Şimdi Ara

Vw Caddy ses sistemi Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracı yeni aldım sayılır rcd 300 track calan model teyp var ve dugmelerı aşınmıs kötü bi görünüm var arastırmalarıma göre rcd 510 düşünüyorum Sizin öneriniz nedir ?
    4 tane mid takımı koyma düşüncesindeyim acabna kapı hoparlörlerini hiç ellemesem mi ?
    Arka tavana şu kabinlerden koyucam döşeme renginde kaplattrıcam

Vw Caddy ses sistemi Önerileriniz

kicker yada jbl dusunuyorum mıd takımlarını Druma göre eğer tatmin olmazsam bass koymayı dusunuyorum
    4*50w rms bir anfi yeterlimi 4 mid takımını beslemek için ?
    hangi anfiyi öneriyorsunuz
    Fiyat makul orta kalıte olmasından yanayım jameson gbi saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz_07 -- 11 Mart 2012; 20:29:47 >

• Tatmin etmesse bir subwoofer daha koyacağım diyorsunuz. Emin olun koyucaksınız çünkü ona alıştıkça daha fazla isteyeceksiniz yani bu işin sonu yok ama ilk başlarda size önerim ;

* 2 Mit - Totalde 200 RMS'lik bir anfi ile başlayın.

* Subwoofer ilk bağlandığında anfiden kısık olsun ki hem yeni bass zara görmesin hemde 3 ila 4 günde biraz daha açtırırsınız.

* Kalite bir işçilikle 700 TL'ye kadar yolu var ama unutmayın bu işin sonu yok ve bağımlılık yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomeodL.

Tatmin etmesse bir subwoofer daha koyacağım diyorsunuz. Emin olun koyucaksınız çünkü ona alıştıkça daha fazla isteyeceksiniz yani bu işin sonu yok ama ilk başlarda size önerim ;

* Subwoofer ilk bağlandığında anfiden kısık olsun ki hem yeni bass zara görmesin hemde 3 ila 4 günde biraz daha açtırırsınız.

* Kalite bir işçilikle 700 TL'ye kadar yolu var ama unutmayın bu işin sonu yok ve bağımlılık yapabilir.

106 gti aracım vardı dediğinizi iy anlıyorum ama zamanında yaptık yapacagımızı sonunuda gördük başınıda bu aile arabası bi nevi çok abartı olmayacak dediğiniz gbi iş tatmine kalırsa arkayı ıptal ederım çelenk gbi koyarım basları :D

2 midden yanayım bende aracın kendı kapı hop. ları guzel ancak cızırtı falan olurmu dıe çekingenim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz_07

quote:

Orijinalden alıntı: RomeodL.

Tatmin etmesse bir subwoofer daha koyacağım diyorsunuz. Emin olun koyucaksınız çünkü ona alıştıkça daha fazla isteyeceksiniz yani bu işin sonu yok ama ilk başlarda size önerim ;

106 gti aracım vardı dediğinizi iy anlıyorum ama zamanında yaptık yapacagımızı sonunuda gördük başınıda bu aile arabası bi nevi çok abartı olmayacak dediğiniz gbi iş tatmine kalırsa arkayı ıptal ederım çelenk gbi koyarım basları :D

2 midden yanayım bende aracın kendı kapı hop. ları guzel ancak cızırtı falan olurmu dıe çekingenim...

Fazla yüksek bir ses yok o yüzden olmaz olmadı biraz daha para ile izolasyon yaptırırsınız. :)

• Denemeden bilemiycez sanırım :)
  • Arkadaşlar 1 yıl garantili rcd 510 teyip buldum fiyat iymi 500 tl 450 ye belki alınır sizce alıyımmı teyibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz_07 -- 16 Mart 2012; 11:11:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus ses sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Fiat Bravo Ses sistemi Hakkında
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.