Şimdi Ara

vw cc 1.4 tsi kullanan var m (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
11.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam kesinlikle eski kasa bakardım yenilerde tat yok.Şöyle temizinden 2011 2010 model eski kasa rahat bulunur benim o arabada

bulduğum bir kaç kusurdan biri iç mekana okadar özenilmemiş olması yani daha özenli cc ye yakışır bir iç mekan olmalıydı ama bu iç mekan

kötü demek kesnlikle değil.Anladığım kadarıyla mütehitlik yapıorsunuz o yüzden eski kasalar sizi bence daha uygun olur arbayı alıp bindikten sonra

zaten anlıcaksnız farkı
  • Gladyator] kullanıcısına yanıt
    müteahhitsiniz eski kasa olur cumlesini pek anlayamadim:(Babam muteahhit bu arada ben henuz o mertebeye erismedim.Okuyorum ortak kullanacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 2 Mayıs 2014; 0:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde mütahitlik yapıyoruz merak etmeyin kötü anlamada söylemedim.Mütahitler genelde gösterişli arabalara binerek imaj oluşturmaya

çalışırlar ya bende o yüzden sizin için artı bir etken olduğunu belirtmek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResenHareketEdenSAVCI

müteahhitsiniz eski kasa olur cumlesini pek anlayamadim:(Babam muteahhit bu arada ben henuz o mertebeye erismedim.Okuyorum ortak kullanacağız
    Amacınız bu araçla iş kovalamak sa hiç bulaşmayın derim o arabaya yazık edersiniz. Ancak ara sıra şehir içi, bazen uzun yolculuklarda binerim diyorsanız o zaman daha avantajlı olur bence.Bu yüzden benzinli temiz alıp kalan paraya da dizel elinizin altında koşturacak bir araba alabilirsiniz.İlk dediğim gibi yaparsanız arabaya yazık edersiniz sonuçta en az 120 bin vereceksiniz.
  • 1.4 tsi 160 lık bende vardı.Aracı normal bir şekilde kullanırsanız İstanbul içi trafiğinde ortalama 8.5 litre yakar.Çoğu 1.6 litrelik araçlardan daha tutumludur tsi araçlar.Ancak her boşukta aracı performanslı bir şekilde kullanırım derseniz ortalama 11-12 litrelere fırlar ancak vereceği keyifte bambaşka olur.Bu aracı alıp kullananlar rahat duramıyor ve deli gibi gaza basıyorlar.Şöyle söyleyim daha önce kullandığım opel vectra c 1.6 litre 105 beygirlik araçla kıyaslarsak aynı kullanım tarzında 1.4 tsi cc daha az yakıyor.Hem kompresörü hemde turbosu olduğu için her devir bandında gücü verebilen çok verimli bir motoru vardır cc'nin.Turbo lag dediğimiz şey kesinlikle yoktur.Araç çok dikkat çekiyor ve gerçekten prestiji var.2.0 benzinliler gibi gidiyor,onlardan az yakıyor vergi avantajı sunuyor,fiyat olarak ulaşılabilir seviyelerde,en boş versiyonunda bile bmw,mercedes'in opsiyonla sattığı özellikler standart ve araç satarken çok kolay satılıyor.Araçla ilgili tek eleştirim torpidonun alt kısmında kullanılan sert plastik malzemeye.Böyle bir araçta kullanılan malzeme kalitesi daha iyi olmalı.Özellikle bozuk yollarda bazen sert plastikten dolayı trimlerden rezonans sesleri geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 9-10-11 litre ortalama dostum; o performansa bence cok iyi yakiti

• Gladyator] kullanıcısına yanıt
    İsler kötü di mi hocam?

• gh912 G kullanıcısına yanıt
    Babam surekli istanbul ordu arasi uzun yolculuk yapacak.Keyfime bakicam diyor uzun yolda keyiflimi ?

