Şimdi Ara

VW AMAROK TRT ZOR YOLLARA DAYANAMADI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
16
Favori
65.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dhkn sen konu edilen bile degilsin.. Genel yazılmış bir mesaj sen niye üstüne alındın anlamdım bile.. Konuya , vw ye amarok a vb..Birşeylere fazla kaptırmışsın ama ben çözemedim.. Özeti.. Seni yazını dikkate alan bir yazı degil.. Genele yazılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profdr

dhkn sen konu edilen bile degilsin.. Genel yazılmış bir mesaj sen niye üstüne alındın anlamdım bile.. Konuya , vw ye amarok a vb..Birşeylere fazla kaptırmışsın ama ben çözemedim.. Özeti.. Seni yazını dikkate alan bir yazı degil.. Genele yazılmış..

kendisi Amarok kullanıcısı.

Bu arada amarok şimdiye kadar uzun vadeli dayanıklılık performans testini henüz tamamlamış değil kısa ve orta vadede rakiplerine göre yakıt verimliliği harici geride kalmışken güncel tasarım mühendisliği ile uzun vadede verimli olabileceği kanısında değilim bir sonraki güncellemesini daha iddalı olması gerektiğini düşünüyorum zira bu hali ile pahalı şehirli imajını aşamıyor kıraç arabası değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

dhkn sen konu edilen bile degilsin.. Genel yazılmış bir mesaj sen niye üstüne alındın anlamdım bile.. Konuya , vw ye amarok a vb..Birşeylere fazla kaptırmışsın ama ben çözemedim.. Özeti.. Seni yazını dikkate alan bir yazı degil.. Genele yazılmış..

kendisi Amarok kullanıcısı.

Bu arada amarok şimdiye kadar uzun vadeli dayanıklılık performans testini henüz tamamlamış değil kısa ve orta vadede rakiplerine göre yakıt verimliliği harici geride kalmışken güncel tasarım mühendisliği ile uzun vadede verimli olabileceği kanısında değilim bir sonraki güncellemesini daha iddalı olması gerektiğini düşünüyorum zira bu hali ile pahalı şehirli imajını aşamıyor kıraç arabası değil

aynen katılıyorum..

bundan 15 yıl sonra amaroklar hala diri sorunsuz ve sağlam olarak yol alabiliyorlarsa o zaman sağlam yapmışlar diyebiliriz..

• quote:

Mademki 80 bin veren kendini kaptiriyor...

