme. Zayifsin ama burada pc başından oturup milleti eleştiren bir cok kişiden iyi bir vücut ustundeki. Sabırlı olup çalışmaya devam edersen hem guclenirsin hem de kilo alırsın inşallah

Teşekkürler. Ben de uzun yıllar devam etmeyi umuyorum. Ama bu durumda karbonhidrat tozu almayı düşünmüyorum. Zaten şu an 86 kiloyum.

Hatta belki önümüzdeki aylarda definasyona bile girebilirim. Şimdilik 1 ay ara vermem gerekiyor sınavlar nedeniyle.

• quote:

Do you even face brah?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3 sene + steroid

Steroid yok

Kim diyo ?

Sen steroid olduğu kanaatine nereden vardın ?

gercekten bu derece cahil olman beni rahatsiz ediyor. oku, arastır. jinekomasti nedir, nasil baslar, sonradan olusmasında oynayan etkenler nelerdir? umarim düzelirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Birkaç ay sonra 3 sene olacak. 1 sene ara vermiştim.

Oturduğu yerden yaparım diyenleri çok gördük de bunu gerçekleştiren yok niyeyse.

Beyler sakin olun,daha önce yaklaşık 13 ay vücut geliştirme yapmıştım.Şu 4 aydır bırakmak durumunda kaldım.Omuz 108,kollar 33 cm

Daha öncede 1 seneyi aşkın lisanslı yüzücülük yapmıştım,vücudum spora çok yatkın ve görüştüğüm beni fitteste sokan hocalarım genetiğimin iyi olduğunu söylerdi hep.Vğcudumu çok kısa sürede toparlayabiliyorum.Ama sizin için 1 konu açıcam emin olabilirsiniz :/

Daha önce spor geçmişin varsa ortalama bi insandan daha hızlı gelişmen normal. Bu noktada kas hafızası devreye giriyor.

Genetiğin etkisi yadsınamaz.Senin 3 senede yaptığın vücudu adam çıkıp 1 senede yapabilir,ki fazlasını bile yapan biliyorum.Kas hafızasından çok genetik daha önemli

Ayrıca beni tanımadan,yaşantımı bilmeden spor yapıp yapmadığımı bilmeden gelip "böyle diyenleri çok gördük,sonra fos çıktı" diyenler sizsiniz :/ Demekki herkesin durumu bir değilmiş.Önce spor geçmişim olup olmadığını bi sorsanız iyi ederdiniz ...

Sağdaki kişinin vücudu 3 senelik karşılaştırmanı sen yap :)

Vücüdum Nasıl? SS'li

loooooooooooooooooooooool

Full natty brah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Terry Malloy

quote:

Teşekkürler. Ben de uzun yıllar devam etmeyi umuyorum. Ama bu durumda karbonhidrat tozu almayı düşünmüyorum. Zaten şu an 86 kiloyum.

Hatta belki önümüzdeki aylarda definasyona bile girebilirim. Şimdilik 1 ay ara vermem gerekiyor sınavlar nedeniyle.

Kardesim burda yazan brolara aldirma gayet iyi gelisiyorsun devam et ornek olarak attiklari elemanlarin alayi steroid.

• At.bi guncel foto sincap

• Mao tun kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.