Şimdi Ara

Vücut Geliştirme İle Uğraşan Birisi İçin En Ucuz Protein Kaynağı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cebinden fazla para harcamayacaksan boşuna yapma vücut geliştirme. Kimse fazladan harcama yapmak istemez.

En ucuzu tavuk göğsü veya hindi göğüs. 100 Gr yetmez bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 16 Haziran 2019; 16:44:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindi eti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanına bir kase yoğurt ile 20 adet fıstık ekledim hocam.

37 gram hindi sote
    6 gram protein bir kase yoğurt
    10 gram fıstık (20 adet)

spordan sonrası için bu. sabah kahvaltıda yumurta+peynir. akşam ise gene baklagillerden gelen proteinle toparlarım diye düşünüyorum.
  • Para biriktirip toz ol olmuyorsa balık yemeye bak konserve ton balığı değil ama en iyisi bunlardır ha ucuz olsun siyorsan tavuk hindi ama o tavuklar da ne derece sağlıklı bilmem. Hayvan doğal şartlarda 5-6 ayda geleceği kıvama fabrikalarda 2-3 haftada ulaşıyor bir düşün neyle besleniyoe bu hayvanlar diye vücud yapacam diye de sağlığından olma. İşin aslı vücud yapmak ve korumak sağlıklı bir şekilde tabi para isteyen şeyler

• 37 gram hindi sote demişsinde o protein miktarı değil etin ağırlığı 7 gram falan protein vardır onda
  • Günlük
    300 gr tavuk göğsü
    5 yumurta
    100 gr yulaf
    100 gr fıstık
    60 gr hindi füme
    200 gr bulgur
    Sebzeler
    Hindi füme
    200 gr lor peyniri
    Bir öğünde evde ne pişiyorsa onu yersin aylık 500-600 lirayı bulur. Bu bütçeyide ayıramıyorsan zaten hiç bulaşma bb ye en temizi boksa kick boksa felan yönel.
  • 5-6 yumurta yiyemiyeceksen hiç girme bu işlere.

Sadece vücut geliştirme değil ağır iş yapan herkesin protein ağırlıklı beslenmesi gerekli.

Benim sürekli tükettiklerim yumurta, yeşil mercimek, lor peyniri. Bu üçü en ucuz en yüksek protein oranına sahip yiyecekler Türkiye şartlarında.

Not:Yulaf ezmesinin 100 gr ında 12 gr gibi protein var bunun yarısı emilir max. 6 gram bitkisel protein elde edersin. Çöp. Ancak karbonhidrat olarak ve lif içermesi açısından benim gibi basurlular için harika bir yiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 16 Haziran 2019; 18:5:38 >
  • Buz dolabında saklarsan tüketene kadar dayanır , biz evde kendimiz yapıyoruz uzun süre bozulmuyor bazen de marketten alıyoruz marketten alınan daha kısa ömürlü
    Ben lor peynirli yumurtayı çok severim tereyağlı

Hindiyi boşver işlenmiş gıdalardan uzak dur işlenmiş et daha beter

Fıstık al en iyisi , benim tercihim kabukludan yana
    Bugün yaptığım fıstık ezmesi
    Vücut Geliştirme İle Uğraşan Birisi İçin En Ucuz Protein Kaynağı?

• Lor peynirine biraz keten tohumu biraz macan root bunu tereyagda kavuracaksin. Ustune az corek otu oh miss

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    www.diyetkolik.com
    Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı Kaç Kalori | Besin Değeri | Diyet & Egzersiz | Diyetkolik
    https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/banvit-hindi-gogus-kusbasi/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Rammstein kullanıcısına yanıt

türkiye şartlarında kim böyle besleniyor?

daha önce 7 ay gittim demiştim. o anki vücudum benim için yeterliydi. o vücuda ulaşıp, korumak istiyorum.
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    internette 2-3 günde bozulur deniliyor ondan merak ettim. yoksa ucuzda. 350 gramı 7 lira mı neydi
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    böyle düşünürsek hiçbir şey yiyemeyiz. marketlerdeki hangi ürün sağlıklı?
  • 150 gram hindi göğüs için 37 gram protein yazdın o zaman. Ben sadece etin ağırlığını yazdın sandım. Okey sorun yok
  • 200 gram tavuk göğsü , makarnayı kilo alma durumuna göre ayarla , 5 tane yumurta + süt + lor peyniri

Lor peyniri o kadar kolay bozulmuyoe günde 100 gram falan yemen lazım . Tadı çok leş bir şey haberin olsun . Fıstık ezmesi ve fısfık çok ucuz değil . İçlerinde güzel sağlıklı yağlar var 3-5 tane atıştırma amacıyla uemeni tavdiye ederim .

En ucuz en iyi protein kaynakları tavuk göğsün, hindi , tavuk . Makarnadaki protein vs ayrı onlar bitkisel onlrınsayma . Önemli olan hayvansal . Onu da kilonu 1.5-2 katı alman gerekiyor . Ona göre hesaplarsın .

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Fıstıktaki yumurtadaki yağdan hiçbirşey olmaz. Ne bu yağ düşmanlığı? Yağ yemezseniz bi halt yapamazsınız

Zeytinyağı için tereyağı bol bol yiyin. Ayçiçek yağından margarinden trans yağdan uzak kalın. Kalori hesabı yapmayın. Günde isterseniz 1 litre zeytin yağı 1 top tereyağı 30 yumurta 1 kilo kırmızı et yiyin bir gıdım kilo bir gıdım iç yağlanma olmaz. Sağlıklı olursunuz başka birşey değil.

Tavuk ise fabrika yaratığı. Yenmez. 1 ayda civciv tavuk olur mu kardeşim

• Et ürünü olarak tavuk. Onun dışında lor peyniri ayrıca çok etkilidir gece yatmadan önce de mutlaka 150-200 gram yenmelidir

• Yulaf ezmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF

Fıstıktaki yumurtadaki yağdan hiçbirşey olmaz. Ne bu yağ düşmanlığı? Yağ yemezseniz bi halt yapamazsınız

Zeytinyağı için tereyağı bol bol yiyin. Ayçiçek yağından margarinden trans yağdan uzak kalın. Kalori hesabı yapmayın. Günde isterseniz 1 litre zeytin yağı 1 top tereyağı 30 yumurta 1 kilo kırmızı et yiyin bir gıdım kilo bir gıdım iç yağlanma olmaz. Sağlıklı olursunuz başka birşey değil.

Tavuk ise fabrika yaratığı. Yenmez. 1 ayda civciv tavuk olur mu kardeşim
    Kalori hesabı yapmayın diyerek tüm bilimsel çalışmaları yoksaydın. Bilmediğin bir konu hakkında bu kadar emin konuşmasaydın keşke. Uzun uzun açıklama yapardım ama mobildeyim.

Vücut Geliştirme İle Uğraşan Birisi İçin En Ucuz Protein Kaynağı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 16 Haziran 2019; 22:10:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.