Şimdi Ara

VW CC - Audi A3 HB arasında kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimdeki parayla VW CC 2012 1.4 TSİ Cam tavanlı yada Audi A3 HB 1.6 TDİ Sportback araçlarını alabilirim bu iki araçta kararsız kaldım,

Araçları kıyaslarken CC 1.4 TSİ Benzinli 160 Beygirli motor, A3 Dizel 1.6 TDİ 105 Beygirli Motor,

Yakıt tüketiminde yaklaşık %50 dizel motoruyla tasarruf sağlayan A3 önde ancak CC'nin şıklığı kapılarında çerçeve olmaması ve bagaj genişliği kararsız kalmama neden oluyor? Daha önce de 1.4 TSİ Passat kullandım sürekli uzun yola çıkarım benzin masrafından yakınmadım pek ama A3 ortalama 3.5 yakması ilgili çekiyor.

Siz olsanız hangisini alırdınız?

• CC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakin_skyrunner

CC
    Her türlü CC, her açıdan CC maalesef Audi bu yaptığı son saçmalıklar sonrasında özellikle fiyatlarda indirime gitmesinden hemen sonra ''pazaryeri'' arabasına dönmüş durumdadır. VW ise her zaman Premium'dur...
  • CC ve a3 farklı boyutlarda. Cc cok geniş bir arac. Ben cc tercih ederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otocar

Her türlü CC, her açıdan CC maalesef Audi bu yaptığı son saçmalıklar sonrasında özellikle fiyatlarda indirime gitmesinden hemen sonra ''pazaryeri'' arabasına dönmüş durumdadır. VW ise her zaman Premium'dur...

Ortalık buzdolabı renkli Polo'dan Passattan geçilmiyor ama VW her zaman premium. Doğru hatta rakibi A3 falan değil direk RR, Jaguar vs. Fazla Nox'un vücuda zararları.
  • Muadilleri arasında Audi varken VW alınmaz ama CC A3'ten çok üstün bir araç.

• Bunu anca a3 vs golf veya cc vs a4 ile olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 160 hp lik motorlar sıkıntılı hocam biraz araştır istersen. Zaten üretimiyor artık.

• hesabimcity H kullanıcısına yanıt
    Ne tur sikintisi var hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesabimcity

160 hp lik motorlar sıkıntılı hocam biraz araştır istersen. Zaten üretimiyor artık.

Sakin kullanımda problem yaratan üniteler degiller.2.0 atmosferik motor gbi kullanmaya kalkarsanız sorun yasarsiniz.
    Esas tehlike şanzıman

• A3 110 hp değil mi dizeli ?
    Sınıf farkı var araçlar arasında. Audisi var desinler istiyorsan a3 ama cc sınıf bakımından daha üst sınıfta bir araç.

• hesabimcity H kullanıcısına yanıt
    Cc nin160 liğı sıkıntılı diye duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Cc nin160 liğı sıkıntılı diye duydum
    tabi ki a3 derim, cc passatı alırsan bi de yanına benzin istasyonu alman lazım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraCadabra24

tabi ki a3 derim, cc passatı alırsan bi de yanına benzin istasyonu alman lazım hocam

Alıntıları Göster
    Benzer durumdaydım. Git bir test et A4 ü. Bir de fiyat al. Muhtemelen alacaksın zaten. Teşekkür beklerim ama :)
  • Vw ye istediğiniz kadar laf atın cc mükemmel bir araçtır hem tip olarak hem konfor olarak

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum...

160 beygirli motor sıkıntısını hiç duymadım 2012 den beri fazlaca kullanılıyor ben rastlamadım sıkıntıya iyi bir vw takipçisiyim daha önce de 1.4 tsi Passat kullandım yıllarca sorun yaşamadım, vw için hep dgs arızası yok şanzıman arızası muhabbeti var.... Sıkıntı çıkarır diyen arkadaşlar biraz daha detaylı bilgi verse sevinirim ben a3 üstünü çizdim CC ilk baştan beri bana çekici geliyordu zaten... Yakıt konusunda 1.4 tsi pasattan yaklaşık 1 litre daha fazla yakar orası doğru

• A3 değil de BMW 1 veya mercedes cla veya A arasında kalsaydın mutlaka bir iki fanatik bunları da önerirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

A3 değil de BMW 1 veya mercedes cla veya A arasında kalsaydın mutlaka bir iki fanatik bunları da önerirdi
    yakıt sıkıntı değilse elbette CC ama 160 lık baya yakıyor haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cealy

Benzer durumdaydım. Git bir test et A4 ü. Bir de fiyat al. Muhtemelen alacaksın zaten. Teşekkür beklerim ama :)

A3 düşünüyordum ama vazgeçtim gibi CC yine mantıklı geliyor A3 göre... iç dizayn kalitesi bile açık ara önde ama yine de sana teşekkür ederim :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Emn.

quote:

Orijinalden alıntı: cealy

A3 düşünüyordum ama vazgeçtim gibi CC yine mantıklı geliyor A3 göre... iç dizayn kalitesi bile açık ara önde ama yine de sana teşekkür ederim :)))

Alıntıları Göster
    2 yıl cc kullandım yakıtı şehir içi 10'un altına düşürmek maharet ister.
    160 lık motoruda 150 lik motoruda kullandım.150 olanlar kompresörsüz olduğundan ötürü alt devirlerde daha cansız ve turboyla beraber ani güç geliyor.
    Bu nedenle 160'lıkları tavsiye ederim.
    Araç nerdeyse 5 metre park yeri sıkıntı yaratıyor özelliklie İstanbul'da.Eşim zorlandığı için aracı değiştirme sebeplerimden biri de budur.
    Ama sürüşü çok keyiflidir,çok konforlu ve geniştir.Virajlarda yığılmaz pek.
    Gel gelelim ki a3 tdi dan eğer istanbul'da ise 2 katı daha fazla yakıt parası harcar :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.