Tavsiye ederim, haricten gazel okumak yerine sizde 80 bin verip kendinizi kaptirmayi bir deneyin, belki psikolojinize iyi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş nazikçe senin yazını okumadım bile diyorum...hızlıca genel yazılara göz attım. Seni umursayan yok . Takan yok..Dogal olarak sana cevap olarak ortada yazılmış bir yazıda yok.. Sen batan nedir onu çözemedim.. gocundugun nedir onu anlamadım..Amarok kullanmadım demedim. Madem benim yazılarıma bozulmuşsun takılmışsın ..dogru oku bari..NEyse olayı anlamış olduk. Amarok almak insanı alıngan, takıntılı yapıyor heralde...
    80bin verip bu kadar alıngan takıntılı olduysan...vardır bir sebebi.. Nede olsa doguş öpmüş...
  • Aslına bakarsanız iş biraz da fiyatta kilitleniyor.Kendini ıspatlamış Toyota Hilux 3.0lt otomatik 81 bin TL iken VW Amarok 2.0 lt otomatik aracın 85 bin civarı fiyatı oldukça yüksek kalıyor.Burada forumda binlerce tartışması yapılan klasik VW tartışmalarına dönüyor ki iş kilitlenip kalıyor.
  • profdr P kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, doğuş'a öptürünce böyle oluyor. Belki imkanınız olurda ileride sizde öptürür mutlu olursunuz.
  • Arazide elektronik dezavantajdır ama Toyota'nın crawl control sistemi gerçekten harika iş çıkarıyor
    http://youtu.be/NZ-Cq_b_UbI
    http://youtu.be/nRWBX-YxFfg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevzu olan amarokun dayanıklılıgı.. Yazdıgımız yazıda onun üstüne.. Başka birşey yok.. İsim kişi hiç birşey hedef alınmamış.. Çıkıyor bir doguş kazıgı yemiş , vw kullanıcısı başlıyor üstüne alınmaya..Arkadaş alırken kazık yediysen banamı sordun. Araban daha kendini isbatlamışsa bana ne. Gerçekleri kaldıramayacaktın alma kardeşim. Biz sana niye aldın kötü ettin şu bumu diyoruz..Biz amarok konuşuyoruz.. 5 yaşında çocuk gibi alınganlık yapıyorsun..sonrada laf sokuyorsun..Laf sokmayı biliyorsan yemeyide bileceksin.. Yok 80 bin ver sende bin şu bu..Saçma salak vw - anti vosvagen forumuna çeviriyorsun forumu. Senin amarok dedigin kazık yedigin bunalıma girdigin alete benim çalıştıgım yerlerde yüzüne bile bakmazlar..Güneydoguda artistik yapacak sisi arabası degil en agır şartlarda dayanacak araba kullanılır.. Çünkü iş şantiyesinde yol olmayan yere yol okul olmayan yere okul. Kaçakçıların insan burada geçemez diye kullandıgı sarp yerlere karakol yaparız.. Afrika da libyada mısırda suudi arabistanda şurada burada bazı şehirler arası yollar vardır..Adı yol bazı yeri kum örtmüş,. 15-20 cm çukurlar(adı asvalt)...Çölde kayaların kumun üstünde seke seke gidersin..Dışarısı 50-60 derece...Ay yüzeyi gibi bir yerdesin....O hızda girdigin çıktıgın çukurların hesabı yok.. An gelir yag degişim zamanı bakım yapamazsın..2-3000 km sonra bakım yaparsın tek yapabildigin filitrelere arada hava tutmak... Rusyada sibiryada şantiyede çalışırsın. Tükürügün havada donar. Hava suratını keser..yol nerde göremezsin buzdan gözükmez..ŞAntiyede şurada burada..buz heryer buz..O şartlarda en son acıyacagın şey arabadır..Rus arabaları ısıtma yönünden çok daha iyidir ama toyotanın dayanıklılıgı... Her durumda çalışması göreve hazır olması..Tek güvencendir..Çünkü marşa bastın çalıştı çalıştı ..Çalışmadı herşey durur.. Kontrat yapmışsın en ufak aksama sana binlerce dolar tazminata patlar yetiştirmek zorundasın...Vb... Kısaca amarok nedir arkadaşım ya..Yada seni takan kim .. Senin o çok övdügün amaroka bindik sürdük .. Ama çok şükür pek o kadar düşmedik..Genelde land cruiser vx100 , land cruiser vx200 ler üstündeydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profdr -- 16 Eylül 2013; 10:40:41 >

• quote:

mevzu olan amarokun dayanıklılıgı.. Yazdıgımız yazıda onun üstüne.. Başka birşey yok.. İsim kişi hiç birşey hedef alınmamış.. Çıkıyor bir doguş kazıgı yemiş , vw kullanıcısı başlıyor üstüne alınmaya..Arkadaş alırken kazık yediysen banamı sordun. Araban daha kendini isbatlamışsa bana ne. Gerçekleri kaldıramayacaktın alma kardeşim. Biz sana niye aldın kötü ettin şu bumu diyoruz..Biz amarok konuşuyoruz.. 5 yaşında çocuk gibi alınganlık yapıyorsun..sonrada laf sokuyorsun..Laf sokmayı biliyorsan yemeyide bileceksin.. Yok 80 bin ver sende bin şu bu..Saçma salak vw - anti vosvagen forumuna çeviriyorsun forumu. Senin amarok dedigin kazık yedigin bunalıma girdigin alete benim çalıştıgım yerlerde yüzüne bile bakmazlar..Güneydoguda artistik yapacak sisi arabası degil en agır şartlarda dayanacak araba kullanılır.. Çünkü iş şantiyesinde yol olmayan yere yol okul olmayan yere okul. Kaçakçıların insan burada geçemez diye kullandıgı sarp yerlere karakol yaparız.. Afrika da libyada mısırda suudi arabistanda şurada burada bazı şehirler arası yollar vardır..Adı yol bazı yeri kum örtmüş,. 15-20 cm çukurlar(adı asvalt)...Çölde kayaların kumun üstünde seke seke gidersin..Dışarısı 50-60 derece...Ay yüzeyi gibi bir yerdesin....O hızda girdigin çıktıgın çukurların hesabı yok.. An gelir yag degişim zamanı bakım yapamazsın..2-3000 km sonra bakım yaparsın tek yapabildigin filitrelere arada hava tutmak... Rusyada sibiryada şantiyede çalışırsın. Tükürügün havada donar. Hava suratını keser..yol nerde göremezsin buzdan gözükmez..ŞAntiyede şurada burada..buz heryer buz..O şartlarda en son acıyacagın şey arabadır..Rus arabaları ısıtma yönünden çok daha iyidir ama toyotanın dayanıklılıgı... Her durumda çalışması göreve hazır olması..Tek güvencendir..Çünkü marşa bastın çalıştı çalıştı ..Çalışmadı herşey durur.. Kontrat yapmışsın en ufak aksama sana binlerce dolar tazminata patlar yetiştirmek zorundasın...Vb... Kısaca amarok nedir arkadaşım ya..Yada seni takan kim .. Senin o çok övdügün amaroka bindik sürdük .. Ama çok şükür pek o kadar düşmedik..Genelde land cruiser vx100 , land cruiser vx200 ler üstündeydik.

