Şimdi Ara

vucut geliştirenler bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şimdi ben hayatımda hiç salona yazılmadım geçen yıl full evde sınav mekik vs gün arışı olmak üzere toplam 1 yıl yaptım göze hoş gelen bir vucut yapmıştım ama malum havalar sogudu evde hiç yapasım gelmiyor 2-3 aydır saldım kendimi hiç enerjim yok kendimi pili bitmiş gibi hissediyorum şimdi biraz sınav çekeyim dedim eskiden 4 sette 100 çekiyordum şimdi 30 zar zor çektim öldüm resmen ne önerirsiniz beyler eskiden beton gibi vucut vardı be

• kardes bizden ne yapmamizi istiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bizden ne yapmamızı istiyosun?

• şınav ve mekikle nasıl vücut yaptın onu anlamadımda. eğer evde yapmak istiyorsan dumbell seti ve kapı barfiksi işini görür. çok zorlamayan bir programla kısa sürede fit bir vücut yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

kardes bizden ne yapmamizi istiyosun

hocam enerjim yok eskisi kadar ne tavsiye edersiniz eskiden 100 şınavı rahat yapıodum şimdi 30 yapamıyorum kışın enerji olmuyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

kardeş bizden ne yapmamızı istiyosun?

hocam enerjim yok eskisi kadar ne tavsiye edersiniz eskiden 100 şınavı rahat yapıodum şimdi 30 yapamıyorum kışın enerji olmuyor :(
  • tam tersi kışın daha çok enerji olur. Vücut kışın daha çok yağ depolar havanında soğuk olması sebebiyle daha rahat nefes alıp veririz. Yazın spor yapmak herzaman için daha zordur.

Öncelikle evde vücut falan yapılmaz. Evde yatılır,tv izlenir,oyun oynanır bu tarz şeyler yapılır. Vücut geliştirme Sporunu yapabilmen için farklı kilolarda dumbell setleri,makara sistemleri,z ve düz bar,ayarlanabilir bench sehbası gibi bir çok alet edevata ihtiyacın vardır.

O yüzden benim önerim spor salonuna yazıl. Evde yaptığın vücut sadece aynanın karşısında kendine güzel gelir başkasına gelmez emin ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bjk_kadir03 kullanıcısına yanıt
    Ben evde 53 gündür 4 kiloluk la çalışıyorum mekik şınavı boşver biyerden sonra etkisi yok.vücudum yarma gibi oldu 53 günde.kollar yeni yeni parçalandı.yani barfiks demirine benim ihtiyacım yok ama senin olabilir vücudunun 3 gen olmasını istiyorsan belin kaç cm ölçtünmu benim 65 goğus 98 olduğu için üçgen şeklinde duruyo.

Bu arada 15 yedin kardeşim afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

şınav ve mekikle nasıl vücut yaptın onu anlamadımda. eğer evde yapmak istiyorsan dumbell seti ve kapı barfiksi işini görür. çok zorlamayan bir programla kısa sürede fit bir vücut yaparsın

barfix için demir alsam eve mekik sınav barfix gibi hareketlerle güzel vucut yapılmazmı evde neden olmasın?
  • nox al kullan
  • Bende arada dumbellarla çalışıyorum. Düzenli çalış sen. Düzenli çalışamazsan evde git salona.

• quote:

Orijinalden alıntı: overdose58

nox al kullan

o nedir hocam enerji içinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_kadir03

quote:

nox al kullan

evet redbull tarzı bişey değil toz şeklinde su'ya karıştırıp içiyorsun , 30 dk sonra dehşet bi enerji geliyor (ilk kullandığımda benim ellerim falan titremişti :D)
  • quote:

quote:

şınav ve mekikle nasıl vücut yaptın onu anlamadımda. eğer evde yapmak istiyorsan dumbell seti ve kapı barfiksi işini görür. çok zorlamayan bir programla kısa sürede fit bir vücut yaparsın

barfix için demir alsam eve mekik sınav barfix gibi hareketlerle güzel vucut yapılmazmı evde neden olmasın?

sen burada evde spor yapılmaz diyenlere bakma. spor salonu tabiki kat kat daha iyidir ama senin istediğin vücut aşırı birşey değil. ben 7 aydır evde yapıyorum ve 7 ay önceki halimle alakam yok. ancak sadece karın kası çıkaracaksan hiç başlama, en azından bir dumbell seti almalısın

• quote:

quote:

quote:

nox al kullan

evet redbull tarzı bişey değil toz şeklinde su'ya karıştırıp içiyorsun , 30 dk sonra dehşet bi enerji geliyor (ilk kullandığımda benim ellerim falan titremişti :D)

hocam yan etkisi filan varmı :) :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nox al kullan

çok nadir baş ağrısı yapar ve kafein içerdiği için geç saate içersen sabaha kadar gözünü kırpmassın :D

• quote:

quote:

quote:

sen burada evde spor yapılmaz diyenlere bakma. spor salonu tabiki kat kat daha iyidir ama senin istediğin vücut aşırı birşey değil. ben 7 aydır evde yapıyorum ve 7 ay önceki halimle alakam yok. ancak sadece karın kası çıkaracaksan hiç başlama, en azından bir dumbell seti almalısın

hocam katılıyorum karın kası için 8 Min Abs Workout, how to have six pack hareketlerini yapıyorum zor ama etkili acayip yagları fena eritiyor tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nox al kullan

çok nadir baş ağrısı yapar ve kafein içerdiği için geç saate içersen sabaha kadar gözünü kırpmassın :D

teşşekürler hocam bana lazım böyle bişey bir araştırayım

• quote:

quote:

quote:

nox al kullan

Dostum bu nox kilo yapar mı? Bazen uyumamam gerekiyor her gün kullanabilirim hatta ama kilo yapmaması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden şınava abanırsan çekemezsjn tabi.İyi bir egzersize başladan ısınıcaksın.Yarı tok karınla yapıcaksın.Bu arada çok barfix çek şınav o kadar etkili deil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.