Şimdi Ara

Vurtne Finally

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=v2ko0BCcMgs

Sanırım bu son. Sadece bu adamla kapışabilmek için başladım officale. Bunla 1 kez bile karşılaşamazsam harbi çok üzülürüm. Göstericem ona Mage nasıl oynanır :p

• evet arkadasları rica etmiş dön diye geri dönme olayı gibi bir şey var ama kesin değil adamın fan sitesi bile var muhhaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

evet arkadasları rica etmiş dön diye geri dönme olayı gibi bir şey var ama kesin değil adamın fan sitesi bile var muhhaaaa

o adamı yenmek icin cok calışman lazım cok zamanında mavi itemlerle grand marshallara kök sökturuyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

evet arkadasları rica etmiş dön diye geri dönme olayı gibi bir şey var ama kesin değil adamın fan sitesi bile var muhhaaaa

adam döneli baya oluyo bu arada aslında hiç gitmemişti diyebiliriz :P

benim bildiğim olay şuydu bu eleman ilgiden acayip bunalmıştı o yüzden char'ı sildim ayağında bi video yaptı sylvanas server'ındayken ama sonra başka bi servera transfer ettiği hakkında baya bişi duydum . aslında düşününce mantıklı geliyo . popülaritesi bu kadar fazla olan insanlar hergün oyunda bir sürü lvl 1 adamla uğraşmak zorunda kalıyo herkes bi char açıp ubersin yubersin öylesin böylesin deme ihtiyacı hissediyo nedense

• Hehe Frost gitti fire dönücek gibi video bakalım :)
    Eğer fire specte devam ederse roglarla nabıcak merak ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 1 Şubat 2008; 4:52:45 >
  • valla o elemandaki lag bende olsa bende fire olurdum çok iyi fire mageler dolanıyor şu an ortalarda ice block trainable olduğundan beri fire speccte de bir sürü güzel özellik var frost gibi :)
  • Vurtne ilgiden bunaldığı için gerçekten karakterini silmiş bir süre sonra tekrar geri alıp migrate etmiş. Nerdeyse 5 - 6 kere migrate etmiş.. Şimdi bütün screenshotlarında videolarında isim bölümünü kapatıyor. Ama ben hak veriyorum kesinlikle çünkü benim yaptığım videoyu 30bin kişi izlemesine rağmen günde 4 5 kişi geliyordu geyik muhabbetine. Ona kaç kişi geliyordur Allah bilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu adam nasıl oynuyor halen çözemedim...üstüne oyuncu tanımam...
  • Bu adama ud dışında bi mage ver oynayamaz Undead in o muhteşem casting animasyonu insana moral ve hız veriyor oynarken Tabi adamda ki lag da 50ms felandır onun da büyük etkisi var ama adam pro yani eski videolarını da izlerken ağzım açık kalırdı (sonra sinek kaçardı )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Bu adama ud dışında bi mage ver oynayamaz Undead in o muhteşem casting animasyonu insana moral ve hız veriyor oynarken Tabi adamda ki lag da 50ms felandır onun da büyük etkisi var ama adam pro yani eski videolarını da izlerken ağzım açık kalırdı (sonra sinek kaçardı )

70 Blood-Elf Mage'imi rafa kaldırıp "0"'dan UD Mage Kasmaya ba$ladım sırf bunun için...UD ile oynamak ayrı bir zevk ve hava katıyor...UD'le oynarken oyunun her dksından ayrı bir zevk alıyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Bu adama ud dışında bi mage ver oynayamaz Undead in o muhteşem casting animasyonu insana moral ve hız veriyor oynarken Tabi adamda ki lag da 50ms felandır onun da büyük etkisi var ama adam pro yani eski videolarını da izlerken ağzım açık kalırdı (sonra sinek kaçardı )

Geçen 3v3 yapacağız Priest - Rogue - Ben. Priest bende lag var dedi.

Rogue sordu - Ms kaç ?
    Pri - 302
    Rogue - O ms'de sarı mı oluyor bar ? -Demek ki adam daha hayatında hiç görmemiş o kadar latency-
    Pri - Evet
    Rogue - O zaman leave queue. Oynayamayız bu latency ile..

Normalde kaç oluyor diye sordum priest'e 20-40 arası dedi ya

Biz sürekli 300+ oynuyoruz normal şartlarda.. Off of..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 1 Şubat 2008; 13:54:19 >

• o mu bilmiyorumda pom pyro mage tek tus hos olmaz frost sevdik biz onu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: deathlord

o mu bilmiyorumda pom pyro mage tek tus hos olmaz frost sevdik biz onu..

fire mage daha çok yetenek ister, tek pom pyro atmicak heralde adam ... öle yaparsa 2sn de ölen firemage 'lerden farkı olmaz, frost un dayanıklılığı çok fazla olduğundan sanki çok marifet gerektiren bişeymiş gibi görünüyor, sıkıyosa fire la öyle oynayında görelim ...
  • sen kesin warloksun
  • ne alaka, warlock falan değilim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.