Bravo nasılda haddimi bildirdiniz. Artık bana burada ekmek yok.

• Ortaya yazı yazıyoruz.. Kullandıgımız araçların iyi kötü yönlerini yazıyoruz. Çocuk gibi geliyorsun.. söylenen cümleleri üstüne alınıyorsun...sonra başlıyorsun laf sokma çabasına .. Kaşınırsan kaşırlar..kendi düşen aglamaz. Konu amarok , Gene geldi bir vw fanatigi kişisele bagladı olayı...
  • quote:

mevzu olan amarokun dayanıklılıgı.. Yazdıgımız yazıda onun üstüne.. Başka birşey yok.. İsim kişi hiç birşey hedef alınmamış.. Çıkıyor bir doguş kazıgı yemiş , vw kullanıcısı başlıyor üstüne alınmaya..Arkadaş alırken kazık yediysen banamı sordun. Araban daha kendini isbatlamışsa bana ne. Gerçekleri kaldıramayacaktın alma kardeşim. Biz sana niye aldın kötü ettin şu bumu diyoruz..Biz amarok konuşuyoruz.. 5 yaşında çocuk gibi alınganlık yapıyorsun..sonrada laf sokuyorsun..Laf sokmayı biliyorsan yemeyide bileceksin.. Yok 80 bin ver sende bin şu bu..Saçma salak vw - anti vosvagen forumuna çeviriyorsun forumu. Senin amarok dedigin kazık yedigin bunalıma girdigin alete benim çalıştıgım yerlerde yüzüne bile bakmazlar..Güneydoguda artistik yapacak sisi arabası degil en agır şartlarda dayanacak araba kullanılır.. Çünkü iş şantiyesinde yol olmayan yere yol okul olmayan yere okul. Kaçakçıların insan burada geçemez diye kullandıgı sarp yerlere karakol yaparız.. Afrika da libyada mısırda suudi arabistanda şurada burada bazı şehirler arası yollar vardır..Adı yol bazı yeri kum örtmüş,. 15-20 cm çukurlar(adı asvalt)...Çölde kayaların kumun üstünde seke seke gidersin..Dışarısı 50-60 derece...Ay yüzeyi gibi bir yerdesin....O hızda girdigin çıktıgın çukurların hesabı yok.. An gelir yag degişim zamanı bakım yapamazsın..2-3000 km sonra bakım yaparsın tek yapabildigin filitrelere arada hava tutmak... Rusyada sibiryada şantiyede çalışırsın. Tükürügün havada donar. Hava suratını keser..yol nerde göremezsin buzdan gözükmez..ŞAntiyede şurada burada..buz heryer buz..O şartlarda en son acıyacagın şey arabadır..Rus arabaları ısıtma yönünden çok daha iyidir ama toyotanın dayanıklılıgı... Her durumda çalışması göreve hazır olması..Tek güvencendir..Çünkü marşa bastın çalıştı çalıştı ..Çalışmadı herşey durur.. Kontrat yapmışsın en ufak aksama sana binlerce dolar tazminata patlar yetiştirmek zorundasın...Vb... Kısaca amarok nedir arkadaşım ya..Yada seni takan kim .. Senin o çok övdügün amaroka bindik sürdük .. Ama çok şükür pek o kadar düşmedik..Genelde land cruiser vx100 , land cruiser vx200 ler üstündeydik.

