Şimdi Ara

vücut geliştirmeye başlayabilirim,araya tatil girer?+salon önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş boş oturmaktan bıktım,verimli bir yaz olsun istiyorum.Vücut geliştirmeye başlamak istiyorum.Amacım böyle üçgen vücutlu yada balon gibi olmak değil,dışardan bakıldığında vücudun göze hoş gözükmesi(bkz.kobe braynt).Zaten 3 ay öncesine kadar profesyonel basketbol oynuyodum yıldız A takımda,ama dersler yüzünden ara verdim ve göbek yaptım.Ayrıca omuzlarımıda genişletmek istiyorum.
    Yalnız,bir arkadaşım çok zayıfsın kas yapamassın diyor,benimde sorum bu işte.Ön koşul gerekli mi vücut geliştirme için(boy1.75 kilo 59...)
    http://www.bet.com/Assets/BET/Published/image/jpeg/54794f9a-3220-bbc3-3831-011b1e0dfb78-life_fb_fitness_KobeBryant.jpg

http://www.nba.com/media/BryantBench_625_070817.jpg

http://abritishman.files.wordpress.com/2009/04/kobe-bryant-and-utah-jazz-player-deron-williams-have-a-conversation-during-the-final-regular-season-matchup-between-the-two-teams-in-a-game-played-at-the-staple.jpg

Veya şu model:::
    http://www.bet.com/Assets/BET/Published/image/jpeg/9bf357a5-b9e8-6635-4988-5ff6955190db-lifestyle_fb_SS0227_LebronJames.jpg

Resim olarak koymayı bilmediğimden yapamadım.Linkleri kopyalayıp yapıştırırsınız...Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomix -- 16 Temmuz 2010; 15:47:14 >

• bende aynı kararı alıp evimin hemen aşagısında kalan spor salonuna gittim hocayla oturduk konuşmaya başladık daha önce spor falan yaptınmı amacın ne kilo vermek mi falan filan başladık muhabbete ama 3 aylık 350 lira diyince iyi akşamlar diyerek ordan uzaklaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

bende aynı kararı alıp evimin hemen aşagısında kalan spor salonuna gittim hocayla oturduk konuşmaya başladık daha önce spor falan yaptınmı amacın ne kilo vermek mi falan filan başladık muhabbete ama 3 aylık 350 lira diyince iyi akşamlar diyerek ordan uzaklaştım
    bana yardım edecek yok mu?body ciler nerdesiniz
  • quote:

bende aynı kararı alıp evimin hemen aşagısında kalan spor salonuna gittim hocayla oturduk konuşmaya başladık daha önce spor falan yaptınmı amacın ne kilo vermek mi falan filan başladık muhabbete ama 3 aylık 350 lira diyince iyi akşamlar diyerek ordan uzaklaştım

• quote:

Orijinalden alıntı: DummBass

quote:

Alıntıları Göster
    Evet bu sitede yokmu vücut geliştirmeyle body le fitness la ilgilenenler bir yardım bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomix

Evet bu sitede yokmu vücut geliştirmeyle body le fitness la ilgilenenler bir yardım bekliyoruz

Alıntıları Göster
    dostum git bir salona yazıl ama bu spor öyle 2-3 ay çalışayım vücut yapayım tarzı bişey değil başladın mı devam edeceksin bırakırsan çökersin

• quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

dostum git bir salona yazıl ama bu spor öyle 2-3 ay çalışayım vücut yapayım tarzı bişey değil başladın mı devam edeceksin bırakırsan çökersin

Alıntıları Göster
    Ne mi yapmalısın herşeyi bi kenara itip, disiplinli olmasılsın ilk gün kü heycan son ana kadar olmalı yoksa bir ayını almaz sıkılır bırakırsın.
  • 59 kilo boyuna göre tam ideal kilo öyle bi sorunun olmasın. Ayrıca vücut geliştirmek istiyorsan basketbol falan oynamaya devam et bence, biraz daha gelişsin vücudun. Sonra başla, seneye mesela. Tabi ben 15-16 yaşlarında olduğunu varsaydım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morpheew

59 kilo boyuna göre tam ideal kilo öyle bi sorunun olmasın. Ayrıca vücut geliştirmek istiyorsan basketbol falan oynamaya devam et bence, biraz daha gelişsin vücudun. Sonra başla, seneye mesela. Tabi ben 15-16 yaşlarında olduğunu varsaydım ?
    Şimdi kimse liseli veled ayaklarına yatmasın dalarım vallahi,ama 17 yaşımdayım...
    Beklediğim cevap Morpheew den geldi.
    Şimdi benim kilom az olduğu için,kollarım falan çok ince,azıcık çöp adam gibiyim yani.O yüzden arkadaşlar diyolarki yağlı kilolu olcan az ki kaz yap falan.Ben zaten kalınlaşmak istiyorum,her türlü gidicem fitnessa zaten.Yüzme+basket devam.Hayat spordan ibaret hep böye olsa keşke

• quote:

Şimdi kimse liseli veled ayaklarına yatmasın dalarım vallahi,ama 17 yaşımdayım...
    Şimdi benim kilom az olduğu için,kollarım falan çok ince,azıcık çöp adam gibiyim yani.O yüzden arkadaşlar diyolarki yağlı kilolu olcan az ki kaz yap falan.Ben zaten kalınlaşmak istiyorum,her türlü gidicem fitnessa zaten.Yüzme+basket devam.Hayat spordan ibaret hep böye olsa keşke

Alıntıları Göster
    1 yılını ayır bu işe.

