Şimdi Ara

vw cc 1.4 tsi kullanan var m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
11.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haliyle 0 araba almaktan vazgectik. 2.el arabalara yoneldik en uygun zamanı kolluyoruz. Bizim isin yani insaat piyasasinin duzelmesini bekliyoruz. Bu arada da arabalari arastırıyoruz ,önumüzde zaman var cc kullanan varsa bilgilerini aktarsin yol tutus kalite konfor donanim ve özellikle de yakit konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 1 Mayıs 2014; 23:45:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen CC 1.4 TSI: Kullanıcı Yorumları ve Yakıt Tüketimi

Volkswagen CC 1.4 TSI, şık tasarımı ve güçlü performansıyla öne çıkan bir otomobil. Bu model, kullanıcılar arasında yakıt tüketimi, sürüş deneyimi ve genel memnuniyet açısından genellikle olumlu yorumlar almaktadır.

Yakıt Tüketimi

Volkswagen CC 1.4 TSI'ın yakıt tüketimi, sürüş koşullarına ve sürücü alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, bu model şehir içinde ortalama 8-10 litre/100 km, şehir dışında ise 5-7 litre/100 km yakıt tüketmektedir.

Kullanıcı Yorumları

Volkswagen CC 1.4 TSI kullanıcıları, otomobilin konforlu sürüşü, sportif tasarımı ve güçlü motorundan memnun kaldıklarını ifade etmektedirler. Ayrıca, aracın iç mekanının geniş ve lüks olduğu da kullanıcı yorumları arasında yer almaktadır.

Passat CC 1.4 TSI ile Karşılaştırma

Volkswagen Passat CC 1.4 TSI ile benzer özelliklere sahip bir diğer modeldir. Her iki araç da aynı motora sahip olmasına rağmen, Passat CC'nin biraz daha büyük boyutları nedeniyle yakıt tüketimi marginally daha yüksek olabilir.

Sonuç

Volkswagen CC 1.4 TSI, yakıt tüketimi, sürüş deneyimi ve genel memnuniyet açısından olumlu kullanıcı yorumları alan bir otomobildir. Şık tasarımı, güçlü performansı ve konforlu iç mekanı ile kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Ancak yakıt tüketiminin sürüş koşullarına bağlı olarak değişebileceği unutulmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Combalac kullanıcısına yanıt
    Ceza yeme ihtimaloniz var Boyle seylerde biliyorsunuz dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: internetyasagi

Ceza yeme ihtimaloniz var Boyle seylerde biliyorsunuz dimi?

Teşekkürler hatırlattığınız için hocam, ama uyarım doğru ve haklıydı...
  • Combalac kullanıcısına yanıt
    istemdisi

• sana yok
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Neden Boyle bir tepki verdiniz anlanadim ama Boyle bos seyler yazmaktan vazgecin

• Kaç bin liralık araba alacağım diyorsun, üşenme de iki satır yazdıklarını düzenle. Biz de akıllı telefon kullanıyoruz, neyin ne olduğunu biliyoruz. Hataları iki dakika uğraşıp düzeltmeyip özensizce konu açıp üstüne bir de ısrara devam ederseniz yardım da alamazsınız, en azından ben söylemem.

İyi akşamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi tanıdığımızda var 1.4 tsi otomatik. Net olarak bilmiyorum kaç litre yaktığını ama kendisinin tabiriyle su gibi içiyormuş benzini hatta sırf bu yüzden şehir içinde kullanmak için peugeot 206 aldı bir tane.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Tamam bunda haklisiniz Ben baska bir sebepten oturu sandim duzenlicem israr etmem de hata

• quote:

Neden Boyle bir tepki verdiniz anlanadim ama Boyle bos seyler yazmaktan vazgecin

Üslubu ne kadar kötü olsa bile arkadaşın yazdıgı şey sizin yazdıgınız şeyden çok daha doğru, dolu ve anlamlı bunu bilin. İkincisi bir insanın yorumuna direkt olarak hangi insan hürriyetiyle boş yorum denir ben anlamam. Umarım yanlış anlamazsınız. Burası bir forum ve bu forumda hayattaki bazı değerleri sergilemek önemli
  • omcool kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğince duzelttim hatalarımı. Sadece bu tarz seylere art arda tepki alinca sinirlendim.konu amacından saptı çünku.

• sinank3 kullanıcısına yanıt
    Sonunda amacından sapmamis ego ya kurban olmamis bir mesaj. Bu arada demek durum o kadar kötü 9lt yi gecer mi?Acaba..

• Ayni motoru paylasan scirocco'da bile 9 lt uzeri bir yakit tuketimi vardi arkadasimin. Tahminim cc'de daha da yuksek olacaktir.

• Birde o araç 9lt den aşağı mümkün değil yakmaz çok dikkat edilmesi lazım şehir içinde. Passat 1.4 tsi 122 bg normal kullanımda 9.5 lt yakıyorsa cc nin 9 lt den aşağı yakması imkansız gibi duruyor
  • En yakın arkadaşımın arabası, özelden sorularını sorarsan onunla irtibata geçerekten sorularına yanıt verebilirim.
    Paraya kıyıp dizel mi alsak?Arada muhtemelen 20 bin oynar. Satarken edeceğimiz zarari ve benzin zararını hesaplarsak yine de benzinli daha mantıklı gibi haksiz mıyım?20 bin tl fark kapanmaz.

• quote:

Paraya kıyıp dizel mi alsak?Arada muhtemelen 20 bin oynar. Satarken edeceğimiz zarari ve benzin zararını hesaplarsak yine de benzinli daha mantıklı gibi haksiz mıyım?20 bin tl fark kapanmaz.

Eğer o parayı çıkartabiliyorsan tabiki dizel daha karlı. Unutma o kapayacagın fark her zaman elinde olacak. Tsi nin değeri 5 sene sonra 20 bin düşerse TDİ de 20 bin düşecek aradaki verdiğin para yine elinde kalmış olacak. Passat cc TDİ çok güzel olur diğer bir tavsiyem ise volvo s80 dizel
  • Arkadaşım üslubunu düzelttiğin için şimdi cevabı hakettin .

Bizde cc 2 tdi vardı tüketimi çok iyi seviyedeydi yani demem o ki şehir içi yoğunlukla köprü trafiği haftanın en az 5 günü 7-8 lt arası yakıordu.

Aradan biraz zaman geçtiği için tam kusuratı hatırlamıyorum.Performans dersen yol tutuşu gayet iyi havası dersen bmw den mercedesten

daha çok dikkat çekiyor.Bizim kullandığımız kasa ilk kasaydı ve o kasa cc nin ilk çıktığı yıl yılın tasarım ödülünü almıştı.Şimdilik aklıma gelenler bunlar
    Biraz baktım.Dizel en düşük 110.000.Benzinli ise 80 bin civarı 2012model 30-40bin km arası

• Gladyator] kullanıcısına yanıt
    Aslında eski kasa dizel düşünulebilir.Cok bir fark yok sanırsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 2 Mayıs 2014; 0:01:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.