hoca senin bu kadar yoğun işlerin varken ve böyle güzel arabaların varken nedir bu amarok takıntın şantiyeden beklemezlermi seni zırt pırt forumda her yazılana cevep yazıyosun amarok hakkında boşver sen bunları bunlar küçük işler,amarokta lanet olası fakirlerin arabası

• Güzelim bir araba için yaşayıp gördüklerimizi yazıyoruz...Mevzu olan araba. Mevzu olan amarok.. Benim bildigim arabalar alıngalık yapmazlar..Olayı kişiselleştirmezlerde...Sahipleri arabalarına tapınır..Birşey söyleyince konu aradadan çıkar..Kişiselleşir..Özellikle vw sahibi doguşun öptügü insanlar tarafından.. Konu amarok .. Sen niye o ..... beyninle laf sokmaya çalışıyorsun ...Sana giren çıkan ne.... Memenunsan memnun oldugun özelliklerini yaz..Degilsen olmadıklarını yaz..Birşeyler ögrenelim... Sütü yere dökülmüş çocuk gibi alınganlık yapıp boş boş laf kalabalıgı yapıp seviyeni gösterme.
  • quote:

Güzelim bir araba için yaşayıp gördüklerimizi yazıyoruz...Mevzu olan araba. Mevzu olan amarok.. Benim bildigim arabalar alıngalık yapmazlar..Olayı kişiselleştirmezlerde...Sahipleri arabalarına tapınır..Birşey söyleyince konu aradadan çıkar..Kişiselleşir..Özellikle vw sahibi doguşun öptügü insanlar tarafından.. Konu amarok .. Sen niye o ..... beyninle laf sokmaya çalışıyorsun ...Sana giren çıkan ne.... Memenunsan memnun oldugun özelliklerini yaz..Degilsen olmadıklarını yaz..Birşeyler ögrenelim... Sütü yere dökülmüş çocuk gibi alınganlık yapıp boş boş laf kalabalıgı yapıp seviyeni gösterme.

seviyeler belli

• Konu dışında bir muhabbet var. Yine mi Adana diye ( Ne zaman tecavüz,hırsızlık vs durum olsa Adana da oluyor haberlerin çoğu )

Bende diyorum;

YİNE Mİ VW
  • Cevap için bant aralıgı geniştir.. Adamına göre.. seni adını nickini içeren tek bir cümle ortada yokken.Seni muhatttap bile almamışken mesajlarımda..Sen alınp buzulup ...Seviyeni ortaya koyarsan..Senin de seviyene göre cevap gelir... Dedigim gibi adamına göre.. İnsana insan gibi... cevap yazmak zorunda degilsinki.. Okumak zorunda bile degilsin..Beni blokla gitsin.. Bu kadar alınganlık yapmandan konuyu yazılarınla ,kişisel sorunlarında heba etmenden iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profdr -- 23 Eylül 2013; 16:27:38 >
  • ehe ehe alıngan amarokçular ...
  • quote:

ehe ehe alıngan amarokçular ...

amarokçu biri sana bi iyilik yapsın istersen. aranıyorsun heralde
  • kardeş sen beni bloklasana. Amarokunla mutlu mutlu yaşarsın.yazdıklarımıda görmedigin için alınganlık olmaz.
  • fazla lafa luzum yok, gecen sene isoff un kemerburgazda ki off road yarişlarına 2 adet off road donanımlı sıfır amarok getirdıler reklam tanıtım ve aracların arazideki performanslarını gostermek icin....

gunun sonunda 2 amarokda camurda battı kaldı toyota land cruserlar battıkları yerden cıkardı 2 amarokda cekıcılerın uzerınde gitti ben ve yuzlerce insan bizzat sahiti ,

araclarda sanzmıan ve 4 ceker sorunu oldugunu sonradan ogrendık .

sonuc olarak amarok arazi aracı degıldır sadece ufak tefek orman yangın yollarında vs 20 cm camurdan 40 cm sudan gecebılır asfalt ve gosterıs arabasıdır

profosyonel bir off roadcunun altında agir arazi sartlarında yarım metre karda camurda dere gecıslerınde aracda cok ciddi mekanım ve elektronık hasarlar olusur ..

..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.