Şimdi Ara

vücut yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam.arkadaslar 16 yasındayım boyum 178 cm kilom 70.kol kaslarımı gelistirmek icin 3 kiloluk dumbellerdan aldım.sınav faln da cekiyorum peki bu dumbeller boy uzamasını engeller mi?sonucta cok agır seyler de il 3 kilo ama eger engelliyorsa yapmam.cvp verirseniz cok sevinirim.

• Bişey olmaz.Dumbell kullanma bile derim onun yerine şınav çek hergün gelişimine katkısı olur.Bunun yanında basketbol oyna tamamdır.Sporla ilgilenirsen sağlıklı ve şekilli bir vücudun olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Bişey olmaz.Dumbell kullanma bile derim onun yerine şınav çek hergün gelişimine katkısı olur.Bunun yanında basketbol oyna tamamdır.Sporla ilgilenirsen sağlıklı ve şekilli bir vücudun olacaktır
    bilinçsiz yaparsan bir yerlerini ağrıtırsın kendini zorlama.
    + hem niye vücut yapacaksın ki Allah herkese ytecek vücudu zaten vermiştir.
    yaşlandığında sarkık bir vücut istemiyorsan kendini boşuna şişirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail64

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ismail64

işte body building yalanlarından biri. bana zor geliyor ben o kadar ağırlığın altına giremem diyenlerin başvurduğu en büyük yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail64

Alıntıları Göster
    quote:

Allah sana yetecek vücut vermiş, boşuna kendini yorma. Otur otur göbeğini büyüt değil mi??
    Bu nasıl bir mantık anlayamıyorum.
    Spor yaparsan bir tarafların ağrıyabilir, bu doğru.. Ama yaparken alacağın keyif de cabası.
    Yaşlanınca vücudunun sarkacağı da doğru ama emin ol spor yapmamış binden çok daha az sarkarsın.
    Bunları bir doktor olarak söylüyorum sana.
    Tek bir tavsiyem olacak bunun dşında: Yaşın küçük olduğu için aşırı ağırlık çalışması gelişimini bozabilir. Mümkünse daha çok koşmaya ve bisiklete binmeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

quote:

Allah sana yetecek vücut vermiş, boşuna kendini yorma. Otur otur göbeğini büyüt değil mi??
    Bu nasıl bir mantık anlayamıyorum.
    Spor yaparsan bir tarafların ağrıyabilir, bu doğru.. Ama yaparken alacağın keyif de cabası.
    Yaşlanınca vücudunun sarkacağı da doğru ama emin ol spor yapmamış binden çok daha az sarkarsın.
    Bunları bir doktor olarak söylüyorum sana.
    Tek bir tavsiyem olacak bunun dşında: Yaşın küçük olduğu için aşırı ağırlık çalışması gelişimini bozabilir. Mümkünse daha çok koşmaya ve bisiklete binmeye çalış.

Alıntıları Göster
    slm millet ayak ve gögüs kaslarını geliştirmek için neyapılmalıdır?(yardımcı olursanız sevinirim)

• quote:

Orijinalden alıntı: alinick

slm millet ayak ve gögüs kaslarını geliştirmek için neyapılmalıdır?(yardımcı olursanız sevinirim)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alinick

bacakiçin, squat(daha başlama ) -legpress,leg extesions ,

göğüs kasi içince bench press ,incline press ve fly yeterlidir ....

başka ??

• quote:

Orijinalden alıntı: kliwaj

quote:

Orjinalden alıntı: alinick

bacakiçin, squat(daha başlama ) -legpress,leg extesions ,

göğüs kasi içince bench press ,incline press ve fly yeterlidir ....

başka ??

Alıntıları Göster
    2 tane hanzo çıkmış, çalışmışlar bir süre vücut yapmışlar. Demişlerki vücut yaptık artık yeter. Bırakmışlar. Sonra doğal olarak vücutları sarkmış. Ne oalcaktı ya, o vücut öyle mi kalacaktı? Komik şeyler yazmayın...

Yaşlanınca vücut sarkar diye birşey yok. Sporuna yaşına uygun olarak devam edeceksin kardeşim. O zaman yaşlıyken bile vücudun hala dinç ve düzgün görünümlü kalır. Beslenmeye de dikkat etmek şartıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

2 tane hanzo çıkmış, çalışmışlar bir süre vücut yapmışlar. Demişlerki vücut yaptık artık yeter. Bırakmışlar. Sonra doğal olarak vücutları sarkmış. Ne oalcaktı ya, o vücut öyle mi kalacaktı? Komik şeyler yazmayın...

Yaşlanınca vücut sarkar diye birşey yok. Sporuna yaşına uygun olarak devam edeceksin kardeşim. O zaman yaşlıyken bile vücudun hala dinç ve düzgün görünümlü kalır. Beslenmeye de dikkat etmek şartıyla...

Alıntıları Göster
    hayvan gibi şişirirsen tabiki solar... ama bende baklavalar göğüsler hala duruyo.... 1 yıldır yapmıyorum neden solmadı ?? sanırım solma olayı sağlıksız ve birden şişenlerde oluyo daha çok ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

hayvan gibi şişirirsen tabiki solar... ama bende baklavalar göğüsler hala duruyo.... 1 yıldır yapmıyorum neden solmadı ?? sanırım solma olayı sağlıksız ve birden şişenlerde oluyo daha çok ...

Alıntıları Göster
    O baklava tabiri mide kasları için kullanılmıyormuydu?

