Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
450.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.4x4truckcustoms.com
    gsm 0532660761

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• Laji L kullanıcısına yanıt
    slm arkadasim tel numaram 0543 266 07 61 kusuruma bakmayin uzun zamandir forum donanim a giris yapmamistim
  • amarok lara sonradan yapılan işlemler
     VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• Arkadaşlar,

2013 Amarok 4x4 Highline AT sahibiyim. Aracımın garantisi bitti. Artık yetkili servislere gidemiyeceğim.

Sizden ricam;

Avrupa yakasında VW Amarok ile ilgili her türlü mekanik sıkıntımı çözebilecek bilgi ve birikime sahip özel servis veya usta bilgisi paylaşabilirmisiniz?

Teşekkürler.
  • mrtem M kullanıcısına yanıt
    2012 model.4x2 amarok.kullanicisiyim off road devamli acik.durumda kapatsam herhangi bir sorun yasarmiyim yada bugune kadar.kapatmadigim icin araca.zarar.vermis olabilirmiyim veya ilerde sorun yasarmiyim aracimi ticari yada arazide.kullanmiyorum ve kullanmadim da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x4Track'ta yaptırdıgım araç.

http://4x4dunyasi.com/4x4-dunyasi-sayi-11-kasim-2015/

28.Sayfadan başlıyor.

Ali bey ile yaptık gayet güzel ve şık oldu.

Siyah kırmızı konsept.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appdre -- 22 Aralık 2015; 9:34:30 >
  • Merhabalar Arkadaşlar Bir Konuda Kararsızım Ve Bu iki Seçeneğin ne anlama geldiğini ve farkın ne olduğunu çozemedim beni aydınlatırmısınız acaba
    Canyon bunda 4×4 Demiyor
    Exclusive 4×4 Diyor Bunda
    hangisi daha iyi ve mantıklı olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: herkarakusak

Merhabalar Arkadaşlar Bir Konuda Kararsızım Ve Bu iki Seçeneğin ne anlama geldiğini ve farkın ne olduğunu çozemedim beni aydınlatırmısınız acaba
    Canyon bunda 4×4 Demiyor
    Exclusive 4×4 Diyor Bunda
    hangisi daha iyi ve mantıklı olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

Bir ilanda mı gördünüz bunu, nerede 4x4 yazıyor ya da yazmıyor?
  • İlk defa suv araç alıcam ama amarok çok ilgimi çekdi tecrübelide deilim yani bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
    en iyisi hangisi acaba

• quote:

İlk defa suv araç alıcam ama amarok çok ilgimi çekdi tecrübelide deilim yani bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
    en iyisi hangisi acaba

Öncelikle Amarok için SUV'dan ziyade hafif ticari araç sınıfına ait olan bir kamyonet/pick-up dersek daha doğru olur. Sonuçta bu aracın arka kısmında makas bulunmakta ve sunduğu konfor özellikle arka tarafta oturanlar için güncel bir SUV kadar olmayacaktır.

Highline, Canyon ve Exclusive paketleri arasında bazı donanım farklılıkları bulunmaktadır, şu an için en yenisi ve dolusu Exclusive paketidir. Eğer off-road merakınız varsa ve aracı arazide de kullanmayı düşünüyorsanız önerim diferansiyel kilitli bir Amarok almanız olacaktır ancak sadece şehir içerisinde kullanmak için almayı düşünüyorsanız o zaman ihtiyacınız olmayacaktır.

• Aracı şehir içinde kullanıcam
    ve şimdiden dediğinizi incelicem hayırlısı ile en kısa sürede bende almayı planlıyorum
    tşkrler şimdiden

• Birde TDİ VE BİTDİ ARASİNDAKI FARK NEDIR

• quote:

Birde TDİ VE BİTDİ ARASİNDAKI FARK NEDIR

2.0 TDI motor değişken geometrili turboya sahiptir, 140PS güç ve 340Nm tork üretmektedir. 2.0 BiTDI motor ise çift turboya sahiptir ve 180PS güç üretmektedir. Manuel şanzımanlı versiyonu 400Nm tork üretirken 8 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu 420Nm tork üretmektedir.

Eğer 2. el almayı düşünüyorsanız eski BiTDI motorlu modeller 163PS güç üretmekteydi ancak şu anda satılan modellerde bu motor kullanılmamakta.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Tşkrler
    2014 model veya 2015 model almayı planlıyorum

• Merhabalar Amarok aracımı satmak istiyorum ve sizce kaça gider ?

Donanım: Hıghlıne
    Model: 2015
    Km:32.000
    4x2 140 beygir
    Araçta 2 3 yerde çizik var lakin boyamadım
    Boyasız Darbesiz Ne kadara gider şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Botan.21 -- 14 Ocak 2016; 9:23:50 >
  • Arkadaşlar 2 adet vw caddy ve vw passat 1.6 tdi kullanıcısıyım aracın birini elden çıkarıp amarok otomatik almak istiyorum genel kullanım şehiriçi 8-10 km işe gidip gelme amaçlı olacak ortalama antalyada yakıt tüketimim ne olur gerçek tüketimleri sizden alabilirmiyim?
  • Merhaba,

Şu an bir sedan kullanıcısı olarak yakın zamanda araba değişimi yapacağım.150-160 tl civarlarında bütçem olacak. Amarok 2.0 BiTDI Exclusive 4x4 180 PS Otomatik 120 bin tl gözüküyor listede.Buna ek olarak bütçemi çeşitli offroad donanımlarıyla tamamlamak istiyorum.(a/t lastik, yükseltme kiti vs.)

ancak araçla ilgili bazı endişelerim var paylaşmak isterim;

-Arka dingilde bulunan makas sistemi kendini belli ediyormu? Arka frenler kampanamı ?

-Sanırım her sene muayenne gerekiyor yoruyormu(kişisel) :)

-Yükseltme kiti kullanan arkadaşlar kapalı-katlı otoparklarda sorun yaşıyormu.Tavan yüksekliğinden dolayı.

-Arka kasaya tavan yaptırmak istiyorum(doğru kelimeyi bulamadım) pickup dan çok cip e benzeyecek yani.Bu sistemle yağmurda kasaya su girermi?

-İç mekan kalitesi rahatsız ediyormu?

-Aracı hususi olarak alacağım bu yüzden src ye ihtiyaç yok diye biliyorum ancak k2 belgesi gerekiyor sanırım doğrumu?

-Son olarak, geçen hafta aracı test etmek için maslak doğuş otoya gittim ancak src belgem olmadığı için aracı test etmeme izin vermediler.Karar verme sürencindeyim.Eğer karar vermiş olup arabayı son bir test edip almak için yola koyulsam test etmeme izin vermeyecekler? başka yerden alırım arabayı :) Şaka bir yana, Böyle işmi olur? src belgesi alıpmı gitmem lazım arabayı test etmek için!!

İyi forumlar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramola -- 14 Ocak 2016; 14:44:11 >

• Merhablar 4x4 otomatik vitesli amarok almaya karar verdim otomatik vitesliler nasıl ? ve 4x4 low a geçiş yapmak istersem nasıl geçiş yaparım şimdiden tşkkrlr
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.