Şimdi Ara

Vw Caddy Mini Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vw caddy aracıma ufak çaplı bir ses sistemi kurmayı düşünüyorum, forumdaki konuları okudum, birazda kendi bilgilerimle toparlayarak ufak bir liste yaptım, geri kalan kısımlarını sizin tecrübeniz ve bilginizle tamamlamak istiyorum :

Araca 1 adet ünite (single double farketmez), 1 takım component, 1 set coax, 5 kanal amfi ve 1 adet 38cm sub olarak sistem kurmayı düşünüyorum.

Başlamadan önce doğru olup olmadığını bilmiyorum ama aynı markanın ürünleriyle bir set yapmayı düşünüyorum.. Yanlışsa neden olduğunu belirtirseniz çok sevirinirim..

Tonlama olarakta genelde Trap ve Deep House tarzı dinlediğimden alt frekans ihtiyacını büyük çaplı bir subla doldurmayı düşündüm 38 cm yazmamın sebebi odur.

Daha önce 8-9 sene kadar PA ve Live konserlerde sahne kurduğumdan ses ve fiziği hakkında bir miktar bilgim mevcut, ses desibel olarak watt karşılığında logaritmik arttığından 100 wattla 1000watt arası değişim 10 kat değil 10 dB olacaktır, derdim dışarı duyurmak ve içerdeki insanlara rahatsızlık verecek derecede sesten ziyade kaliteli ve kendimi doyuracak bir sistem olduğundan kullanılan ürünlerin wattlarından ziyade çalma netliği ön plandadır..
    Kafamdan geçen sistemin bir kısımları :

Component :

Audison APK165 100w RMS 450 TL
    Alpine Spg-17c2 70w RMS 320 TL
    Kenwood Component ?

Amfi :

Alpine PDR-v75 1200TL
    4ohm = 75x4 + 250w Sub

Audison Sr5 1100TL
    4ohm = 55x4 + 185w Sub

Kenwood Excelon XR900-5 850TL
    4ohm = 60x4 + 400w Sub

Ana ünite-coax ve sub konusunda araştırma yaptım fakat tam özelliklerini bilmediğimden liste yapamadım. Listede özellikle pioneer yok, şimdiye kadar dinlediğim çoğu pioneer sistem benim beğenimi alamadı (SP ağırlıklı sistemlerdi), kötülemek amaçlı değil belkide yanlış parçalar kullanıldığından olabilir, roadstar-goldmaster gibi markalar olmadığı sürece tüm önerilerilere açığım.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGhost90 -- 18 Kasım 2015; 9:26:11 >

• bence ikinci ele yönelin. subwoofer olarak Rockford veya Re audio gibi ürünlere bakabilirsiniz. Amfiyi çiftlemeniz gerekiyor alt frekans girecekseniz. Ton için yine Rockfordun amfilerine bakabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    14 yıl önce açıldı
    ford focus ses sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Ses sistemi tavsiyesi Ford Connect
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.