Şimdi Ara

VW BORA kullanıcıları lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam size bir sorum olacak ben geçen gün 2004 model bora aldım pasific ve söyle bir sorun var sanki bunula karşılaşan oldumu öğrenmek istiyorum .

Arabanın kendi kumandasındaki alarma basınca şoför kapısı açılıyor fakat diğer arka 3 kapı açılmıyor bence mantıksız bunun orjin olduğunu düşünmüyorum bunula karşılaşan kimse varmı aranızda bunu yaptırmaya kalksam ne kadar patlar bana yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: madisom

Arkadaşlar selam size bir sorum olacak ben geçen gün 2004 model bora aldım pasific ve söyle bir sorun var sanki bunula karşılaşan oldumu öğrenmek istiyorum .

Arabanın kendi kumandasındaki alarma basınca şoför kapısı açılıyor fakat diğer arka 3 kapı açılmıyor bence mantıksız bunun orjin olduğunu düşünmüyorum bunula karşılaşan kimse varmı aranızda bunu yaptırmaya kalksam ne kadar patlar bana yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam iki defa üstüste açma tuşuna basarsanız bütün kapılar açılacaktırKumanda orjinal bir sorunu yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 28 Şubat 2007; 22:38:29 >
  • merhaba öncelikle aracın hayırlı olsun güle güle kullan bizde yeni senin aractan aldık 1-2 ay önce 2004 model pacific 1.6 neyse bu orjinal olan bir şey aracın kapıyı açma düğmesine bir kez basarsan sadece şöför kapısı açılır fakat art arda 2 kere basarsan bu sefer bagaj kapağıda dahil olmak üzere tüm kapılar açılır yani olay bu orjinali bu bilmiyorum sen galiba bu iki kere basma olayını biliyomusun yani böyle açılıyor bunu boşuna para verip yaptırma ha 1 kerede açılmış ha 2 ne farkederpara boşa gitmesin başka bişey yaparsın
  • arkadaşlar çok saolun wala ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: madisom

arkadaşlar çok saolun wala ya

önemli değil arkadaşım
  • ya arkadaşlar ben alarm taktırdım ayriyetten hani camlar falanda kapansın otomatikman diyerekten alarm'dada aynı şekilde olunca içime kurt düştü dedm adamlar mı yapamıo yoksa arabada mı sorun var die o yüzden emin olmak için kullananlara sorayım dedim wala içime su serptiniz çok saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madisom -- 28 Şubat 2007; 23:01:25 >
  • Arkadaşlar bir soru daha benim araba 72.500'de 75000 bakımı yapıldı şimdi 80binde falan triger falan değişmesi gerekicek baya maal oluyor servisde yaptıran varmı aranızda ne kadar patlıyor ve bu araçta sorun olarak süre gelen birşeyle karşılaştınız mı hazır bulmuşken sorayım dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim de vardı 2005 model pacific bora
    gayet sorunsuz bir araçtı 29000 km kullandım
    tek dezavantaj diyebilceğim yönü biraz devirli kullanırsan çok fena yakıyordu ama benim araç otomatikti onu da soliyim
    ama genel olarak iyi araç hayrını görürsün işallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.