Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
450.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebook : 4X4 TRUCK CUSTOMS VW AMAROK ANKARA BULUŞMASI
    8 Şubat 2015 Pazar günü saat 10:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

2015 içinde aşağıda sıralanan değişiklikler bağlamında sınırlı bir makyaj bekleniyor.

1. Yeniden tasarlanan ön ızgara
    2. Xenon farlar
    3. LED gündüz farları
    4. 22” alüminyum jantlar
    5. Isıtmalı deri koltuklar
    6. Yeni park sensörleri
    7. 6" multimedia paneli
    8. Yakıt ekonomisi sağlayan start/stop sistemi

Bu değişiklikler ülkeden ülkeye fark edebilir... Yani Türkiye'de satılacak Amarok'lar bu değişikliklerin hepsini barındırmaya bilir...

2017 de ise Amarok tamamen yenilenecek... Ancak yeni nesil Amarok'a ilişkin henüz elimizde her hangi bir net bilgi ve görsel yok... Bekleyip göreceğiz...

makyaj beklenmiyor hocam,
    2017'deki facelift, yeni kasa değil..

• Iyi forumlar Amarok Kullanıcıları size birkaç sorum olacaktı.İş yaptığımız bir firmanın sahibinin işleri bu ara biraz kötü durumu sıkışık vs neyse elinde ki 2012 Vw Amarok 2.0 TDİ 163 PS Manuel 53.000 km de ki aracı satmaya karar vermiş geçen hafta getirdi bana al kullan istediğin yere göster vs dedi bende kullandım filan Hoşuma gitti servise de gösterdim boyası tamamen orjinal değişen boyanan yok motorda iyi durumda sıkıntı yok fiyat olarak sıkışık durumda olduğundan ve de iş icabı görüstüğümüzden vs 52.000 tl ye veriyor bana fiyat iyi geldi internette araştırdığıma göre, sizin de fikirlerinizi almak isterim sizce alınır mı? Bu arada araba trendline donanımı ama benim için daha iyi zaten jant arazi lambası filan taktıracağım için donanıma pek gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıroğlu59 -- 26 Şubat 2015; 0:42:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca ek olarak araçta sürgülü rollbar ve krom çubuklar var arka kasanın üstünde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtem M kullanıcısına yanıt
    Hocam vw tüm modelleri ya kasa değiştirdi yada bnm tabirimle makyaj yedi :) niye amarok bunun dışında kalıyo bi bilgi varmı ? Makyajdan ziyade jant, far teknoloji değişikliği ve iç donanımda ek paketleri bende yabancı bikaç sitede okudum acaba olmıcakmı bunlar yoksa her zamanki gibi doğuş tr yemi getirmicek ?
  • merhaba iyi akşamlar donanım haber üyeleri... Wv Amarok almayı düşünüyorum ve kullanıcılara sorum olacak
    Yakıt durumu nedir ?
    6 aylık vergisi nedir ?
    TDI ile BITDI arasındaki fark nedir bunu bir türlü fark edemedim.
    Otomatik mi önerirsiniz manuel ?
    Difransiyel Kilit olayı tam olarak nedir ?
    şimdiden çok teşekkürler cevaplara arkadaşlara
  • sabaru kullanıcısına yanıt
    İlksayfaları hızlıca gözden geçirirseniz cevaplara ulaşabilirsiniz, güncel mtv tutarları internette var...
  • 8 Mart 2015
    VW AMAROK İSTANBUL BULUŞMASI
    BULUŞMA YERİ : AVEK OTOMOTİV ( TELSTİLKENT )
    Bekliyoruz arkadaşlar

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• Arkadaşlar, Amarok sahibi olduğumuzda;

- B sınıfı ehliyet yeterli mi ?
    - 1. Köprüden geçemiyor muyuz ? 2. Köprüyü mü kullanmak zorundayız 7/24 ?
    - Başka herhangi bir kısıtlama var mı ?

Teşekkürler..
  • Amarok ile sadece 1. Köprüden geçemezsiniz...

Bunun dışında, trafik denetiminin yol kenarında sotaya yatıp radarla hız kontrolü yapmaktan ibaret olduğu bir ülkede kafanıza göre takılabilirsiniz...
  • Öncelikle Amarok'un "ticari" ünvanlı bir araç olduğunu anlamanız gerekiyor ve kamyonet olarak geçiyor.

Şimdi ben ticari olarak kullanmıyorum, araçta zaten şahsım adına diyebilirsiniz. Bu aracın şahıs ya da şirket adına kayıtlı olması ÖTV muafiyetini değiştirmediği için araç yine ticari araçtır.

Ticari araç için K belgesi zorunluluğu vardır.
    Ticari araç kullanan kişinin en az SRC4 veya daha üstü bir ehliyet ile birlikte psikoteknik belgesi alması zorunludur.
    Sizi her an yol kenarı denetim istasyonunda tartıya sokmaya hakları vardır. Eğer görevlinin ikazını fark etmeden geçer giderseniz EDS ile çekilen fotoğrafla birlikte adresinize 1,300 küsür TL ceza otomatik olarak gönderilmektedir.
    karayollarında hız limiti düşüktür. TEM'de binek bir otomobille (120+%10) 132km/h 'a kadar hakkınız olduğu halde bu amarok için yalnızca (95+%10) 104,5km/h'dir.
    1. köprüyü unutun. Polis olmasa bile kamera ile kaydederek ceza otomatik olarak adrese gönderiliyor.

K belgesi ve SRC işi biraz karmaşık ama doğrusu alınmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Öncelikle Amarok'un "ticari" ünvanlı bir araç olduğunu anlamanız gerekiyor ve kamyonet olarak geçiyor.

