İlahi hocam sende 😅 pejo, Citroen bunlar Fransız'ın çöpü. Paran varsa alman yoksa Japon alacaksın bizim forumda böyle bilinir. Seni taşlarlar aman psa önerdin diye . Dikkat et kendine. konu sahibi hocam arabayı da sat o ustaya da bir daha götürme. Max 1 milyon edecek arabaya 140 bin lira masraf etmişsin. Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. not: 1 208, 1 Corsa, 1 3008 sahibiyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal_55 -- 15 Ocak 2024; 0:25:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW CC arabamı elden çıkartmalı mıyım? (2. sayfa)
-
-
Birisi de Dsg artık uygun fiyatlara yapılıyor demiş. Ne güzel. Arıza yapması normal bir şey yani. Kabullenişe hayran kaldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aaa olur mu ama, Dsg çok hızlı, diğer şanzımanlara göre milisaniyelerce önce vites değiştiriyor bu önemli bir durum, ustası da bol artık bu da önemli 2.durum. elektrikli araç çağı ile DSG derdi kalmayacak bu da 3.durum😆
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 15 Ocak 2024; 2:41:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cehalet her vw konusunda japon seviciliği yapmaktır. dostun değilim ..... bol nokta koyayım da anlamlı bi şey yazıyomuş gibi yapayım bende.
-
Forum arkadaşım :) benim icin alman japon Çin fark etmiyor fiyat performans odakli bakıyorum paramın karşılığında ne aldığıma bakıyorum japon sevici değilim mesela şu an chery tiggo 7 ile çok mutluyum noktalama işaretleri önemli :) ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence elinizden hemen cikarin zaten o arabanin oyle ahim sahim bir kitlesi yok uygun fiyata yada dahada uygun bir fiyata verin
İlerde baska sorunlar cikabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elden çıkarmak isteseniz bile o kadar masrafı gören alıcı bulabilir bilir misiniz bulsanız da fiyat olarak aklınızdaki rakamı veren çıkmaz
-
Herkes şanzımana değinmiş ama aracınızın motoru da tam bir saatli bomba. 1.4 TSI 160'lıklar piston kırması ile meşhur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E bu CC'de ıslak kavrama yok muydu? Onlar arıza yapmıyor diye duymuştum.
Araca gelirsek gerçekten sedan coupe yapısı VW'de en göze hoş gelen araba yapıyordu benim gözümde. Keşke üretimi devam etseydi. Fiyat olarak da uçuk oluyordu diye hatırlıyorum. 3 serisi paralarına gelmişti bir ara.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X