Şimdi Ara

Vücut Geliştirme İle Uğraşan Birisi İçin En Ucuz Protein Kaynağı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavuk pahalı. Her gün yenmeyecek kadar pahalı. Haftada 2 kez yenmeyecek kadar pahalı benim için.
    Yumurta ise protein oranı düşük. 5-6 tane yemem gerek ki bu da zor benim için.
    Ha dişimi sıksam alırım onlar problem değil ama ben ekstra harcama yapmak istemiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vücut Geliştirme İle Uğraşanlar İçin Ucuz Protein Kaynakları

Vücut geliştirme ile uğraşanlar için en ucuz protein kaynaklarını arıyorsan doğru yerdesin. Yeterli protein almak, kas kütlesi geliştirmek ve yağ yakmak için çok önemlidir. İşte bütçeni zorlamadan protein ihtiyacını karşılamana yardımcı olacak bazı ucuz seçenekler:

• Yumurta: Yumurta, yüksek kaliteli proteinin en ucuz kaynaklarından biridir. Bir büyük yumurta yaklaşık 6 gram protein içerir.
    • Ton Balığı: Ton balığı, düşük kalorili ve yüksek proteinli bir diğer seçenektir. Bir kutu ton balığı yaklaşık 25 gram protein içerebilir.
    • Fasulye: Fasulye, harika bir lif ve protein kaynağıdır. Bir fincan pişmiş fasulye yaklaşık 15 gram protein içerir.
    • Mercimek: Mercimek de fasulye gibi yüksek lifli ve proteinlidir. Bir fincan pişmiş mercimek yaklaşık 18 gram protein içerebilir.
    • Nohut: Nohut, vejetaryenler ve veganlar için mükemmel bir protein kaynağıdır. Bir fincan pişmiş nohut yaklaşık 15 gram protein içerir.

Bu ucuz protein kaynaklarını diyetine ekleyerek vücut geliştirme hedeflerine daha uygun fiyatlı bir şekilde ulaşabilirsin.

Yukarıda listelenen seçeneklere ek olarak, şunlara da bakabilirsin:

• Tavuk göğsü: Tavuk göğsü, yağsız ve yüksek proteinli bir seçenektir.
    • Soya fasulyesi: Soya fasulyesi, bitki bazlı bir protein kaynağıdır ve tofu ve soya sütü gibi ürünlerde bulunur.
    • Protein tozu: Protein tozu, uygun fiyatlı ve kullanışlı bir protein kaynağı olabilir.

Protein ihtiyacını uygun fiyatlı bir şekilde karşılayarak vücut geliştirme hedeflerine daha kolay ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tavuk göğsü en f/p ürünlerden. İçinde yağ ve karb yok. Fıstık ve Yumurta ucuz ancak yağ oranları yüksek, sürekli yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 16 Haziran 2019; 13:16:31 >
  • fıstık. 100 gram / 20+ protein /fiyat 1.5-2 lira
  • Lor peyniri var ama ondaki protein tavuktaki kadar kaliteli midir bilmiyorum
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    750 gram hindi göğüs sote 18 lira.

spordan sonra 100 gram yesem yeterli olur mu?
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    tavukla aynı etkiyi verir mi?
  • kafamı karıştıran olay da bu hocam.

mesela makarnada da protein var. ama tavuk gibi etkili mi? olağanüstü vücut istemiyorum. ama sporu bırakınca aşırı zayıflıyorum. spor yapınca da gelişmek istiyorum. 7 ay gittim. bu arada düzenli beslenmedim. yani spordan sonra 2 yumurta falandı. öyle kalori hesaplamadım evde ne varsa yedim. 122 cm omuza sahiptim zamanla 119'a düştü. değerlerim düşünce bırakmıştım 7 ay sonunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam makarnadaki bitkisel protein, onun fazla bir faydası yok. Et harici peynir vs. Hayvansal proteinler daha çok işini görür. Hayvansal proteini fazla tüketmeye bak. Lor da faydalıdır, günde 100 gr tüket. 15 gr civar protein alırsın ordan.
  • www.diyetkolik.com
    Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı Kaç Kalori | Besin Değeri | Diyet & Egzersiz | Diyetkolik
    https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/banvit-hindi-gogus-kusbasi/#

hocam şöyle bir şey gördüm. 5 adeti gerçekten de 37 gramsa alırım ben bunu.

• hayvansal proteinlerdeki amino asitler genelde daha kompleks, sporcular için daha iyi üstelik b12 gibi başka vitaminleri de alıyorsun ama bitkisel proteinler içinde en iyilerden biri.
    çok dert ediyorsan bir tane bcaa al açığını kapatırsın
  • Cicibebe süt
  • Hocam hindideki protein miktarı tavukla hemen hemen aynı ve hindi fiyatı daha yüksek diye biliyorum.
  • migrosta indirimde hocam.
  • SU iç
  • Hayvansal en ucuzu sanırım lor peyniri
    Bitkisel en ucuzu yer fıstığı dikkat yağ oranı fazladır
  • yerfıstığındaki yağ doymamış olduğundan zararı yok,yağ deyince tırsmayın hemen.sporcu adamın kalori kaynağı yağdır.karb ile işi olmaz
  • protein tozu al hocam.
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    lor peyniri çok kolay bozuluyormuş sanırım.

kilo problemim yok hocam. hatta olduğumdan daha zayıfım. yani kilo almam.

bu arada internette hindi sotenin 5 adeti 37 gram yazıyor. doğru mudur?
  • tabiki protein tozu

akakce.com
    Nanobolix Complex Whey 2300 gr Protein Tozu Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/protein/en-ucuz-nanobolix-complex-whey-2300-gr-tozu-fiyati,341939531.html

• Yulaf ezmesi tavsiye ederim. İster sütle karıştır ye ister yumurtayla karıştır omlet yap. Bir sürü tarif var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.