Şimdi Ara

Vücut Geliştirme zararları !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalp buyutmesinden daha kotu zararlari var haftada 6 gun 2 saat spor yapip 3 saatte bir yemek yemek gunun geri kalanini makronu dolduracak besinlerin degerlerini hesaplamak ve forumlarda milletle sidik yarisina giriserek gecirmek sirf digerlerinden geri kalmamak icin ise yarasin yaramasin her turlu supplemente para dokmek daha sayim mi yok gerek yok en kotusu bunlarin hepsini kizlar seni begensin diye yapmak. Aptal insan en faydali seyi de en zararli seye cevirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalbe yük bindirdiği doğru, bunun için bb ile beraber mutlaka gereken ölçüde cardio yapılması gerektiğini okumuştum, Cardionun kalbi güçlendirip o evreye uyumu arttırdığı söyleniyor ki gayet mantıklı.
    Gerçi bu senaryo olasılıklarının çok fazla hacim kazanan vucut tipleri için gerçekleşebileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Ben zaten cok yasamayi dusunmuyorum

aynı kafadayız panpa :D

ölecez ne de olsa her türlü bari vucüt yapak şekil ölelim :D
  • karpe diyem diyo genşler vay vay...
  • Böyle bir şey söz konusu değildir. Zararlı olduğunu söyleyen kişiler genellikle kaslı vücudu olan kişileri kıskananlar ile aynı kişilerdir. Spor yapmanın sağlıksız olması gerçekten gülünç bir durumdur. Vücut geliştirmenin hiçbir zararı yoktur.
  • Müddei olarak iddianı ispat senin yükümlülüğünde. oldu o zaman herkes kafasından bişeyler uydursun sonra araştırın desin. Söylediğin deli saçmasının bilimsel kanıtını ve araştırmasını göstermediğin sürece bu söylediğin sözün hiçbir anlamı yok
  • Vücut geliştirme bir spordur ve sporun doğru bir şekilde yapıldığı takdirde vücuda hiçbir şekilde zararı olamaz...
  • ben bi yandan sigaradan duman alırken diğer yandan bench basıyorum sen neyin derdindesin ? Bazıları kalbimin taştan olduğunu söylüyor demek ondanmış .(
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

daha büyük bir zararı var özellikle toz kullananlar için başıma geldi anlatıyım toz kullanmaya başladım ama bir anda aşırı geliştim artık popomu silemiyorum tuvaletten sonra evet kaslar engel oluyor ve sürekli banyo yapmak zorunda kalıyorum tuvaletten sonra bırakın vücut geliştirme pişmanlıktır.

Vah vah hocam benimde omuz kaslarımı şişirdi 3 haftada ,ensemi kaşıyamııyorum,karaciğerimde iflas etmiş keşke protein tozu yerine steroid vursaydım ikisinin farkı yok zaten steroidle 1 günde Arnold gibi olurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

daha büyük bir zararı var özellikle toz kullananlar için başıma geldi anlatıyım toz kullanmaya başladım ama bir anda aşırı geliştim artık popomu silemiyorum tuvaletten sonra evet kaslar engel oluyor ve sürekli banyo yapmak zorunda kalıyorum tuvaletten sonra bırakın vücut geliştirme pişmanlıktır.

• Beyler muhabetinizi bölücemde bodybuildiginde her spor dalında oldugu gibi bazı kötü yanlarıda var bunlarda öne çıkan 2 tanesi Kemik ve eklem sorunları ve Kalp rahatsızlıkları .Kemik ve eklem rahatsızlıklarını geçiyorum..Kalp'e gelirsek ağrılık kaldırmaya bağlı ritim bozuklugu büyümesi ve en önemlisi aort yırtılması görülebilir.Tabi bu bilinçsizlikden 31 kişiden 10nun aortdu ağırlık kaldırmakdan yırtılmıştır.Aslında temel nedeni doğru nefes alışverisi yapmamakdan kaynaklanır temelde..Hani nefesinizi tutuyorsunuz ya maksiminda çalışıyorsunuz ya devam edin gençler..
    İsteyenler için Kaynak:
    http://discovermagazine.com/2006/jul/weightlifting
    Bu ileriki yaşlarda sıkıntı yaşatabilir size
    Lan asjkdfksadfshadf öylesine bilgilenin diye yazıyordum kime baksam kalp ameliyatı olmuş ...
    Bahsettiğimiz kalp : http://www.heart-valve-surgery.com/arnold-schwarzenegger.php

Özet : Konu altında dalga geçen arkadaşlar ölüceksiniz dkjfasndkjflaskjdf

quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Müddei olarak iddianı ispat senin yükümlülüğünde. oldu o zaman herkes kafasından bişeyler uydursun sonra araştırın desin. Söylediğin deli saçmasının bilimsel kanıtını ve araştırmasını göstermediğin sürece bu söylediğin sözün hiçbir anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clockworks -- 6 Temmuz 2016; 15:23:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.