Vücudun ihtiyacı olan kuvveti sağlayacak kastan fazlasına sahipse beden, kas erir. Fakat hali hazırdaki kas bir şekilde kasılıyorsa yani çalıştırılıyorsa, ihtiyaç duyuluyorsa hacmini korur. Ayrıca formda kas üzerindeki yağ birimini önler. Formdan düşmüş kas kütlesi üzerinde yağ toplamaya müsaittir. Sarkan kas değil biriken yağlardır. İşleyen demir ışıldar, olayın özeti bu arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

O baklava tabiri mide kasları için kullanılmıyormuydu?

Vücudun ihtiyacı olan kuvveti sağlayacak kastan fazlasına sahipse beden, kas erir. Fakat hali hazırdaki kas bir şekilde kasılıyorsa yani çalıştırılıyorsa, ihtiyaç duyuluyorsa hacmini korur. Ayrıca formda kas üzerindeki yağ birimini önler. Formdan düşmüş kas kütlesi üzerinde yağ toplamaya müsaittir. Sarkan kas değil biriken yağlardır. İşleyen demir ışıldar, olayın özeti bu arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şınav ve mekik in cok faydası var ben aliştim hergün çeke çeke 30 şınav 60 mekik

• quote:

Orijinalden alıntı: unalkoc

arkadaşlar şınav ve mekik in cok faydası var ben aliştim hergün çeke çeke 30 şınav 60 mekik

Alıntıları Göster
    zor iş vücut yapmak sabır lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jijimm

zor iş vücut yapmak sabır lazım

Alıntıları Göster
    dumbellarla bilinçsizce çalışırken kaslarına zarar verebilirsin...ayrıca hangi hareket nası doğru şekilde yapılır öğrenmezsen bi faydası olmuyo...

mesela hareketleri çok yavaş yapmalısın nefesini düzenli almalısın... kolunun nerde nası durması gerektiğini hangi harekette neyi ne kadar yapman gerektiğini bilmelisin.. yoksa boşa kürek çekersin...

ama şınav işe yarayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ..duygusuz..

dumbellarla bilinçsizce çalışırken kaslarına zarar verebilirsin...ayrıca hangi hareket nası doğru şekilde yapılır öğrenmezsen bi faydası olmuyo...

mesela hareketleri çok yavaş yapmalısın nefesini düzenli almalısın... kolunun nerde nası durması gerektiğini hangi harekette neyi ne kadar yapman gerektiğini bilmelisin.. yoksa boşa kürek çekersin...

ama şınav işe yarayabilir

Alıntıları Göster
    3 kiloluk dambılla istesende zarar veremessin kollarına korkma
    bi de boyun zaten uzun body daha nasıl engel olsun uzamana 180 i her türlü geçersin
    kaldı ki body ni boy uzamasını engellediği efsanedir

• quote:

Orijinalden alıntı: zuhanda

3 kiloluk dambılla istesende zarar veremessin kollarına korkma
    bi de boyun zaten uzun body daha nasıl engel olsun uzamana 180 i her türlü geçersin
    kaldı ki body ni boy uzamasını engellediği efsanedir

Alıntıları Göster
    Hergün en az 30 şınav, 50 mekik çek, futbol-basketbol falan oyna . Ben öyle yapıyorum, ama daha önce hiç yapmadıysan birden başlama Yavaş yavaş vücudunu alıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: İSKENDER_BÜYÜK

Hergün en az 30 şınav, 50 mekik çek, futbol-basketbol falan oyna . Ben öyle yapıyorum, ama daha önce hiç yapmadıysan birden başlama Yavaş yavaş vücudunu alıştır

Alıntıları Göster
    la bırak o dumbelleri hammallık o başka bişi değil
    git baskete yazıl tenise yüzmeye yazıl üçgen vücüdün olsun sonra gelsin kızlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Untouch

la bırak o dumbelleri hammallık o başka bişi değil
    git baskete yazıl tenise yüzmeye yazıl üçgen vücüdün olsun sonra gelsin kızlar

Alıntıları Göster
    boy olarak kısa değilsin standartın üstünde ible sayılırsın.yaşını göz önüne alırsak bi kaç cm daha uzayaman lazım.3 kiloluk dumbell uzamanı etkilemez.bilirkişi edasıyla yazdım ama öle olması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

boy olarak kısa değilsin standartın üstünde ible sayılırsın.yaşını göz önüne alırsak bi kaç cm daha uzayaman lazım.3 kiloluk dumbell uzamanı etkilemez.bilirkişi edasıyla yazdım ama öle olması gerekir.

Alıntıları Göster
    reklam olarak algılanmazsa aşağıda yazdıgım siteyi ziyaret et. videolu eğitimler var. sadece dambıllarla ne yapacağında dhil.

www.vucutcu.com

iyice incelersen anlarsın. Ayrıca bence sen genede mahallende bir çevredeki body building hocalarına danış derim.

Not : 3 kg dambıllar hafif gelir. 5 kg ile başla derim zamanla artırım yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaceraAdam

reklam olarak algılanmazsa aşağıda yazdıgım siteyi ziyaret et. videolu eğitimler var. sadece dambıllarla ne yapacağında dhil.

www.vucutcu.com

iyice incelersen anlarsın. Ayrıca bence sen genede mahallende bir çevredeki body building hocalarına danış derim.

Not : 3 kg dambıllar hafif gelir. 5 kg ile başla derim zamanla artırım yaparsın.

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum millet niye bu kadar çok seviyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EE334D5CB

Bilmiyorum millet niye bu kadar çok seviyor

Alıntıları Göster
    3kg dambılla kas falan olmaz hacimli kaslar istiyorsan
    5kg fazlayla çalışman gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.