Şimdi Ara

vw bayileri, fiyatlar ve teslimat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce yeni bir vw almadım. Bir vw golf TSI DSG almayı düşünmekteyim. VW bayilerini fiyat politikaları nasıl. İndirim almak mümkünmü yoksa internette verilen liste fiyatına mı satmaktalar? Birde bu araçları ne kadar sürelerde teslim etmekteler? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: İstanbuldayım.

Şimdiden teşekkürler.

• vw almayı kesin düşünüyorsan sana 0 km de indirim sağlayan birilerine yönlendirebilirim.
    pm den haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

vw almayı kesin düşünüyorsan sana 0 km de indirim sağlayan birilerine yönlendirebilirim.
    pm den haberleşelim.
    muradovskiy beni de yönlendirsene birilerine ankara dan valla çok makbule geçer tanıdığın varsa
    malum pazartesi golf 6 highline siparişi vericem
  • quote:

vw almayı kesin düşünüyorsan sana 0 km de indirim sağlayan birilerine yönlendirebilirim.
    pm den haberleşelim.

Ben de sıfır Polo almayı düşünüyorum.
    Aynı kişiye beni de yönlendirir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26

quote:

pm den haberleşelim.

Ben de sıfır Polo almayı düşünüyorum.
    Aynı kişiye beni de yönlendirir misin?

Alıntıları Göster
    İkinizede pm yolladım...kolay gelsin sizlere...

Buraya tekrar yazayım. Arkadaşlar araçlarınızı hangi ilde olursanız olsun farketmez. İstediğiniz VW bayisinden alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 15 Ağustos 2009; 10:21:05 >

• quote:

İkinizede pm yolladım...kolay gelsin sizlere...

Buraya tekrar yazayım. Arkadaşlar araçlarınızı hangi ilde olursanız olsun farketmez. İstediğiniz VW bayisinden alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    muradovskiy arkadaşım babamda 0 km tiguan alamayı füşünüyo bana da bi pm atsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal4 -- 15 Ağustos 2009; 10:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal4

Attım
  • quote:

quote:

Attım

bende düşünüyordum banada atrmısın teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zone

quote:

quote:

Attım

bende düşünüyordum banada atrmısın teşekkürler

Alıntıları Göster
    bende 2008 polo vardı 2 hafta önce takla attım araç pert olmuş gelecek parayı bekliyorum yine sıfır polo alıcam zahmet olmazsa banada atarmısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: dehsetulwahset

bende 2008 polo vardı 2 hafta önce takla attım araç pert olmuş gelecek parayı bekliyorum yine sıfır polo alıcam zahmet olmazsa banada atarmısın?

Alıntıları Göster
    Yolladım ikinizede
  • quote:

Yolladım ikinizede

Alıntıları Göster
    görüştüm Eylül ayında yeni kasa gelicekmiş önümüzdeki hafta için haber bekliyorum tekrar teşekkür ederim Hasan Bey.
  • quote:

görüştüm Eylül ayında yeni kasa gelicekmiş önümüzdeki hafta için haber bekliyorum tekrar teşekkür ederim Hasan Bey.

Hayırlı olsun.... da Hasan soyadımın başlangıcı. Adım Murad.. Heryerde aynı problemle karşılaşıyorum..

Bence yeni kasayı bekle kesin... Güzel olmuş
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun.... da Hasan soyadımın başlangıcı. Adım Murad.. Heryerde aynı problemle karşılaşıyorum..

Bence yeni kasayı bekle kesin... Güzel olmuş

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın biraz dikkatsizlik olmuş Murat Bey.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsetulwahset -- 15 Ağustos 2009; 13:50:14 >

• quote:

Sorun değil.. VW olunca insanın eli ayağına dolaşıyor...
  • quote:

quote:

Sorun değil.. VW olunca insanın eli ayağına dolaşıyor...

Alıntıları Göster
    bende transporter almayı düşünüyorum konya da yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetakbas

EN İYİ FİYATI HANGİ BAYİ VERİYOR(GOLF 1.4 TSI) adındaki mesajda açıkladım.. Oradan öğrenebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetakbas

EN İYİ FİYATI HANGİ BAYİ VERİYOR(GOLF 1.4 TSI) adındaki mesajda açıkladım.. Oradan öğrenebilirsin.

Alıntıları Göster
    MURAT BEY RİCA ETSEM banada caddy lazım.hangibayiden alayım.tavsiyenizibekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

MURAT BEY RİCA ETSEM banada caddy lazım.hangibayiden alayım.tavsiyenizibekliyorum.

Alıntıları Göster
    Almanya wolfsburg tan alırsan en uygun fiyat oradaymış...

Bir laf vardır.... Kaç sevaptan girme günaha .... diye... Cuk oturdu bu mesaja !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 19 Ağustos 2009; 16:48:54 >
  • quote:

Almanya wolfsburg tan alırsan en uygun fiyat oradaymış...

Bir laf vardır.... Kaç sevaptan girme günaha .... diye... Cuk oturdu bu mesaja !

ammada soran olmuş yaaa

neyse arkadaşlar murad arkadaşın yerine ben cevaplayım vw de hiçbir koşulda indirim alamazsınız
    100 lira bile inmezler ancak 2005 sonra vw den araç aldıysanız ve aynı kişi adına ikinci bir 0 km araç aldığınızda %2 bir indirim olur.
    bakın doğuş oto da o kadar tanıdığım var 1 lira bile indirim alamadım.
    golf hariç her araç zaten bütün bayilerde şu an bolca mevcut.
    ben murad beyden araç bulma konusunda yardım aldım.
    indirim için boşuna mesaj atmayın asla inmiyor hiçbir bayi

• MuraD bey; (görmeyenlerin de gözüne gözüne ) bize de Ramazan paketi lazım, hangi markette daha hesaplı, bir yardımcı olsanız...

----------------

Sizin Lena'dan aracınızı alırken gün gün üretim safhalarını takip ettiğinizi, burada yazdığınız zamanlardan takip etmiş ve okumuş birisi olarak, insanların bilgiye kolay ulaşma hevesini su-i istimal etmelerinden kim rahatsız olmaz ki?

Aşağıda (daha doğrusu yukarda) yazmış ya; hem o söylediği yerde de açık açık beyan etmiş, daha ne yapsın.

quote:

Ayrıca sadece Vw veya Ford değil, bütün araç markalarında, eğer bir araç almaya niyetlenirseniz, firmaların sitelerine girerek bayilerine tek tek telefon eder, fiyat karşılaştırması yaparsınız, size en uygununu bu şekilde tespit etmiş olursunuz. Ben dahi İzmir'de yaşamama rağmen, imzamdaki aracı tam 10 yere telefon açtıktan sonra Kuşadası Ford bayii'nden aldım...

Ford'un MuraD bey ile ilgisi yok, fakat olayın özünü anlatma bakımından burada anlattım. Ayrıca araştırmalarınız neticesinde kimbilir daha başka bir yerden daha uygun bir fiyat da alacaksınız, kim bilebilir ki.

Telefon.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.