Şimdi Ara

Vw CC' mi sattim. BMW 520i F10 aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

sizi tebrik etmek lazım ben o miktarı tasarruflu olmasıyla ünlü dci motorla yakıyorum. yoğun trafikte dip gaz da gidilmez ama 9 lt mazot yaktım dediğiniz güzergahta.

Alıntıları Göster
    E-5 üzerindeki EDS kameraları yüzünden 1 ayda 4 kez ceza gelince artık 80' i geçmeyerek kullanmaya başladım ve bu değeri o şekilde yakaladım. Yaklaşık 1300 kmnin yakıt ortalaması aracımı sattığım gün 6,7 idi. Ancak ortalama hızı hatırlamıyorum şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.S

E-5 üzerindeki EDS kameraları yüzünden 1 ayda 4 kez ceza gelince artık 80' i geçmeyerek kullanmaya başladım ve bu değeri o şekilde yakaladım. Yaklaşık 1300 kmnin yakıt ortalaması aracımı sattığım gün 6,7 idi. Ancak ortalama hızı hatırlamıyorum şu anda.

Alıntıları Göster
    ben iki sene önce kışın mecidiyeköyden avcılara 2 saatte varacak trafikte ortalama 9 lt mazot yaktım. renault latitude. ortalama hız neredeyse yürüyüş hızı.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Genelde benim güzergahımda Küçükçekmece sefaköyden Avcılar çıkışına kadar yoğun trafik oluyor. Özellikle akşam 7 civarında o yola girersem. Günlük ortalama o aralıkta 11-12' ye çıkıyor ancak yol açıldığında da hızla aşağılara iniyor. Aslında bende CC' den bu kadar ekonomi beklemiyordum. Umarım 520' de de bu değerlere yaklaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur.S -- 5 Ocak 2020; 23:33:20 >
  • Umarım meşhur söz size rast gelmez.Sözü yinelemeye gerek duymadım ama %liği iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Umarım meşhur söz size rast gelmez.Sözü yinelemeye gerek duymadım ama %liği iyi
    o sey mi bmw ilk sahibi sonraki sahibi muhabbeti

• Arabayı naap et tarcanlara götür

• quote:

Umarım istediğiniz aracı kısa zamanda bulursunuz hocam. İçinize sinmesi önemli. Sırf almış olmak için alınmaz. Ben aslında boya ve km takıntılıyım ama bu araç sanki benim olmalıymış gibi hissettim gördüğüm andan itibaren. Ne boyası ne km si gözüme gelmedi. Zaten kusursuz araç ararsakta elimiz boş kalacak bu piyasada. Bunu net gördüm.
    Teşekkürler hocam kısmet. Bir de yaptırdıysanız kaskoya ne kadar ödediniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Teşekkürler hocam kısmet. Bir de yaptırdıysanız kaskoya ne kadar ödediniz ?

Alıntıları Göster
    3900 TL kaskoya ödedim. 950 TL de sigorta çıktı. Uzun zamandır üzerime araç yoktu. En üst seviyeden hasarsızlık alamadım bu nedenle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Arabayı naap et tarcanlara götür
    Biraz fazla reklam geliyo bana Tarcanlar
  • Hayirli olsun F10 klubune hos geldiniz :) bence cok dogru tercih.
    Sorunuz olursa cevaplayabilirim

• mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Hayirli olsun F10 klubune hos geldiniz :) bence cok dogru tercih.
    Hocam şahsen benim var bi sorum :) 2014 320i ed kullancısıyım.. şu sıralar bütçemin yettiği 2013-14 model f10 520i'lere bakıyorum.. ama f10 hiç sürmedim veya deneme sürüşü de yapmadım. 3 kasadan 5 kasaya geçmeye değer mi ? Arada hatırı sayılır bir fark olur mu sürüş konfor yol sesi motor sesi vs anlamında.. çünkü üzerine belli bir miktar para ekleyip alıcam geçtiğime değsin isterim.. bir de şehir içi yakıt tüketimi nedir ?

