Şimdi Ara

Vücut tipinizi Öğrenin(Body Type Test)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
18.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok kez bu siteyi gördüm ama Türçe'sinin olmadığını görünce çeviriyim herkes yararlansın dedim.

bodybuilding.com
    What Is Your Body Type? Take Our Test!
    http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm?CJAID=10409943&CJPID=6147777

1.Benim kemik yapım:
    -Oldukça büyük ve geniş(iri)
    -Çok büyük değil, orta
    -Küçük ve narin

2.Benim kemiklerim şuna daha yatkındır:
    -Çok fazla yağı taşımaya
    -Yağsız ve kaslı olmaya
    -Çok zayıf(sıska) olmaya

3.Benim vücudum:
    (Erkekler için)
    -Yuvarlak ve yumuşak
    -Kare ve sağlam(sert)
    -Uzun ve ince

(Bayanlar için)
    -Armut şeklinde
    -Kum saati şeklinde
    -Daha çok düz bir şekilde

4.Ben çocukken:
    -Şişmandım
    -Normaldim
    -Çok zayıftım

5.Aktifliğiniz ?
    -Hep evde otururum
    -Oldukça aktifim
    -Hiperaktifim.Oturmam bile

6.Hayata yaklaşımım:
    -Pek takmam.Kaygısızım
    -Enerjik
    -Rahatsız

7.Metabolizmam:
    -Yavaş
    -Orta
    -Çok hızlı

8.İnsanlar bana:
    -Biraz kilo ver senden iyi iş çıkar
    -Hiç elleme böyle iyisin.
    -Biraz kilo al lan bu ne böyle kürdan gibi

9.Bileğinizi diğer elinizle kavradığınızda baş ve orta parmağınız:
    -Dokunmuyor
    -Dokunuyor işte
    -1 tam tur attı kardeş

10.Kilom konusunda:
    -Kolay kilo alırım ama zor veririm
    -Oldukça kolay kilo alıp veririm ama genelde aynıyım
    -Kilo almak ? Milletin 'hani daha ne yedin acayip zayıfsın'' demesinden bıktım

11.Hangi sıklıkla acıkırım:
    -Her zaman açım
    -Tek yemek saatlerinde
    -İşte ayda yılda bir

12.İnsanlar beni şu şekilde tanımlar:
    -Duygusal birisin
    -İçine kapalısın
    -Entellektüel birisin

İyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown god -- 21 Nisan 2013; 13:02:29 >

• Endo ve mezo arasında bir yerlerdesin.

Doğru çıktı
  • 2.67 aldım vücut tipi ektomorf mezomorf arası ama ne kadar ektomorf ne kadar mezomorf o yazmıyorbu arada bazı çevirilere koptum
  • meso doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

2.67 aldım vücut tipi ektomorf mezomorf arası ama ne kadar ektomorf ne kadar mezomorf o yazmıyorbu arada bazı çevirilere koptum

Benimde 2.67 ben ekto diye tanımlıyorum sürekli kendimi oysa.

Ekto mezo çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

2.67 aldım vücut tipi ektomorf mezomorf arası ama ne kadar ektomorf ne kadar mezomorf o yazmıyorbu arada bazı çevirilere koptum

Ekto mezo çıktı

Demekki herkese ayni orani veriyorsadece ektomorf olmak cok zor herkes ikisinin arasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Ekto mezo çıktı

Alıntıları Göster
    Şurayıda çevirsene sana zahmet

Your body is closest to a Mesomorph. You have a naturally fit body but to maintain it or improve it you should exercise and diet correctly for your type. Strength training can be done more often and for longer sessions then would be good for an Ectomorph, but you must still be carefull not to overdo it. You should train with moderate to heavy weighs and at a moderate pace, not resting too long between sets. You will find you gain muscle quite easy (some women and even men might not want to get too bulky, but this won't happen suddenly. When you are happy with your muscle size simply train to maintain it). Stick to a good healthy diet to keep you lean and muscular, and watch for any slow creeping fat gains. Engage in and enjoy aerobic activities, sports, etc. but do not overdo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Şurayıda çevirsene sana zahmet

