Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
450.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA BEN NAVARA KULLANICISIYIM MERAKETTİĞİM HUSUS AMAROKUN OTOMATİK ŞANZIMANI DSG DEN FARKLI DENİLİYOR DOĞRUMUDUR EĞER DSG SE ÇÖP DEĞİLSE İYİ VARMI OTOMATİK ŞANZIMANDAN SIKINTI YAŞAN OLDUMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizliyara008

MERHABA BEN NAVARA KULLANICISIYIM MERAKETTİĞİM HUSUS AMAROKUN OTOMATİK ŞANZIMANI DSG DEN FARKLI DENİLİYOR DOĞRUMUDUR EĞER DSG SE ÇÖP DEĞİLSE İYİ VARMI OTOMATİK ŞANZIMANDAN SIKINTI YAŞAN OLDUMU

Evet doğrudur, çift kavramalı DSG şanzımana sahip 2 tonluk bir aracı araziye çıkartıp zorladığınızda bir süre sonra debriyaj ısındı uyarısı vererek aracı durdurup P konumunda beklemenizi isteyecektir. Amarok'ta bulunan 8 ileri ZF 8HP şanzımanda ise böyle bir sorun bulunmamaktadır ve istediğiniz gibi aracı arazide zorlayabilirsiniz.
  • AMAROKTAKİ ŞANZIMAN DSG DEĞİL OZAMAN FARKLI SİSTEM DİMİ İYİ DE NEDEN DİĞER ARAÇLARINA BU ŞANZIMANI KULLANMIYOR ÇOK ŞİKAYET GÖRDÜM 20 KM LERDE DSG ARIZASI YAŞAYAN VE GARANTİYEDE GENEL SOKMUYOLAR SERVİSLER İLGİSİZ ARAÇ HOŞ BİR ARAÇ ANCAK DEZ AVANTAJI ÇOK GİBİ PEKİ BAŞKA LIRNİK ARIZA ÇIKARIYOMU SİZDE VARMI BU ARAÇTAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizliyara008

AMAROKTAKİ ŞANZIMAN DSG DEĞİL OZAMAN FARKLI SİSTEM DİMİ İYİ DE NEDEN DİĞER ARAÇLARINA BU ŞANZIMANI KULLANMIYOR ÇOK ŞİKAYET GÖRDÜM 20 KM LERDE DSG ARIZASI YAŞAYAN VE GARANTİYEDE GENEL SOKMUYOLAR SERVİSLER İLGİSİZ ARAÇ HOŞ BİR ARAÇ ANCAK DEZ AVANTAJI ÇOK GİBİ PEKİ BAŞKA LIRNİK ARIZA ÇIKARIYOMU SİZDE VARMI BU ARAÇTAN

Amarok'ta DSG şanzıman yoktur, sahibinden.com'da bazı Amarok ilanlarına DSG yazanlar oluyor ancak yanlış bilgidir.

Bu şanzımanın kullanıldığı diğer araçlara aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

https://en.wikipedia.org/wiki/ZF_8HP_transmission#Applications

Amarok sahibi değilim ancak uzun zamandır takipte olduğum bir araç ve bugüne kadar şanzıman ile ilgili sorun yaşayan görmedim. Bahsettiğiniz dezavantajlar nedir?

• Mtv ilk taksit zamani geldi ve her odeyisimde sinir oluyorum bu devletin sacmaliklarina! Ruhsatta kamyonet gecmesine ragmen 4 ceker oldugu icin normal binek otomobil vergisi dayatiliyor. E tamam kardesim ozaman 1. Koprudende gecmeme izin ver, mayenemde 2 yilda bir olsun ve hiz limitleride arazi tasiti limitlerinde olsun! Sonucta ticaret yapan bir kisinin 4 ceker htiyaci olamaz mi? Belki koylerde toprak camur yollarda is yapiyo adam. Yada santiyede camura insaata giriyor?
    Ruhsatta kamyonet, mtvde otomobil, muaynede hafif ticari, kaskoda da agir ticari?! Transformers mubarek. Tam komedi.
  • nemesis kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız maalesef bir düzensizlik var. Şikayet edince de ee o zaman alırken ötvsini az ödüyorsun hiç konuşma diyenler var.
    4x2 alıp kolayca ve az masrafla 4x4 yapılabilse keşke..
    Amarok yine de bu sınıfta en az mtv ye sahip. Garibim ford ranger wildtrak yıllık yaklaşık 9 bin lira hadi bir alt dilimden hesaplatsak 6 bin lira para ediyor ve her sene de mtv lere zam geliyor. 4x4 için bir çare bulunulmalı ama bu düzende hiç zannetmiyorum değişeceğini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlanacak olan Amarok'un testlerine başlanmış. Fotoğraflara bakıldığında dış kısımda sadece ön tasarım yenilenecek gibi gözüküyor.

