Şimdi Ara

Astra'da Yol Bilgisayarı Menzil Problemi! Yardım Edin Lütfen!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Astramda şöyle bir problem yaşıyorum. Yol bilgisayarında Menzil başlığı altında mevcut yakıtla ne kadar yol gidilebileceği bilgi veriliyor. Bugün benzinim çok azaldı ve menzil 30 KM'nin altında düştü. Yol bilgisayarı yakıt alın uyarısı yaptı. Yakıt aldıktan sonra Benzin Deposu göstergesi normaldi ancak yeni menzili yazmadı. Yaklaşık 100 kilometre yol yapmama rağmen Menzil "0"da kaldı. Düzelmesi için arabayı durdurup tekrar çalıştırdım ancak bir faydası olmadı. Yarım depo benzinim var ancak Menzil "0" gözüküyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar birşeyler yazarsa çok sevinirim.
    Herkese iyi bayramlar.

• yol bilgisayarının resetlemeyi dene. birde bazen oluyor bu sabah gidip bindiğinde düzelmiş bile olabilir. az benzin alınca bende de oluyordu. fulleyerek kullanınca sorun olmuyordu ama 30 40 lira benzin aldığımda sorun oluyordu bazen
  • Bazen az benzin alınınca yol bilgisayarı tam olarak doğru bilgi vermiyor
    depo fullenilip tekrar kullanılırsa düzeleceğini düşünüyorum.
  • Benzin alırken anahtarı kontakta cıkartıp ,farları kapat.

Hanı aracı kapatırken tarih gun ve saatı gosteriyor ya birkac sanıyeliğine ,o konuma getirmen lazım.

Ben yaklaşık bir yıldır oyle yapıyorum...

Benzin alırken herşeyi kapat ve kontaktan anahtarı cıkart..

• Bir opel servisine giderek program attırmanız gerekli,eğer aracınız garantili ise yol bilgisayarını değiştirmeleri gerekli.
  • Depoyu fulle düzelir benim arabada da oldu. Bu durum genelde 20-30 km menzil kaldığında ve bunun üzerine 20-30 ytl lik mazot aldığımda oluyor ama dediğim gibi fuelleyince düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drdt -- 9 Ocak 2008; 16:02:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.