• quote:

Babam surekli istanbul ordu arasi uzun yolculuk yapacak.Keyfime bakicam diyor uzun yolda keyiflimi ?
    al ikinci el temiz 2.0 dizel 140 bg mondeo gitsin 50 milyarında cebinde kalır, cc nin verdiği keyif ve prestijden fazlasını bulursun söylemedi deme

vw cc 1.4 tsi kullanan var m
  • Onu alcagıma insignia 2.0dizel alırım ama sonuç olarak ikiside eskidi hele mondeonun on konsol ve on tasarim berbat yenisi erken gelirse olabilir.Baya guzel araba

• quote:

Onu alcagıma insignia 2.0dizel alırım ama sonuç olarak ikiside eskidi hele mondeonun on konsol ve on tasarim berbat yenisi erken gelirse olabilir.Baya guzel araba
    bende 1.8 TSI DSG li passat var,

şehir içi kullanımda ortalam 8 - 8.5 litre tüketimim var,
    şehir dışı 100 km sabit hızla 6 litre tüketim var,
    şehir dışı 130-140 km sabit giderseniz 7-8 litre arasında değişiyor,

ben aylık 400 km yapıyorum şehir içinde, aracın deposu 70 litre ve hemen hemen 2 ay beni götürüyor bir depo, bazen bir hafta bazen 1.5 hafta önce bitiyor.

1.4 TSI daha az yakar diye düşünüyorum, youtube da 1.4 tsi CC yakıt tüketimi ile ilgili videolar var isterseniz bir bakın.
  • efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Aslinda yazilan degerler normal

• quote:

Aslinda yazilan degerler normal
    forumda bir arkadaş almıştı.kim hatırlamıyorum.audiden vw cc ye gecmişti.yakın zamanlarda aldı vw cc yi öyle hatırlıyorum.o arkadaştan bilgileri alabilirsin aslında.
  • Aldim birkac kisiden bence mantikli araba

• quote:

Aldim birkac kisiden bence mantikli araba
    Bende de var cc 2013 bluemotion merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
  • Cc ler 10 lt yakıyor diye biliyorum trafikte. Sakin kullanımda da 9.0 lt lere kadar geriliyor. Yani yakıtı biraz fazla diye hatırlıyorum. Ama yollarda gördüğümüz en güzel sportif sedan araçlarından. Passat konforu var arabada ama sportif olduğu için süspansiyonları sert ama bu sizi rahatsız etmeyecektir. Şu anda dizel almak yerine tsi almak daha mantıklı ve yakıt sizin için fazla önemli değilse alın derim. Ama agresif kullanımlarda bu yakıt. Sakin kullanımlarda illaki düşecektir yanlış bilgi vermeyeyim. Ama bu arabaya bindiğiniz zaman 15.0 lt yaksa bile yaksın onu mu düşüneceğim dedirtiyor adama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Bir depoyla full şehir içi kaç km yapıyorsunuz ? Yani yakıt durumu kullanım tarzı ? Bir depo bitirme şansım olmamıştı. Benim gördüğüm agresif kullanımda 10.0 lt idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Bir depoyla full şehir içi kaç km yapıyorsunuz ? Yani yakıt durumu kullanım tarzı ? Bir depo bitirme şansım olmamıştı. Benim gördüğüm agresif kullanımda 10.0 lt idi.

Ben sürekli aynı kullanım hattında (3km lik bir alan), ve sürekli durk - kalk gibi kullandığımdan 10 lt üzerini bile görebiliyorum. Tam olarak ölçmedim ama şehir içi mefhumu çok farklı bir olay bence sağlıklı sonuç vermiyor. Şehirden şehire, ilçeden ilçeye değişebilen birşey. Kıyas olması açısından söylüyorum: Kardeşimde de 1.4 140 ps astra var aynı alanda kullanıyoruz denebilir ve onun aracı benimkinden fazla yakıyor.
    O açıdan ben cc nin yakıtının fazla olduğunu kesinlikle düşünmüyorum hatta performansına aracın genel hatlarına bakarak makul bir tüketimi var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sienaumut -- 2 Mayıs 2014; 14:19:59 >

• sienaumut S kullanıcısına yanıt
    Anlattiklariniza gore yakit arabaya gore normal.Bence dizelden daha mantikli.performans konusundada iyi seyler duydum.malzeme kalitesi pek iyi degil dediler bir tek onu merak ediyorum .Birde passat tan farkı olmaması kotu onun disında hacim vs diger seyler gayet iyi

• quote:

Anlattiklariniza gore yakit arabaya gore normal.Bence dizelden daha mantikli.performans konusundada iyi seyler duydum.malzeme kalitesi pek iyi degil dediler bir tek onu merak ediyorum .Birde passat tan farkı olmaması kotu onun disında hacim vs diger seyler gayet iyi
    dur seni bu ızdıraptan kurtarıyım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.