Your body is closest to a Mesomorph. You have a naturally fit body but to maintain it or improve it you should exercise and diet correctly for your type. Strength training can be done more often and for longer sessions then would be good for an Ectomorph, but you must still be carefull not to overdo it. You should train with moderate to heavy weighs and at a moderate pace, not resting too long between sets. You will find you gain muscle quite easy (some women and even men might not want to get too bulky, but this won't happen suddenly. When you are happy with your muscle size simply train to maintain it). Stick to a good healthy diet to keep you lean and muscular, and watch for any slow creeping fat gains. Engage in and enjoy aerobic activities, sports, etc. but do not overdo.

Alıntıları Göster
    Your score is 1.75.

Benimde aynısı çıktı.

Kısaca diyor ki,

Mezomorf a yakınsın
    Doğuştan fit vücudun var fakat daha iyi hale getirmek ve korumak için çalışmalı ve diyetine dikkat etmelisin.
    Çalışma süresi uzun tutulabilir fakat yinede abartmaman lazım.
    Set aralarında fazla dinlenme olmamalı, ağırlığı iyi ayarlamalısın. yüksek ağırlıklar kullanmalısın.
    Kolayca kas kazanabileceksin. Sağlıklı bir diyet seni her zaman fit ve kaslı tutar.
    Biraz yağlanabilirsin de, dikkat et.
    Sporla, aerobik aktivitelerle meşgul ol, ama abartma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 21 Nisan 2013; 15:07:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Your score is 1.75.

Benimde aynısı çıktı.

Kısaca diyor ki,

Mezomorf a yakınsın
    Doğuştan fit vücudun var fakat daha iyi hale getirmek ve korumak için çalışmalı ve diyetine dikkat etmelisin.
    Set aralarında fazla dinlenme olmamalı, ağırlığı iyi ayarlamalısın. yüksek ağırlıklar kullanmalısın.
    Kolayca kas kazanabileceksin. Sağlıklı bir diyet seni her zaman fit ve kaslı tutar.
    Kolayca kas kazanabileceksin diyorda 6 aydır tık yok bende

@Amorth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 21 Nisan 2013; 15:17:56 >

• quote:

Kolayca kas kazanabileceksin diyorda 6 aydır tık yok bende

@Amorth

Alıntıları Göster
    O zaman birşeyleri yanlış yapıyorsun yada testi yanlış yaptın
  • quote:

O zaman birşeyleri yanlış yapıyorsun yada testi yanlış yaptın
    Test doğru ondan eminimde aynen bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne olduğunu çözemedim 5 ay boyunca 1 gün göğüs sırt bacak karın 2. gün omuz ön kol arka kol karın çalışıyodum haftada 4 gün şimdi düşürdüm 1 gün göğüs - ön kol 2. gün sırt arka kol 3. gün omuz bacak çalışıyorum biraz böyle devam ediyim bakayım programdan dolayımı sanırım çok ağır çalışyormuşum.

@Amorth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 21 Nisan 2013; 15:29:38 >
  • quote:

Your score is 1.75.

Benimde aynısı çıktı.

Kısaca diyor ki,

Mezomorf a yakınsın

Benimde 1.75 çıktı
  • quote:

Test doğru ondan eminimde aynen bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne olduğunu çözemedim 5 ay boyunca 1 gün göğüs sırt bacak karın 2. gün omuz ön kol arka kol karın çalışıyodum haftada 4 gün şimdi düşürdüm 1 gün göğüs - ön kol 2. gün sırt arka kol 3. gün omuz bacak çalışıyorum biraz böyle devam ediyim bakayım programdan dolayımı sanırım çok ağır çalışyormuşum.

