Şimdi Ara

Vücut ve para nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yılki amacım bu olacak. Kız arkadaş da olur herhalde çünkü bakınmaya başladım. Yanımda beni destekleyen bir kız arkadaşa ihtiyacım var, hele ki cinsellik de olursa demeyin keyfime.

Onun dışında zor bir projeye girişiyorum bu sene, amacım 1 sene uğraştığım işi sonrasında pazarlamak.
    Bu dönemde 2. hedefim de kilo vermek ve iyi bir vücut yapmak olacak.

Bakalım kaç tanesini başaracağım, veya 1 tanesini bile başaracak mıyım. Sanırım 1 sene sonra öğrenicem bu bilgiyi.

Okuyanlara teşekkürler.

• Bir gün gelecek, diyeceksin ki ne saçma şeyleri hedef olarak görüyormuşum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birgun gelecek diyeceksin ki giymeye donum yok hepsi kirlide ve pjimani veya sortunu evde donsuz giyeceksin.Pipin sebepsiz yere kalkcak ve ailene rezil olucaksin

• Kilo boy ve yaş kaç hocam

• Ergenliğe hoş geldiniz. Peçetelerinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız.
  • çok düşük ihtimal ama belki sağlam genetiğin vardır sağla bir vücudun olur fitness modeli olursun don reklamı felan yaparsın o zaman alsana vücut+kız+para+ün daha ne olsun hadi biryerden başla bakalım genç muhtemelen yaşın 17
  • Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiyorsun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim. Çok iyi form tutarsın eğer benim dediklerimi yaparsan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çalışarak.

• Vücut yapmak için biyoteknoloji, para yapmak içinse Merkez Bankası işini görecektir, seç beğen al
  • Hiç kafanı karıştırma ve vücudunu kullanarak para yap.

• Abi duygusal anlamda bişiy hissetmeden böyle planlar yapmak çok saçma.
    Hadi vücut yap ömür boyu faydasını görürsün. Yaşlanınca 2 büklüm kalmassın hormonların vb dengeli çalışır ama.
    Bi şeftali için ayda minimüm 200tl verip öküz gibi yiyemem. sory
  • Hiç vizyonu büyük olan birini görmedim herkesin amacı vücut ve kız
  • Paran varsa vücudunu rahatlıkla yaparsın çünkü beslenmeye para harcaman sıkıntı olmaz,ancak sen para kazanmak istiyorsun sanırım.Para kazanıcaksan bi kere boş vaktin çok sınırlı olucak,bu da demek oluyo ki 1 senede hedeflediğin vücut neyse artık ona ulaşman çok zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Springheel Jack

Hiç vizyonu büyük olan birini görmedim herkesin amacı vücut ve kız

Yazanlar ergen sanmış da yaşım büyük. Derslere gömülmekten bazı şeyleri kaçırdığımı farkediyorum ne yazık ki.

Bir de vizyonsuz demişsiniz de proje deyip geçtiğim şeyin içeriğini bilseniz öyle demezdiniz. Gerçekten para kazandırabilir bir proje.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.