2-3 ay suplement kullanma

3 ay sonra zayıfsan gainer alırsın,

beslenmende spor kadar önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

1 yılını ayır bu işe.

Alıntıları Göster
    Dh body kulübü vardı, forumda araştır bulursun. Uğraşamam şimdi
  • quote:

Kilo almak istiyosan kas antranmanının yanında bol protein ve yağlı beslenmen lazım.

Cips türü ıvır zıvırlardan uzak dur,

Öğün atlamadan yemek ye,

Ara öğünlerde bolca fıstık, fındık türü şeyler ye çünkü kuruyemişler bol protein ve yağ dolayısıyla kalori içerirler.

Böylece hem kas kütleni artırırsın hem de olması gerekenden az yağlı olan vucudunu şekle sokarsın...

• quote:

1 yılını ayır bu işe.

Alıntıları Göster
    Herkese teşekkürler tekrardan.Yanlız başlığı biraz yanlış açtım,benim asıl sorum şu;herkes vücut geliştirme yapabilir mi?yani ben zayıfım çöp adam gibiyim başlayabilir miyim ama?Anlaşıldı umarım hatayı düzeltiyorum ilgi gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkürler...
  • quote:

Herkese teşekkürler tekrardan.Yanlız başlığı biraz yanlış açtım,benim asıl sorum şu;herkes vücut geliştirme yapabilir mi?yani ben zayıfım çöp adam gibiyim başlayabilir miyim ama?Anlaşıldı umarım hatayı düzeltiyorum ilgi gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Başlayabilirsin tabi, çünkü sağlıklı kilo almanın da vermenin de en iyi yolu spor ve beslenmenin beraber yürütülmesinden geçer diye düşünüyorum...
  • quote:

elbette yapabilirsin
  • quote:

quote:

elbette yapabilirsin

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler,biraz daha ilham verdiniz bana.Yakın zamanda 1 hafta içinde falan fitness salonlarını dolaşmaya başlıyacam bakalım.
    Bu arada ücretler hakkında bilgisi olan üstadlar var mı?
    ogameci ve tunay_erbatur,özellikle sizin ellerinizden öpüyorum
    Düşünen Adam;eyvallah öyle olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: tunay_erbatur

quote:

Kilo almak istiyosan kas antranmanının yanında bol protein ve yağlı beslenmen lazım.

Cips türü ıvır zıvırlardan uzak dur,

Öğün atlamadan yemek ye,

Ara öğünlerde bolca fıstık, fındık türü şeyler ye çünkü kuruyemişler bol protein ve yağ dolayısıyla kalori içerirler.

Böylece hem kas kütleni artırırsın hem de olması gerekenden az yağlı olan vucudunu şekle sokarsın...

Aynen dediğiniz gibi öğün aralarında bu tür kuruyemişler yiyorum, bazen reçel veya bal falan yiyorum. Ama bu kuruyemişler kuru kuru gitmiyor diye yanında kolayla beraber yiyorum bi zararı olur mu ?

• quote:

Çok teşekkürler,biraz daha ilham verdiniz bana.Yakın zamanda 1 hafta içinde falan fitness salonlarını dolaşmaya başlıyacam bakalım.

Rica ederim dostum.

Ücretler hakkında şöyle söyleyeyim sana mekan yeri kalitesine göre 50TL'den 300 TL'ye kadar gider.

Ama tavsiyem lüks olmayan sadece erkeklerin gittiği bir salona git

Hardcore çalışanlar genelde hep fazla lüks olmayan yerlerde çalışırlar.

• quote:

quote:

Rica ederim dostum.

Ücretler hakkında şöyle söyleyeyim sana mekan yeri kalitesine göre 50TL'den 300 TL'ye kadar gider.

Ama tavsiyem lüks olmayan sadece erkeklerin gittiği bir salona git

Hardcore çalışanlar genelde hep fazla lüks olmayan yerlerde çalışırlar.

Alıntıları Göster
    hardcore çalışanlarla niye aynı ortamda olmam gerekiyor?

• quote:

hardcore çalışanlarla niye aynı ortamda olmam gerekiyor?

Çünkü daha çok şey biliyolar ve açıkcası ben lüks bi mekanda ağır kaldırırken bağıramam ama öle lüks olmayan bi yerde millet hayvan gibi inliyo kimse dönüp bakmıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.