@Amorth

Omuz ön kol arka kol aynı günde olduğu için kaldırabildiğin ağırlığın çok çok azını kaldırmışındır.O yüzden öyle olmuştur zaten ilk 6 ay her şeyi tam öğrenme oturtma ayıymış öğrenmiş oldum bende hele ilk 3 ay yaptığım saçmalıklardan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

@Amorth

Omuz ön kol arka kol aynı günde olduğu için kaldırabildiğin ağırlığın çok çok azını kaldırmışındır.O yüzden öyle olmuştur zaten ilk 6 ay her şeyi tam öğrenme oturtma ayıymış öğrenmiş oldum bende hele ilk 3 ay yaptığım saçmalıklardan sonra

Şuanda aynı ağırlığı kaldırıyorum arıtrmaya çalıştımda çok zorlanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

@Amorth

Şuanda aynı ağırlığı kaldırıyorum arıtrmaya çalıştımda çok zorlanıyorum

Alıntıları Göster
    Your body is closest to a Mesomorph

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

Your body is closest to a Mesomorph

Alıntıları Göster
    Hiç spor yapmayan birine net sonuç verebilir ama adam ekto olup da 3-5 yıldır disiplinli şekilde vücut çalışıyorsa arkadaşları kalkıp da ona biraz kilo almalısın demez, oha hayvan nasıl yaptın lan der
    Vücut yapım yuvarlak-keskin hatlı vs sorusu da aynı şekilde.
    Ve yine spor yapan birinin metabolizması hızlıdır, çabuk acıkır. 3-4 soru dışındakiler spor yapsın yapmasın herkeste vücut yapısını tespit edebilecek sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Hiç spor yapmayan birine net sonuç verebilir ama adam ekto olup da 3-5 yıldır disiplinli şekilde vücut çalışıyorsa arkadaşları kalkıp da ona biraz kilo almalısın demez, oha hayvan nasıl yaptın lan der
    Vücut yapım yuvarlak-keskin hatlı vs sorusu da aynı şekilde.
    Ve yine spor yapan birinin metabolizması hızlıdır, çabuk acıkır. 3-4 soru dışındakiler spor yapsın yapmasın herkeste vücut yapısını tespit edebilecek sorular.

Alıntıları Göster
    Your score is 1.25.Tipik bir endoyum.

Cevaplarken belliydi zaten böyle çıkacağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: i miss you bro

Your score is 1.25.Tipik bir endoyum.

Cevaplarken belliydi zaten böyle çıkacağı.

Alıntıları Göster
    my'dan sonrasını anlamadım :(
  • quote:

Sağolun hocam olduğunca moto mot çeviriden kaçınıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown god

quote:

Sağolun hocam olduğunca moto mot çeviriden kaçınıyorum :)

Alıntıları Göster
    Your score is 1.42.

Your body is between an EndoMorph and a Mesomorph. Choose a middle approach between the follow recommendations.

Endomorph: An Endomorph's biggest concern should be the losing of fat and adopting a lifestyle that keeps it off. Strength training should be done to get a better muscle to fat ratio and therefore improve metabolism. Use moderate weights at a fast training pace (very little rest between sets and exercises). You should lower your calorie intake (but not try to starve yourself) and should eat frequent but small meals. Sugars, sweets and junk food should be eliminated from your diet. Engage daily in some activity like brisk walking, biking, etc., and try to increase the amount of time you spend each week.

Mesomorph: Mesomorphs have a naturally fit body but to maintain it or improve it you should exercise and diet correctly for your type. Strength training can be done more often and for longer sessions then would be good for an Ectomorph, but you must still be carefull not to overdo it. You should train with moderate to heavy weighs and at a moderate pace, not resting too long between sets. You will find you gain muscle quite easy (some women and even men might not want to get too bulky, but this won't happen suddenly. When you are happy with your muscle size simply train to maintain it). Stick to a good healthy diet to keep you lean and muscular, and watch for any slow creeping fat gains. Engage in and enjoy aerobic activities, sports, etc. but do not overdo.

----

Yani ne oluyorum ben :D Ortaya karışıkmı ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1ga -- 21 Nisan 2013; 23:33:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.