Şimdi Ara

Vw bora aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Ben yazayım yine, içim rahat etmiyor. Bir daha iyi araştırırsınız piyasasını...

21-22'ye 150.000km civarında veya daha düşük tertemiz 98-99-00 Passat 1.8T satılıyor. Üst sınıf daha kaliteli, bastın mı köpek gibi gider, yakıtı 1.6SR hitler motorlu yaktığının yarısı kadar gitmeyen motorla hemen hemen aynı araba alınırdı. Neyse almışsınız bir kere, yine de kısa süre içerisinde satmayı düşünmüyorsanız zarar etmezsiniz. İlla ki fazla para verip alacak düşkünü bulunuyor VW'lerin. Parasının arabası olmadığı açık ama piyasa böyle. Hayırlı olsun, bir daha iyi araştırın piyasasını ve tercihinizi doğru yapın.

hocam gerçekten düzgün diyebileceğimiz passatlara o fiyattan daha fazlasını istiyorlardı. gerçi kafamızda dediğim gibi büyük araba da yoktu dizel ucuz yollu birşey bakıyorduk. ama cidden düzgün araba yok piyasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunimation

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Ben yazayım yine, içim rahat etmiyor. Bir daha iyi araştırırsınız piyasasını...

21-22'ye 150.000km civarında veya daha düşük tertemiz 98-99-00 Passat 1.8T satılıyor. Üst sınıf daha kaliteli, bastın mı köpek gibi gider, yakıtı 1.6SR hitler motorlu yaktığının yarısı kadar gitmeyen motorla hemen hemen aynı araba alınırdı. Neyse almışsınız bir kere, yine de kısa süre içerisinde satmayı düşünmüyorsanız zarar etmezsiniz. İlla ki fazla para verip alacak düşkünü bulunuyor VW'lerin. Parasının arabası olmadığı açık ama piyasa böyle. Hayırlı olsun, bir daha iyi araştırın piyasasını ve tercihinizi doğru yapın.

hocam gerçekten düzgün diyebileceğimiz passatlara o fiyattan daha fazlasını istiyorlardı. gerçi kafamızda dediğim gibi büyük araba da yoktu dizel ucuz yollu birşey bakıyorduk. ama cidden düzgün araba yok piyasada.

O konuda haklısın, yapacak bir şey yok.

• Benzini biraz fazla yakar ama güzel konforlu araçtır çok severim. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ayrıca doğuş oto yetkili servislerde yaşından dolayı indirim alırısınız bakımlarda. Çok elzem ve parça garantisi gerektiren durumlarda yetkili servise giderim, ufak tefek şeyleri de kendim hallederim.
  • Bugun arkadasa 2001 bora comfort baktik 170 binde beyaz sanruflu 22 dedi en son almadik . Piyasa cok pahalanmis bence ama araba temizse icinize sinmisse onemli olan odur. 3 e 5 e bakmicaksin milletin dedigini dinleme . icin rahatsa gerisi problem degil. Zaten dunya mali dunyada kalir 1 2 yila yine ayni fiyata satarsin piyasa boyle oldugu icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 model arabaya 21bin lira cem yılmaza bile bukadar gülmemiştim. fren balatası 400 liramı onada ayrı güldüm. geçmiş olsun.
  • Piyasada aşırı bir yükselme var. bende ilk etapta 20 bin civarına bir araba arıyordum. en son baktığım 99 model 195bin km de astraya 24,5 fiyat alınca bütçeyi 30 bine yükselttim. ama değişen birşey olmadı. hala temiz araba bulamıyorum. Bence mevcut piyasada iyi bir tercih yapmışsınız. Güle güle binin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunimation

merhaba dostlar

geçtiğimiz gün aklımızda olmayan bir araba aldık uzak bir şehirden.

aracın özellikleri 1999 model Bora comfortline 1.6 sr 101 bg , lpg , 176k kilometrede manuel. sedefli siyah ince yanak bora jantlı. iç döşemeler bej. Tanıdığımızın ayarladığı ustaya gösterdik ekspertiz yoktu aldığımız şehirde. Araçta değişen yok, birkaç parçada boya mevcut , 1600 tl hasar kaydı var oda teyp çalınmış dendiğine göre.
    neyse anlaştık satıcıyla 21.500 tl 'ye pazarlık yaptık. İzmir ' e geldikten sonra aracın direksiyon hidroliği arızalandı ve boşaldı. tamirciye gittik ön fren balatalarınında değişmesi lazım dendi. 400 tl toplam maaliyet çıkardı. sizce aracı normal bir fiyata mı aldık yoksa bizi kazıkladılar mı?

hayırlı olsun.VW nin en kaliteli araçlarından birine sahipsiniz.bu konuda çoğu yeni modele taş çıkartır.kazasız belasız sürüşler...sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Çok teşekkür ederim yorum yapanlara yarın aracı tamirden alıcaz kafama takılan olursa yine danışırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.