Xd < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 13 Eylül 2023; 21:48:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vücudum Nasıl SSli
-
-
Yalvarırım objektif olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gayet yeterli ya. Hiç vücut çalışmayan birisi bile gayet normal bir hayat yaşayabiliyor. En ufak bir çaba bile artı puan bence.
Iyi hocam daha ne olsun.
-
Hocam bench ve maaş artmasına rağmen karı sayısı hala 0
Hocam bi tane barfiks çekemeyen hafif obez adamların bile yanında karı var. 15k maaş alan adam bile fena olmayan karılarla takılıyor
Kızlara yürümek ile yavşamak arasında bir ayrım var. Sen yavşıyor olabilir misin acaba? 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kanka kız muhabbeti için vücut önemli bi faktör değil ki. önemli fakat ilk sıralarda değil, ben de görüp diyorum kendi kendime şu kıza baaak yanındaki elemana bak diye söyleniyorum. güzel vücudun olsa maks. özgüvenin gelişir kendini daha rahat hissedersin ki bu da konuşmana ve hal hareketlerine etkiler.
benim de kuzenim var adam yıllardır sporla uğraşıyor, muhabbeti de bence iyi ( kızlarla konuşurken nasıl onu bilmiyorum, erkek erkeğe konuşmakla kızlarla konuşmak arasında çok fark var bence ama buradaki fark başka biriymiş gibi davranmak değil, beni anlayan anladı ) ama adamın konuştuğu kız sayısı maks 1-2 falandır. burada olay başka bir şey ama tam olarak şu diyemiyorum maalesef. para mevzusu da değil bu arada bence, her kız paraya bakmıyor. paran olmasa dahi güzel kızlarla birlikte olabilirsin.
-
Seviyeyi koruyorum hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X