Tabi aynı sorum konu sahibine de :) ikinizin de fikrini almak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 8 Ocak 2020; 23:6:25 >
  • selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, en bastan cevabimi vereyim bence gecmeye deger. 3 kasaya oranla cok daha oturakli, sessiz ve konforlu bi arac. Ancak 3 kasa kadar atik degil biraz hantal kaliyor. Ancak bu hantallik cekilmez seviyede degil. Gayet tatmin ediyor performansi da. Ic tasarimdaki premium algisi 3 kasaya gore cok daha fazla. Ozellikle nbt ekran ve hayalet gostergeyle beraber. Yakit konusu biraz uzucu. Benim sehir ici ortalama yakit tuketimim 12 litre. Tabii butceye bagli ama dedigim gibi nbt, hayalet gosterge, vakum kapi, elektrikli bagaj gibi opsiyonlara bakabilirsiniz. Koltuk isitma, easy enter vs. standart geliyor zaten. 3 ve 5 serisi bambaska iki dunya. 5 serisinde gercek luksu tatmaya basliyorsunuz.

• quote:

Merhaba hocam, en bastan cevabimi vereyim bence gecmeye deger. 3 kasaya oranla cok daha oturakli, sessiz ve konforlu bi arac. Ancak 3 kasa kadar atik degil biraz hantal kaliyor. Ancak bu hantallik cekilmez seviyede degil. Gayet tatmin ediyor performansi da. Ic tasarimdaki premium algisi 3 kasaya gore cok daha fazla. Ozellikle nbt ekran ve hayalet gostergeyle beraber. Yakit konusu biraz uzucu. Benim sehir ici ortalama yakit tuketimim 12 litre. Tabii butceye bagli ama dedigim gibi nbt, hayalet gosterge, vakum kapi, elektrikli bagaj gibi opsiyonlara bakabilirsiniz. Koltuk isitma, easy enter vs. standart geliyor zaten. 3 ve 5 serisi bambaska iki dunya. 5 serisinde gercek luksu tatmaya basliyorsunuz.
    Hocam teşekkürler cvp için.. ben de aynı şeyleri tahmin ediyordum ama kullanıcısından da teyit etmek istedim.. bütçem comfort veya premiuma yetiyor..onlarda da bazen ekstra olarak oluyır nbt veya hayalet.. bakalım artık denk gelirse en azından onlardan biriyle birlikte almak isterim tabi.. yalnız 12 lt. Çok geldi bana. Hangi şehirdesiniz ? Dur kalk çok mu yapıyorsunuz ve agresif kullandığınız oluyor mu ?

• quote:

Hayirli olsun F10 klubune hos geldiniz :) bence cok dogru tercih.
    Teşekkür ederim. Hoşbuldum.
    İlk sorumu hemen sorayım o zaman.
    Aracın yağını ve filtrelerini değiştirmek istiyorum. Siz yağ olarak ne kullanıyorsunuz veya ne tavsiye edersiniz?
    Bir de triger kayışı kaç km de değişiyor?
  • selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    Istanbuldayim. Sabah aksam dur kalk trafikteyim. Ara sira da gazliyorum. Yapabiliceginiz en optimum deger 10 litredir, o bile cok zor. 11-12 civari gezersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Hocam teşekkürler cvp için.. ben de aynı şeyleri tahmin ediyordum ama kullanıcısından da teyit etmek istedim.. bütçem comfort veya premiuma yetiyor..onlarda da bazen ekstra olarak oluyır nbt veya hayalet.. bakalım artık denk gelirse en azından onlardan biriyle birlikte almak isterim tabi.. yalnız 12 lt. Çok geldi bana. Hangi şehirdesiniz ? Dur kalk çok mu yapıyorsunuz ve agresif kullandığınız oluyor mu ?

Alıntıları Göster
    Bugün işe gidip geldim aracımla. Toplam 60 km git-gel. Sabah olmasa da akşam aşırı bir trafiğe denk geldim. Ortalamam 11 lt idi. Tabi şuan aracın biraz yabancısıyım. Bir miktar daha alıştıkça düşürebileceğimi düşünüyorum.

• quote:

Biraz fazla reklam geliyo bana Tarcanlar

Alıntıları Göster
    Deil

• Teşekkürler arkadaşlar

• Onur.S O kullanıcısına yanıt
    Ben filtreleri mann marka aldim. Motor yaginida motul 8100 clean + 5/30 olarak satin aldim..polen filtresi ile birlikte 600tl yakin para odedim..yakit olarak da sehir disi haric 10litre altina inilebilecegini pek sanmiyorum..arac sehir icerisinde yakiyor agir bir arac..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.