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları  VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• Bu resimlere bakılırsa sadece on tampon yenilenmiş. Zaten tasarım olarak hala üstüne rakip çıkmadı. Geçen gün yenı hiluxe baktım yok yani amarok kesinlikle daha şık. Zaten 2.8 motorla 4 ceker versiyonunu bu vergi sisteminde kimse almaz.

• Yeni amarokcular bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Yeni amarokcular bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

700-800

• bizleri bilgilendirin yakıt konusunda amarok şehiriçi kullanımında hangisi alınmalı otomatik tercihimdir.
  • forumumuzun takipçilerinden, bir çoğumuzun aracını yaptırdığı 4x4 truckshop Ali bey kayıplara karışmış durumda. Dükkan ve telefonlar kapalı. Umarım iyidir.
  • birkaç yeni araç fotoğrafı
    Bu mesaja eklenen görseller:

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• atölyemin yeri değişti bilginize
    tel numaran aynı 05432660761
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4x4truckshop

birkaç yeni araç fotoğrafı
    Bu mesaja eklenen görseller:

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

Kapi icindeki salterler nedir?

• Arkadaşlar merhaba, bende amarok almaya karar verdim, benim sıkıntım ben çok km yapıyorum, ortalama yıllık 70bin km yapıyorum ve bu km'nin %99u şehir dışı. sizce amarok hangi modelini almalıyım, internet sitesinde 4x2 tdi 140ps highline ve 4x2 bitdi 180ps highline var, sizce hangisi uzun yolda daha az yakar? kullananlar lütfen cevap verirse çok sevinirim. internet sitesinde 140ps daha az yakar görünüyor, hatta internet sitesine bakarsanız 4x4 içinde yakıt tüketiminin hemen hemen aynı olduğunu gösteriyor, yakıt tüketimi aynı olsa 4x4 bile alabilirm
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Ben Şu an da 140 ps kullanıoyorum ve gayet memnunum yakıt iyi güzel Ve sen şehirdışı kullanacaksan daha az yakarsın almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

Arkadaşlar merhaba, bende amarok almaya karar verdim, benim sıkıntım ben çok km yapıyorum, ortalama yıllık 70bin km yapıyorum ve bu km'nin %99u şehir dışı. sizce amarok hangi modelini almalıyım, internet sitesinde 4x2 tdi 140ps highline ve 4x2 bitdi 180ps highline var, sizce hangisi uzun yolda daha az yakar? kullananlar lütfen cevap verirse çok sevinirim. internet sitesinde 140ps daha az yakar görünüyor, hatta internet sitesine bakarsanız 4x4 içinde yakıt tüketiminin hemen hemen aynı olduğunu gösteriyor, yakıt tüketimi aynı olsa 4x4 bile alabilirm

Senelik 70bin baya ciddi bir km. Omrunuz baya yollarda geciyor ozaman. 180 lik olan daha tatmin edici olur. Bende otomatik var. Eger basmazsan 100 kmde 8tl seviyelerinde yakiyor. Bu arada nerde bu amarokcular yahu? Herkes sattimi noldu? Konu terkedildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Botan.21

Ben Şu an da 140 ps kullanıoyorum ve gayet memnunum yakıt iyi güzel Ve sen şehirdışı kullanacaksan daha az yakarsın almanı tavsiye ederim

Sehir disi sizce ortalama ne yakar? Aslinda benim merak ettigim biturbo mu daha az yakar yoksa 140hp olan mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemesis kullanıcısına yanıt
    Evet yillik yaptim km cok, gecen yil mayis sonu aldigim aracim bile suan 65bin kmde, bu yil 80ini rahat bulucam :) cok km yaptigim icin benim icin en onemli olan yakit, 8lt fena degil aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.