Şimdi Ara

Vücut Geliştirme İle Uğraşan Birisi İçin En Ucuz Protein Kaynağı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yap açıklamanı bende yapayım yine aynı şekilde kaynaklarla birlikte tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yağ yemeyin demedim. 100g fıstıkta 60g yağ var. Ne kadar yağ almayı düşünüyorsun atherosclerosis edeceksin milleti HDL Kolesterol toksikliği geçireceksin söylediklerinin hiçbir bilimsel kaynağı yok. Yağ yiyin elbet sağlıklı yağlar tercih edin ama bir sınırı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yukarda demis zaten protein tozu diye. Alırsın 2kg seni goturur haftada belli ölçülerde alırsın tavuk etinden falan daha ucuza gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF

Fıstıktaki yumurtadaki yağdan hiçbirşey olmaz. Ne bu yağ düşmanlığı? Yağ yemezseniz bi halt yapamazsınız

Zeytinyağı için tereyağı bol bol yiyin. Ayçiçek yağından margarinden trans yağdan uzak kalın. Kalori hesabı yapmayın. Günde isterseniz 1 litre zeytin yağı 1 top tereyağı 30 yumurta 1 kilo kırmızı et yiyin bir gıdım kilo bir gıdım iç yağlanma olmaz. Sağlıklı olursunuz başka birşey değil.

Tavuk ise fabrika yaratığı. Yenmez. 1 ayda civciv tavuk olur mu kardeşim
    6k ve üstü maaş almıyorsan tavuksuz olmuyor malesef. Hergun et balık nasıl yesin insanlar. Ben şahsen iki günde bir bütün tavuk götürüyorum. Eti balığı haftada bir.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Aterosklerozun sebebi şekerdir trans yağdır kardeşim. Tereyağı, yumurta yiyince böyle böyle olur damarlarınız diyen doktorların lobisindensin sanırım.

HDL Kolesterol toksikliğini geç kolesterol diye hastalıkta yok. Yok iyi kolesterolmuş yok kötü kolesterolmuş bunları çıkaran hekimler değil ilaç sektörü. Kolesterole bakma trigliseride bak.

Belgesiz konuşmuyorum arkadaşım burda kanıtsız belgesiz konuşan biri varsa oda sensin. Tereyağı zeytinyağı ne zamandır damar sertliği damar plağı yapıyor

• Ya allah allah et yoksa yumurta ye arkadaşım. Şu tavuğu yemeyin gözünüzü seveyim. Köy tavuğuna lafım yok ama şu marketlerde satılan tavuklar varya...

Tavukları klora atıyorlar mikropları ölsün diye ondan bembeyaz eti. Köy tavuğunun rengi kahveye kaçıktır hatta

• Toprak solucanı

• Kardeşim sağlık bölümü öğrencisiyim yeterince vaka gördüm merak etme neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum ve hastalarda da gördüm deneyim ettim. Yağ zaten yenilmeli, ama sen günde 1kg yiyebilirsin lakin başkalarına bunu diyemezsin.
    HDL LDL kolesterol farkını bilim insanları bulmuştur, kuruldaki kişileri de tek tek araştırabilirsin ilaç firmaları ilr alakaları olmayan kişilerdir. İşinize gelmeyen her şeyi kapitalizm moruq ilaç sektörü moruq diyemezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 16 Haziran 2019; 23:49:31 >
    Hastalarda ne gördün anlatsana. Tereyağı ve zeytinyağı fıstık tüketenlerde ne vardı? Damarlarındaki plakları bunların yaptığına nasıl emin olabilirsin? Ekmeğede yararlı ye dersin sen.

Yaklaşık 20 senedir bu şekilde besleniyorum, hayatımda ekmek şeker trans yağ yok. Güne tereyağında kırılmış 5 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı ve 100 gram cevizle başlarım akşam 17 civarında 300-400 gram bol iç yağlı kuzu gömerim. Unutma aslan eti yağıyla beraber yer. Doktora gidiyorum diyor sen ne ayaksın 20 lik çocukları ikiye katlarsın.

Bu arada dedim bile diyeceğimi. Yiyin kardeşim korkmayın bunlardan. Fruktoz deposu meyveden, unlu mamülden, tam buğdaydan, ŞEKER den, tatlandırıcıdan trans yağdan korkun.

Stalinlerin yarardan çok zararı var. Hiçbir çalışma kolesterolün damar tıkanıklığı veya sertliği yaptığını ispatlamamıştır. Kolesterolü tetikleyen "kolesterolü zıplatan yiyecekler" değil yüksek glisemik indeksli yiyeceklerdir. Kolesterol üstünde durulmaması gereken bir konudur. Düşük kolesterollü kişilerin kansere yakalanma oranları diğerlerine oranla fazla olup kolesterol ilacı kullananların beyin kanaması riski diğerlerine oranla %66 fazla olduğu kanıtlanmıştır

• Yahu birader ben yeme demiyorum zaten sen hala yumurta ceviz et diyorsun. Bunlar zaten sağlıklı şeyler yiyin. Ama spor yapmayan biri bunları yerse kalpten gider. Karatay diyeti uygulayan yüksek protein yüksek yağ tüketen birisi de kalp krizi geçirmişti adını hatırlayamadım şimdi. Daha ne dediğimi bile anlamamışsın, 0 yağ tüketin yazmışım gibi davranıyorsun

• Şok markette yer fıstığının kilosu 12-13 lira. Yer fıstığının 100 gramında yaklaşık 25 gram protein var. Ve amino asit çeşitliliği protein tozlarının yapıldığı peynir altı suyu ile aynı.
  • Hayvansal gıdaları fazla tüketmen kalp ve damar hastalığına yol açabilir. Fazla yumurta yemen de mide/bağırsak sorunlarına sebep olabilir.

En iyisi düzenli ve sağlıklı beslenmek. Gerisi mühim değil.
  • Dostum içtiğin sudan yıkandığın suya kadar hepsi klor dolu. O zaman suyunu da dağdan kendin getireceksin. Klor kullanımından sonra virüs ve bakteri enfeksiyonlarının ne kadar azaldığını biliyor musun? İnsanlığa yaranılmıyor gerçekten...
    Ha bazı virüsler klorla ölmüyor örneğin molluscum contagiosum ve norowalk, bunlar için sulara ayrı şeyler de katılıyor. Su çok tehlikeli dostum sakın kullanma tüm o kimyasallar klorlar gözüne kulağına ağzına doluyor
    Tavukla aynı aşamalardan geçen eti bu kadar masum görmen de ironik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 17 Haziran 2019; 7:47:3 >

• Lor peyniri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.