Sırt Rowling Machine Sırta Çekiş Triceps Dips Pushdown Bacak Leg CurlÜ Leg Ext Leg Press 15 DK BİSİKLET
Anlayan birileri yardımcı olursa çok sevinirim.Engelliyim.Vücut yapmaya çalışıyorum ancak çalıştığım spor salonu belediyeye ait.Kimse onların verdiği programa uymuyor :) üstelik haftanın 5 günü gidiyorum ve her gün aynı hareketler.Bunun kaslara zararlı olabileceğini duymuştum.En son kendi yapabileceğim hareketlerden oluşan bir program yazmaya karar verdim :) internetten araştırmak suretiyle bu şekilde bir program yazabildim ancak fakat hangi hareket nereyi çalıştırır tam bilmediğimden yardımınıza ihtiyacım var tavsiyeleriniz önemli benim için.Bu arada bacaklardan engelliyim.Deadlift ve bench press i yapmakta zorlanıyorum.Bilginize..Birileri yardımcı olursa çok sevinirim
bolunmus bir program degilde tum vucut seklinde calisma yapsan daha iyi olabilir goguste pullover la baslama bitirici hareket olarak sona konur latpulldown sirt areketidirr, hareketlerin basinda pressler le baslanir cunku bilesik hareketlerdir ve bircok kasi calistiracagindan gucunun yerinde oldugu zaman yap, tabi bolunmus program tavsiye etmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme