Şimdi Ara

vücut geliştirme programım bilen birileri yorum atabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dumbell Pullover
    Butterfly
    Seated Machine Press
    Decline Chest Press
    Latt Pull Down

Biceps
    Scott Curl
    Barbell Curl

Omuz
    Shoulder Fly
    Shoulder Press
    Dumbell Shrug
    Dumbell Rateral Raise

Sırt
    Rowling Machine
    Sırta Çekiş
    Triceps
    Dips
    Pushdown
    Bacak
    Leg CurlÜ
    Leg Ext
    Leg Press
    15 DK BİSİKLET

Anlayan birileri yardımcı olursa çok sevinirim.Engelliyim.Vücut yapmaya çalışıyorum ancak çalıştığım spor salonu belediyeye ait.Kimse onların verdiği programa uymuyor :) üstelik haftanın 5 günü gidiyorum ve her gün aynı hareketler.Bunun kaslara zararlı olabileceğini duymuştum.En son kendi yapabileceğim hareketlerden oluşan bir program yazmaya karar verdim :) internetten araştırmak suretiyle bu şekilde bir program yazabildim ancak fakat hangi hareket nereyi çalıştırır tam bilmediğimden yardımınıza ihtiyacım var tavsiyeleriniz önemli benim için.Bu arada bacaklardan engelliyim.Deadlift ve bench press i yapmakta zorlanıyorum.Bilginize..Birileri yardımcı olursa çok sevinirim

• bolunmus bir program degilde tum vucut seklinde calisma yapsan daha iyi olabilir
    goguste pullover la baslama bitirici hareket olarak sona konur latpulldown sirt areketidirr,
    hareketlerin basinda pressler le baslanir cunku bilesik hareketlerdir ve bircok kasi calistiracagindan gucunun yerinde oldugu zaman yap,
    tabi bolunmus program tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.