Şimdi Ara

vücut yaptım iyi mi? (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vücut formunuz hoş hocam biraz daha mide egzersizi yaparsanız çok daha dikkat çekici olur
    Ekonomik şartları da göz önüne alarak bence şu an ki dönemde en ideal erkek vücudu bu şekilde olmalı
    Gerçi fotoğrafını paylaştığım kişinin suratı da çok güzel surat yapısı olarak da standardın üzerinde olduğu için yaradılış itibari ile yaşça büyük kadınlar bile bu erkekle iletişim kurmaktan çekinmiyordur ve bir çok platformda bir çok kadın erişim sağlamaya çalışıyordur
    Mesela ben 30 yaşına gireceğim ama vücudumun iyi olmasına rağmen suratım kadınlar tarafından ilgi çekici ve yakışıklı olmadığı için hiçbir kadın bana ilgi göstermiyor ve benim düşüncelerim kimse tarafından önemsenmiyor şu yaşıma kadar hiçbir kadın beni merak etme de halimi hatırımı sormadı tanışmak istediklerim de ben standardın altında bir erkek olduğum için beni hayatlarını kabul etmeye geçtim muhatap bile almadılar
    vücut yaptım iyi mi? (SS'li)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

yok be dostum bu arkadaş benim ideallerim için çok cılız :) yani et ve definition bana çok çekici gelmiyor açıkçası

açıkçası benim amacım daha da büyümek ve etlenmek; dolayısıyla buna uygun 'bulking' adı altında geçen bir diyetteyim bu aralar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.