Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
450.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhundngz

VW Amarok 4x2 highline aracimz dun, 21 Temmuz 2016 tarihinde Istanbul'dan calinmistir. Gorenlerin tarafimiza ulasmalari onemle rica olunur. Goren,bulana para odulu verilecektir

Öncelikle geçmiş olsun. Aracınızın renk, plaka, sonradan ilave edildiyse aksesuar gibi ayırt edici detaylarını ve varsa fotoğrafını paylaşabilirseniz eğer dışarıda gördüğümüzde daha kolay ayırt edebilelim. Umarım en kısa sürede sağlam bir halde geri teslim alabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • orhundngz O kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Detay verirseniz gözlerimiz yollarda olur. Nasıl olduğunu sormamda mahsur var mı acaba ? Bende yeni aracımı Ptesi teslim alacağım ,Allah yardımcınız olsun.
  • KaiKiseN kullanıcısına yanıt
    Otomobil ve otomotif dünyası genel başlığı altında "amarok 4x2 pick up aranıyor" olarak bakarsanız detaylı bilgi edinebilirsiniz. Hırsızlar tahminen bizi bir şekilde takibe alarak eve girdiler, anahtar ve ruhsatı alıp gittiler. Eşgalleri belli olmasına rağmen polis bir şey yapmıyor, malum ülkenin karışık durumu. Ne hazindir ki bu araçlar sınır ötesine götürülüyormuş. Umarım bizden daha dikkatli olursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar cok cok gecmis olsun ,ne emeklerle aliyoruz inanin boylesinin kafa derisini yuzmeli...
    Bende yeni aldim 3 gun oldu 2016 ayni arabadan ,sagolun iyi dilekleriniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi baktim konuya aracinizi bulmussunuz cok sevindim. Nasil buldunuz ve ne yaptiniz paylasabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhundngz

Otomobil ve otomotif dünyası genel başlığı altında "amarok 4x2 pick up aranıyor" olarak bakarsanız detaylı bilgi edinebilirsiniz. Hırsızlar tahminen bizi bir şekilde takibe alarak eve girdiler, anahtar ve ruhsatı alıp gittiler. Eşgalleri belli olmasına rağmen polis bir şey yapmıyor, malum ülkenin karışık durumu. Ne hazindir ki bu araçlar sınır ötesine götürülüyormuş. Umarım bizden daha dikkatli olursunuz

Gecmis olsun. Bulmussunuz zaten. Ruhsat ve anahtarla birlikte calindiginda kasko oduyor mu? Varsa tabi

• Arkadaslar son model amaroklarda orta kol dayamanin deri kaplandigini gordum. Gayet sik ve yumusak olmus. Bunu sonradan deri kaplatmak mumkun mudur? bilen yapan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: kartal

Dizel V6 motordan bahsediliyor.
    tüm haber - haber, haberler, son dakika haberleri
    Resmi Gazete'de Yayınlandı! Devletten Belediyelere Koronavirüs Desteği
    http://www.tumhaber.com/ozel-haber/2017-volkswagen-amarok-fiyati-ve-teknik-ozellikleri-volkswagen-amarok-sahibinden-h5751.html

8 ileri DSG yazmasalarmış keşke...

2. el Amarok ilanlarında bile hala DSG yazanlar var.

Merhaba, bu araca ilgim var ve toplayabildiğim kadar bilgi toplamaya çalışıyorum. Sizin kurduğunuz cümle de ilgilimi çekti, neden öyle dediniz? Sorunlu mu yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: kartal

Dizel V6 motordan bahsediliyor.
    tüm haber - haber, haberler, son dakika haberleri
    Resmi Gazete'de Yayınlandı! Devletten Belediyelere Koronavirüs Desteği
    http://www.tumhaber.com/ozel-haber/2017-volkswagen-amarok-fiyati-ve-teknik-ozellikleri-volkswagen-amarok-sahibinden-h5751.html

8 ileri DSG yazmasalarmış keşke...

2. el Amarok ilanlarında bile hala DSG yazanlar var.

Merhaba, bu araca ilgim var ve toplayabildiğim kadar bilgi toplamaya çalışıyorum. Sizin kurduğunuz cümle de ilgilimi çekti, neden öyle dediniz? Sorunlu mu yoksa?

Otomatik vitesli Amarok'larda DSG değil tork konvertörlü ZF 8HP şanzıman kullanılmaktadır. Eğer DSG kullanılıyor olsaydı yaklaşık 2 ton ağırlığa sahip olan bu aracı araziye sokup ilk zorlamanızda şanzıman ile ilgili sorun yaşamaya başlardınız. Bazı crossover ve SUV araçlarda kullanılsa da arazi araçlarında çift kavramalı otomatik şanzıman pek tercih edilmemektedir.

