Bildirim
VW Bu reklam yakışır. (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Whoppix
kapı sesi ile ağaçtaki eşyalarımı düşürüyor passat, hakkatten gereksiz bir araçmış...
Jetta -
-
Bir servis açıp ''araçlarınızın kapısına tok ses uygulaması yapılır'' desem 1000 lirada para talep etsem hergün 10 tane müşterim olur rahat. Ne kadar kafayı takmışız bu kapı sesine, kalite kapı sesiyle ölçülür olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Bir servis açıp ''araçlarınızın kapısına tok ses uygulaması yapılır'' desem 1000 lirada para talep etsem hergün 10 tane müşterim olur rahat. Ne kadar kafayı takmışız bu kapı sesine, kalite kapı sesiyle ölçülür olmuş.
+1 -
Yok abi kullanıcılarına kabahat bulup duruyoruz da, firmanın kendisi komple hastalıklı anasını satiyim. Reklamlara bak hizaya gel. Hepsi de mutlaka inceden bir aşşağılık kompleksi barındırıyor. -
önceki kasa jetta olsa tamamda yenide kalite çok düşmüş durumda. -
Gayet güzel düşünülmüş VW -
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
Orijinalden alıntı: sametsamet58
Güzel Araba Severimde Vw ' ni Ama Artık Şu TSI ' Den Vazgeçsinler !
Hemen Wolfsburg'a iletiyorum.
-
@ Artık Şu TSI ' Den Vazgeçsinler !
evet, ilave olarak da DSG sanzuman diyebiliriz -
Bari jettayla yapmasalarmış reklamı, vw'in en dandik kapı sesini veren araç. Poloda bile ses daha tok geliyor, golf'ü söylemiyorum bile. Linea'ya yakın jettadaki kapı kapanışı. -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Bir servis açıp ''araçlarınızın kapısına tok ses uygulaması yapılır'' desem 1000 lirada para talep etsem hergün 10 tane müşterim olur rahat. Ne kadar kafayı takmışız bu kapı sesine, kalite kapı sesiyle ölçülür olmuş.
kim ne derse desin insana psikolojik olarak güven veriyor. -
Kapı sesinden kalite anlaşılmaz orası doğru ... Ama burada kalite anlamıda yok sadece kapı sesinin tokluğunun o müthiş sesi içine konulmuş , ayrıca şu vw jetta kapı sesi olayı çok uzamadımı yha o video yu kaçıncı nesle kadar saklıcaksınız ... Vw yaptığı her olay neden bu kadar kötümseniyor anlamıyorum . -
Bütün baba araçların kapı sesler tok çıkıyor ancak kapı sesi kaliteyi göstermiyorMUŞ nasılsa nerde uyduruk gayduruk araçlar var kapıyı kapatıyorsun tar tur ses çıkıyor kapıdan -
quote:
Orijinalden alıntı: jehan
quote:
kapı sesi ile ağaçtaki eşyalarımı düşürüyor passat, hakkatten gereksiz bir araçmış...
Jetta
jettayı bilmiyonmu gizli preminuyum araç, mercedes E-Class yada bmw 5-Serisi alacağıma jetta alırım canım ben ayıp ayıp ayıp :) 1 yılda beklerim , beklemeye değer bir arabana :) -
quote:
quote:
quote:
Jetta
jettayı bilmiyonmu gizli preminuyum araç, mercedes E-Class yada bmw 5-Serisi alacağıma jetta alırım canım ben ayıp ayıp ayıp :) 1 yılda beklerim , beklemeye değer bir arabana :)
konuyu kıvırmaya çalışıyosun hadi tamam kimse anlamadı
-
guzel reklam görmesem guzel dıyecem.görmemıs ıcın ıyı olabılır belkı reklam.
vw nın daha guzel reklamları var bence.eskı kasa golf reklamları mesela... -
quote:
Orijinalden alıntı: Anro
quote:
quote:
quote:
Jetta
jettayı bilmiyonmu gizli preminuyum araç, mercedes E-Class yada bmw 5-Serisi alacağıma jetta alırım canım ben ayıp ayıp ayıp :) 1 yılda beklerim , beklemeye değer bir arabana :)
konuyu kıvırmaya çalışıyosun hadi tamam kimse anlamadı
işimiz geyik hocam
-
askerde kullandığım 1990 model torusun bagajının sesi daha toktu şimdi ne olacak yahu? :) -
Çok hoş reklam olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X