Şimdi Ara

VW Caddy Aracımın performansı düştü, Daha sesli çalışıyor ve freni sertleti. Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vw caddy 1.6 manuel aracım var şuan 5.000 km de.

yakıt olarak shell v power kullanıyorum.

Birkaç hafta önce fark ettim aracım hem eskisi gibi tepki vermiyor, sanki turbosu yokmuş gibi hemde gaza basınca mesala vites 2 ile gidiyorum 30 km ye çıkıyorum arabadan çok ses geliyor. Eskiden böyle değildi

araba rahat çalışmıytor sanki boğuk çalışıyor gibi hem sesi artmış hem performansı düşmüş.

yakıt tüketimide arttımı diye sorarsanız kesin cevap veremem.

bu arada fren pedalıda bazen sertleşiyor bazen basılmıuyor bile o denli sertleşiyor genel olarak eskisi gibi yumuşak değil.

araç yeni daha bu tür problemleri yaşamamın sebebi ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 16 Şubat 2013; 7:52:55 >

• İlgilenen yokmu lütfen.
  • Gormeden ariza teshisi yapamaz kimse
    Servise git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

Gormeden ariza teshisi yapamaz kimse
    Servise git

Dediğiniz doğru fakat bu tür problemler nedne kaynaklanıyor tecrübe etmiş kişiler muhakkak vardır.

Buna sebep olan ne yani ben neyi yanlış yaptımda böyle sorunlar doğdu bunları öğrenmek istiyorum.

servisede götüreceğim ama götirene kadar siz<lerden yardım bilgi edinmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Şubat 2013; 22:16:48 >
  • Başlık daha etkili olmalı. Vw arıza kelimeleri yanyana kullanılmalı ki ilgi görsün
    Aldığınız yakıt olabilir yada arıza olabilir. Servise götürmek en dogrusu olur.

• Cekisle ilgili sorun buyuk ihtimal turbo-turbo hortumu- intercooler ile ilgili bisey

Frenleri bilemem disklerde sorun olmus olabilir

• Bu konu uçar

Şaka bir yana en iyisi servise götürmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabanin performansiyla frenleri arasinda bir iliski kuramadim.

.Siz en iyisi servise gosterin hocam.

• Turboda problem olabilir
  • Hocam saçma gelebilir ama aracınızı Yıkadınız mı ? Araç çok tozlu mu ?

Bakın Bizde Vw caddy 1.6 Dsg var . Araç bir gün baya tozluydu . Frende sertlik ve Radyoda kesinti oluyordu .

Aracı yıkadık sorunlar düzeldi . Toz motora felan araya sıkışmış olabilir .

Ayrıca Yakıtda '' Shell V-Power Diesel +GTL '' kullanıyoruz .
  • ozellikle turbona baktir

• fikir almak için sormuşsunuz,fakat aracı görmeden etmeden sadece söylenen şeylerden ibaret sonuca varamayız..neticede sıfır araçtan bahsediyorsunuz cihaz hatalıda olabilir...
  • Hepinize tek tek teşekkür ederim. Ben aracı en kısa sürede servise götürüp bir kontrol ettireceğim gelişmeleri buraya yazarım.

Bu arada gtl de döksem değişen bırsey olmadı performansında aracın genel olarak performansı düşmüş. Eskiden turboyu hissederdim şimdi sanki turbosu yok aracın.

yıkamadan bahsermiş bir arkadaş araç temiz zaten kış olduğu için sürekli yağmur yağıyor
  • Tıısss sesi geliyor mu ?
  • Tozdan olacağını zannetmiyorum yakıt filtresinden olabilir dicem ama yakıtı shellden alıyosunuz büyük ihtimal turboda sıkıntı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Tıısss sesi geliyor mu ?

Hayır hocam. nereden gelmesi gerekiyor dikkat etmedim pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Tıısss sesi geliyor mu ?

Hayır hocam. nereden gelmesi gerekiyor dikkat etmedim pek

Turbodan
  • Eğer çok tozlu yollarda kullandı iseniz bir hava filtresini değiştiriniz. Eğer hava filtresinin kanalları doldu ise aracı hantallaştırır, rahat bir şekilde hava alamadığı için.
  • Teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta servise gööstereceğim gelişmeleri buraya yazıcam inşallah büyük sorun yoktur
  • Arac dizelmi benzinlinmi bilmiyorum ama dizel ise :
    Dizel partikul filtresi olabilir mi performans kaybi? Araci 3-4 viteste 2000-2500 devir 15 dk kullanin bakalim duzelecekmi?

Frenlere bisey diyememz sanirim kimse baktirin servise

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.