Şimdi Ara

Vw bora aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçtiğimiz gün aklımızda olmayan bir araba aldık uzak bir şehirden.

aracın özellikleri 1999 model Bora comfortline 1.6 sr 101 bg , lpg , manuel. Tanıdığımızın ayarladığı ustaya gösterdik ekspertiz yoktu aldığımız şehirde. Araçta değişen yok, birkaç parçada ,
    neyse anlaştık satıcıyla pazarlık yaptık. İzmir ' e geldikten sonra aracın direksiyon hidroliği arızalandı ve boşaldı. tamirciye gittik ön fren balatalarınında değişmesi lazım dendi. 400 tl toplam maaliyet çıkardı. sizce aracı almakla iyi mi yaptık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunimation -- 18 Haziran 2014; 1:01:49 >

• Sunimation S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.Alınan alınmıştır.Hayırlı olsun.Arıza meselesinide konunun içini bilmek gerek.Rekordanmı kaçırdı borumu delindi, vs. Balataları değiştirmek iyi olmuş ama.Kazasız belasız.
  • 400 vw icin masraf bile degil.
    hayirli olsun. gule gule binin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

Geçmiş olsun.Alınan alınmıştır.Hayırlı olsun.Arıza meselesinide konunun içini bilmek gerek.Rekordanmı kaçırdı borumu delindi, vs. Balataları değiştirmek iyi olmuş ama.Kazasız belasız.

çok sağolun boru delinmiş allahtan dönüş yolunda olmadı bir aksilik. açıkçası hafif bir pişmanlık var ama dediğiniz gibi alınan alınmıştır. ilk araba tecrübesi sonuçta. ama yinede piyasasının üzerinde fiyata alıp almadığımız merak etmekteyim.

gerçekten bir sürü araç baktık. gidiş sebebimiz olan araç galeridendi ve telefonda arabanın hatasız olduğunu söyledi. 2006 focus 22-23 arası birşey diyordu. ama araba komple boyalı kazalı değişenli ve kilometresi oynanmış çıktı. galerilerdeki bütün arabalar 70 binde ve hasar kayıtsızdı. anlıcağınız iğrenç bir araba piyasamız var. en son artık sahibinden bir araba bulduk hemde o kadar yolu boş dönmek otururdu. gerçi zararın neresinden dönersen kardır derler ama biz aceleci davrandık biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero01

400 vw icin masraf bile degil.
    hayirli olsun. gule gule binin

sağolun çok teşekkürederim . aslında soruyu aracın aldığımız fiyatı için sormuştum.
  • Takmayin kafanıza o arızayi. Benim yeni aracın lastik yarildi yanaktan ESP olmasa ölüme gidiyorduk...

• batkent B kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. aldığımız ilk günü tamircide yatması biraz kötü oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Punto vs Aveo (Aveo aldım)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hayırlı olsun.Bundan sonra bunları düşünmeyin.Keyifle aracınıza binin.3-5 verip temiz araba almak daha iyi.Kimse iyi malını ucuza vermez.
  • hayırlı olsun, bej döşeme kesinlikle tercih etmezdim. Ama zevk meselesi tabi

• Spirited kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız iyi araba iyi para. ama işte burada iyi araba iyi para eğrisini yakalamışmıyız diye muaallaktayız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

hayırlı olsun, bej döşeme kesinlikle tercih etmezdim. Ama zevk meselesi tabi

bej güzel duruyor aslında hemde ferah gösteriyor, kalite algısını yükseltiyor gibi geldi. ama çok çabuk pisleniyor orası var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunimation

evet haklısınız iyi araba iyi para. ama işte burada iyi araba iyi para eğrisini yakalamışmıyız diye muaallaktayız :)
    şimdi bakın size iki tane sizin arabanızın ilanından vereceğim dikkatle inceleyin;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yigit-otomotivden-99-bora-confort-1.6-16-vlf-165564830/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bora-nin-son-demi-164625221/detay

Ben 27.000 liği almam mesela.

• quote:

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 24 Mayıs 2014; 23:58:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

hayırlı olsun, bej döşeme kesinlikle tercih etmezdim. Ama zevk meselesi tabi

bej güzel duruyor aslında hemde ferah gösteriyor, kalite algısını yükseltiyor gibi geldi. ama çok çabuk pisleniyor orası var..

genelde pis gördüğüm için iğreniyorum

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

hocam bu tecrübemden çıkartacağım olay. galeriden araba alınmaz. km ile oynanmış, ağır kazalı alıp toplanıp satılmış araçlar genelde.ilandaki de büyük olasılık binbir türlü şey çıkar. diğer ilanda 27 demesi saçmalık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

inşallah çok sağolun.
    işte bende onu demeye çalışıyorum.Hoşunuza giden aracı bulmuşsunuz içinize sinmiş almışsınız.Hayırlı olsun.Kafanıza takmayın az yada çok almışsınız kimse iyi malını ucuza vermez.
    yani doğru söylüyorsunuz. biraz rahatladım açıkçası teşekkür ederim. sıkıntı çıkartmaz umarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

inşallah çok sağolun.

Alıntıları Göster
    Ben yazayım yine, içim rahat etmiyor. Bir daha iyi araştırırsınız piyasasını...

21-22'ye 150.000km civarında veya daha düşük tertemiz 98-99-00 Passat 1.8T satılıyor. Üst sınıf daha kaliteli, bastın mı köpek gibi gider, yakıtı 1.6SR hitler motorlu yaktığının yarısı kadar gitmeyen motorla hemen hemen aynı araba alınırdı. Neyse almışsınız bir kere, yine de kısa süre içerisinde satmayı düşünmüyorsanız zarar etmezsiniz. İlla ki fazla para verip alacak düşkünü bulunuyor VW'lerin. Parasının arabası olmadığı açık ama piyasa böyle. Hayırlı olsun, bir daha iyi araştırın piyasasını ve tercihinizi doğru yapın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.