Şimdi Ara

VW BORA İLE İLGİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok sessiz ve konforlu bir araçtır 2004 pasific var yakın akrabamda kullanması çok keyifli yol tutuşu harika herkes motorun performansından yakınmış 2005 e kadar 1.6 motorların hangisi hangisinden bariz üstün arkadaşlar yapmayın ya. Yakıt tüketimi uzun yolda fena değil dün Ankara-Kırıkkale-Ankara-Bolu-Ankara güzergahında gittik araçta 2 kişiydik klima sürekli açık ortalama hız 95km/h araç 5.8l/100km yakıt tüketti ki bence oldukça iyi bir değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 6 Temmuz 2009; 15:27:13 >
  • genelde bora için yukarıda söylenenlere katılıyorum kaliteli ve benimde çok hoşuma giden bir araç...

ancak ikinci el piyasasının iyi değil hatta ortada değil zayıf olduğunu düşünüyorum. fakat bu sizi bora dan vazgeçirecek bir durum değil bence....
  • arka koltuklar vasat genişlikte 3 kişi oturması eziyet aşırı tüketim
    iyi yol tutuş iyi frenler parçası pahalı ön tampon 9kat kaza yapınca
    en ufak masrafı 5bin tl altı alçak yere sürmeye müsait
  • quote:

Orjinalden alıntı: newerdais

arka koltuklar vasat genişlikte 3 kişi oturması eziyet aşırı tüketim

Aksini kanıtlayabilirim.Bırakın bunları Volkswagen'in yetkili servisi pahalı;ama özel servislerde böyle bir durum yok.Yetkili servisten daha iyi iş yapan özel servisler var,hem de yarı fiyatına.Çok iyi bence.

Not:Zaten yetkili servisteki ustaların yaptığı adam gibi bir şey yok,hemen parçayı değiştiriyorlar.Önemli olan en az maliyetle tamir yapmak.
  • özellikle vw için servis noktasına iyi değinmişsin.çünkü aşırı derecede pahalı,ayrıca bu aracın altı da biraz alçak,bende bu aracı zamanında çok incelemiştim sonra demode oldu gözümde.golf 4 kasanın arka koltukları gibi bu aracın koltuk vasatlığı da eğer yetişkinler olacaksa göz ardı edilmemesi gerekir diye düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orjinalden alıntı: newerdais

arka koltuklar vasat genişlikte 3 kişi oturması eziyet aşırı tüketim

Aksini kanıtlayabilirim.Bırakın bunları Volkswagen'in yetkili servisi pahalı;ama özel servislerde böyle bir durum yok.Yetkili servisten daha iyi iş yapan özel servisler var,hem de yarı fiyatına.Çok iyi bence.

Not:Zaten yetkili servisteki ustaların yaptığı adam gibi bir şey yok,hemen parçayı değiştiriyorlar.Önemli olan en az maliyetle tamir yapmak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.