• Benim EDC'li bir aracım var sık sıkta DSG'li vw kiralıyorum. Yarı otomatik beni tatmin etmiyor. Amarok'un şanzımanı müthiş. Sadece tüm otomatiklerin genel problemi olan yokuş aşağı inerken motor freninden yararlanmak için elle müdahale etmem (vites düşürmek için) gerekiyor. Onun dışında EDC ve DSG yüksek devirlere çıkmaktan imtina ederken ZF 8HP hiç düşünmeden deviri yükseltip vites değiştiriyor.

Evet yarı otomatiğe göre fazla yakıyor ama tam otomatik şanzıman bir başka!
  • Arkadaşlar merhaba, bu hafta otomatik vites Amarok Highline 4x4 alarak aranıza katıldım.
    Aracın 30.000 bakımını yaptıracağım; Vosmer'e sordum 880 TL fiyat verdiler, İzmir'de tavsiye edebileceğiniz uygun ve güvenilir özel servis var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakiza -- 7 Ağustos 2016; 17:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakiza

Arkadaşlar merhaba, bu hafta otomatik vites Amarok Highline 4x4 alarak aranıza katıldım.
    Aracın 30.000 bakımını yaptıracağım; Vosmer'e sordum 880 TL fiyat verdiler, İzmir'de tavsiye edebileceğiniz uygun ve güvenilir özel servis var mıdır?

Garantisi devam ediyosa yetkili servisten sasmayın derim. Birde kac model? kac kmde ve ne kadara aldınız sorması ayıp?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 8 Ağustos 2016; 19:26:31 >
  • 60bin bakim maliyeti yetkili serviste ne kadar tutar arkadaslar?

• Merhaba ;

1 hafta önce 2015 model Highline 4x4 Otomatik vites Amarok aldım. Araç 17.000 km.de orijinal aksesuarlar ile şık bir görünüm kazandırılmış.
    İlk 500 km. yi şehir içinde tamamladım ve şu an ortalama 7.7 litre tüketim var. Araç çok hoşuma gitti. Bu zamana kadar çok farklı araçlar kullandım ancak gerçekten çok farklı ve zevkli bir araç.
  • isitan55 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz. Yakıt tüketiminiz çok dikkat çekici ,benim aracım 1300km'de henüz ve 10.8 Lt yakıt tüketimim ,manuel ve 4x2 :) Maşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaiKiseN

Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz. Yakıt tüketiminiz çok dikkat çekici ,benim aracım 1300km'de henüz ve 10.8 Lt yakıt tüketimim ,manuel ve 4x2 :) Maşallah :)

Teşekkür ederim . Sakin kullanıyorum , aracı sıkıştırmıyorum .
  • Arka kasayı kasa seviyesinde kapatmak için araştırma yaptım.
    Cankap firmasının ürünlerini tavsiye ettiler.
    Eskişehir'de üretim yapan Cankap firması ile görüştüm.
    Aracın resimlerini istediler , inceledikten sonra aradılar . Araçtaki mevcut roll barlar ile uygulama yapabileceklerini belirttiler. Hatta fabrikanın sorumlu ustabaşı ile telefonda görüştürdüler. Çok ilgili bir firma . Sanırım bir ay içerisinde uygulama yaptırıcam.
  • isitan55 kullanıcısına yanıt
    Bende biraz dikkat edeceğim bundan sonra ancak gün hiç yetmiyor işlerden hep aceleyle bir yere koştur koştur. Birde Focus'tan ben geçiş yaptım Amarok'a ,115'ten aşağı pek düşmezdim burada 85-90 arasına sabitliyorum ,inanın yine bir süratliyim yoldaki araçların %90'ına göre. Biraz ara hızlanmaları kısıp bende bir deneyeyim bakalım.

Arkayı kapatmayı bende düşündüm ,özellikle panjur gbi olan rollback sistemi tam bana göre. Tamamen kapatırsam işimde kullanamam. Yaptıracağınız işlemleri merakla takip edeceğim. Bu ara bende internetten ki bu çin'deki siteden isim vermeyeyim ,ekran bakıyorum. Yanına neler alabilirim gayretindeyim. Şuana da dek ,yan basamak ,arka roll bar ,bagaj havuzu ,cam rüzgarlığı ,paspas ve dokuma kılıf yaptırdıklarım.
  • Eskişehir Cankap firması gelmeden 3 gün önce haber verin dedi. İki tür rollback varmış kalın tip öneriyorlar , hiçbir sıkıntı yaşamazsınız dediler.
    Benim arabada ; çeki demiri ,
    çift sıra roll bar ,
    tavan barları ,
    ön tampon altı çift sıra koruma ,
    beyaz renk yan basamaklar ,
    cam rüzgarlıkları ,
    kaput önünde rüzgarlık ,
    cam çıtası , dikiz aynası , kapı kolları kromları var
  • Bugün hava çok sıcaktı şehir içi 45 km. lik dur kalk yaptım. Klima açık 8.2 yaktı.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.