Şimdi ben ticari olarak kullanmıyorum, araçta zaten şahsım adına diyebilirsiniz. Bu aracın şahıs ya da şirket adına kayıtlı olması ÖTV muafiyetini değiştirmediği için araç yine ticari araçtır.

Ticari araç kullanan kişinin en az SRC4 veya daha üstü bir ehliyet ile birlikte psikoteknik belgesi alması zorunludur.
    Sizi her an yol kenarı denetim istasyonunda tartıya sokmaya hakları vardır. Eğer görevlinin ikazını fark etmeden geçer giderseniz EDS ile çekilen fotoğrafla birlikte adresinize 1,300 küsür TL ceza otomatik olarak gönderilmektedir.
    karayollarında hız limiti düşüktür. TEM'de binek bir otomobille (120+%10) 132km/h 'a kadar hakkınız olduğu halde bu amarok için yalnızca (95+%10) 104,5km/h'dir.
    1. köprüyü unutun. Polis olmasa bile kamera ile kaydederek ceza otomatik olarak adrese gönderiliyor.

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amarok 4x4 sahipleri, Manuel aracta, arac 4x4 te iken ve ASFALT uzerinde iken direksiyonu en saga veya en sola cevirdiginizde arac kasiliyormu?

Yani arac gitmiyor, gitmekte zorlaniyormu?

Varsa, bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Öncelikle Amarok'un "ticari" ünvanlı bir araç olduğunu anlamanız gerekiyor ve kamyonet olarak geçiyor.

Şirket için alınıyorsa K2 belgesi gerekli. Şahıs özel kullanımı için ise gerek olmadığını biliyorum.
    K2 belgesi alabilmek için istenen evraklar: Vergi levhası olmayan zaten alamaz.
    Başvuru dilekçesi (firma yetkilisi tarafından imzalanıp, kaşe vurulacak)
    Başvuru formu (odamızdan temin edilecek)
    Şahıs firmalarında kişinin, şirketlerde ise firma ortakları ile temsili yetkili kişilerin nüfus cüzdanı fotokopileri
    Firmayı temsil ve ilzama yetkili kişi/kişilerin imza sirküleri (aslı veya noter onaylı suretleri)
    Özmal olarak kayıtlı ruhsatların fotokopileri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Şahıslardan kira kontratı, tapu örneği veya ikametgah, şirketlerde ise kira kontratı veya tapu örneğinden herhangi bir tanesi
    Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya onaylı sureti (Kuruluş ve değişiklik yapılan Tic.Sicil gazeteleri) (Gerçek kişilerde bu şart aranmaz)

SRC belgesi ise yolcu - yük - şehir içi-şehir dışı taşıyorsanız ve para kazanıyorsanız isteniyor . Alması kolay, bankaya para yatırıp gazi üniversitesine kargo ile gönderiyorsunuz, 1 ay içerisinde size gönderiyorlar. E devletten te takibi mümkün.
    Aracı kurumlara gerek yok.
    ubgup.gazi.edu.tr
    Karayolu Ulaştırması Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUMER)
    http://ubgup.gazi.edu.tr/posts/view/title/src-evraklari-96564

Psikoteknik belgesi soforler odalarından alabiliyosunuz. Kime neden gerekli bilmiyorum ama pc başında oyun oynar gibi testlere giriyorsunuz. 5 yıllık veriyorlar.
    Şirkete ait ticari araç kullandığım için her üçünü de aldım. Şimdiye kadar sadece trafik kontrolünde polisler k2 belgesi kontrolü yaptılar. Normalde onların görevi değil diye biliyorum ama nedense yapıyorlar. K belgesi gerekli ise ve sizde yok ise cezaları çok fazla.

• Amarok Türkiye resmi Instagram hesabı:

https://instagram.com/amarokturkiye/
  • merhaba iyi akşamlar iki model arasında kaldık sizlere sormak istedim.
    2.0 tdi highline ile 2.0 bitdi highline arasında kaldık birisi 163 beygir bitdi 180 beygir bana bunun çok artısı eksisi ne olur ? başka bilmediğimiz özellikleri neler olabilir ? iki araçta manuel bu arada... tdi highline almış olsam chip yaptırsam 2011 model araca bitdi kadar olmuş olur mu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • iki motor da aynı. ikisi de çift turbo. TDI değil yani BiTDI ikisi de..
  • mrtem M kullanıcısına yanıt
    Ama bitdi ve tdi diye satışa çıkıyor ?

• arkadaslar merhaba, yeni bir ise basladim ve burada saga sola kosturmam icin amarok var. Arac yeni ve bagaj havuzu yaptirmak istiyoruz.
    Konu cok uzun henuz tavsiye bulamadim. Kaliteli ve orjinal bir seyi nerede kaca yaptirabilirim.
    Not: Istanbul ici ikametgah.

Birde araca K belgesini nasil aliyoruz ve src belgeside almamiz gerekiyormu. Gerekiyorsa nasil alinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 27 Mart 2015; 11:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

arkadaslar merhaba, yeni bir ise basladim ve burada saga sola kosturmam icin amarok var. Arac yeni ve bagaj havuzu yaptirmak istiyoruz.
    Konu cok uzun henuz tavsiye bulamadim. Kaliteli ve orjinal bir seyi nerede kaca yaptirabilirim.
    Not: Istanbul ici ikametgah.

Birde araca KA belgesini nasil aliyoruz ve src belgeside almamiz gerekiyormu. Gerekiyorsa nasil alinir.

Amarok aksesuarları için önereceğim tek adres Kadosan Sanayi Sitesi'nde bulunan 4x4 Truck Customs'dır, Ali Bey'e ulaştığınızda kendisi size gerekli tüm bilgileri verecektir.

https://www.facebook.com/groups/581191431991650/

http://4x4truckcustoms.com/

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.