Şimdi Ara

Vw CC' mi sattim. BMW 520i F10 aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tık fazla yakması dışında bence memnun kalırsınız. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Bir tık fazla yakması dışında bence memnun kalırsınız. Hayırlı olsun.
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

Ben filtreleri mann marka aldim. Motor yaginida motul 8100 clean + 5/30 olarak satin aldim..polen filtresi ile birlikte 600tl yakin para odedim..yakit olarak da sehir disi haric 10litre altina inilebilecegini pek sanmiyorum..arac sehir icerisinde yakiyor agir bir arac..
    5/30 mu kullanmak lazım.
  • Onur.S O kullanıcısına yanıt
    hocam piyasa delirmişte sizde cc yi fena fiyata satmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

hocam piyasa delirmişte sizde cc yi fena fiyata satmışsınız
    :)) bende şaşırdım o fiyata sattığıma. bir iki ay önce 133 demiştim ama ciddi bi alıcı çıkmamıştı.
    Bn cok baktim temizlerine efsane fiyat istiolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.S

5/30 mu kullanmak lazım.

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum tabiki bircok farkli marka ve kalitede yağ mevcut..bmw longlife 4 spesifikasyonunu sağlayan motul marka yağ icime sindigi icin onu satin aldim..testlerdede ayni fiyat araligindaki rakiplerinden daha basarili, tabiki yaris yapmiyoruz ancak ayni fiyata daha iyisi varsa onu tercih ederim..arac zaten tam 5 litre yağ aliyor motulde 5litre kutunun hepsini bosaltiyorsunuz..

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok
    Muhtemelen yol bilgisayarı ile gerçek yakıt tüketimi tutmuyor aracın. Istanbul'da 1.2 benzinli araç bile 6.5 litre yakamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Öyle birşey yok
    Muhtemelen yol bilgisayarı ile gerçek yakıt tüketimi tutmuyor aracın. Istanbul'da 1.2 benzinli araç bile 6.5 litre yakamaz
    200 TL yakıtla 400-450 km yol yapıyordum. Siz hesaplayın ne kadar olduğunu. Tabi bu değer sakin trafikte genelde düz yolda 80 km hızla yapılan değer. Yoğun trafikte tabiki artıyordu.
  • Hayırlı olsun, istanbul avrupa yakası için yeşil oto ekspertiz iyidir, youtube kanalları da var bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Hocam şahsen benim var bi sorum :) 2014 320i ed kullancısıyım.. şu sıralar bütçemin yettiği 2013-14 model f10 520i'lere bakıyorum.. ama f10 hiç sürmedim veya deneme sürüşü de yapmadım. 3 kasadan 5 kasaya geçmeye değer mi ? Arada hatırı sayılır bir fark olur mu sürüş konfor yol sesi motor sesi vs anlamında.. çünkü üzerine belli bir miktar para ekleyip alıcam geçtiğime değsin isterim.. bir de şehir içi yakıt tüketimi nedir ?

Tabi aynı sorum konu sahibine de :) ikinizin de fikrini almak isterim

Alıntıları Göster
    Abimle benim kullandığım 2014 3.20ied den f10 5.20d 184 liğe geçtik. Arada öyle bir degşet fark varki inanamazsınız desem yeri. Yani araçta yol sesi hiç yok ve f30 bu konuda ciddi sıkıntıydı 120 dedimi yol rüzgar sesi kafa şişirirdi f30 un ama bu hiç öyle değil 150 de bile yağ gibi kayıyor ve çok sessiz oluyor. Sürül zevki konusunda da özellikle süspansiyonu müthiş rahat çoğu çukur tatlı bir yaylanma veriyor ve hiç rahatsız etmiyor. Mutlaka bir test sürüşü veya bir deneyin f10 u ve cidden f30 ile zerre alakası olmayan bir araç bence. Sınıf farkının bu kadar net olacağını hiç düşünmemiştim ama f10 ile bu durumu çok rahat hissediyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Abimle benim kullandığım 2014 3.20ied den f10 5.20d 184 liğe geçtik. Arada öyle bir degşet fark varki inanamazsınız desem yeri. Yani araçta yol sesi hiç yok ve f30 bu konuda ciddi sıkıntıydı 120 dedimi yol rüzgar sesi kafa şişirirdi f30 un ama bu hiç öyle değil 150 de bile yağ gibi kayıyor ve çok sessiz oluyor. Sürül zevki konusunda da özellikle süspansiyonu müthiş rahat çoğu çukur tatlı bir yaylanma veriyor ve hiç rahatsız etmiyor. Mutlaka bir test sürüşü veya bir deneyin f10 u ve cidden f30 ile zerre alakası olmayan bir araç bence. Sınıf farkının bu kadar net olacağını hiç düşünmemiştim ama f10 ile bu durumu çok rahat hissediyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Hocam öyle keskin ifadelerle f10'u ayrı bi yer koymuşsun ki kafamda büyük ölçüde netleşti iyice alma fikri :) teşekkür ediyorum görüşlerin için

• Hayırlı uğurlu olsun. BMW'nin bence en tutulan ve piyasada kendinden uzun süre daha bahsettirecek bir kasasını almışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Hocam öyle keskin ifadelerle f10'u ayrı bi yer koymuşsun ki kafamda büyük ölçüde netleşti iyice alma fikri :) teşekkür ediyorum görüşlerin için

Alıntıları Göster
    Ben açıkçası 3 ve 1 i Bmw olarak bile görmüyordum hani yalıtım zayıf konfor zayıf olunca insanı uzun yolda cidden yoruyordu. Tamam kötü demiyorum ama bazı konularda cidden zayıf. Ama f10 cidden çok farklı. Hani 3 le vs yalıtım konfor iç mekan olarak cidden çok alakasız. Bende araçta yalıtım konusu çok önemlidir ve ince noktamdır bu konular. Ama f10 bu konularda beni ciddi tatmin etti diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesözel

Hayırlı uğurlu olsun. BMW'nin bence en tutulan ve piyasada kendinden uzun süre daha bahsettirecek bir kasasını almışsınız.
    Teşekkür ederim hocam. İyi söylemleri duymak insanın içini rahatlatıyor.
    Ben teşekkür ederim. Fakat bazı şeyler bariz belli oluyor F10 kasalar çok yaygın piyasada alım satımı hızlı olan araçlar bence iyi tercih.
  • selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    Şuan öyle evet 11-12 civarında. Ama ben hep yoğun trafiğe denk geldim. açık trafikte ne olur bilemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Alıntıları Göster
    Tebrikler. Dikkatli bir otomobil kullanicisisiniz :)) f30-F10 geçişi çok keskin ve nettir. Sebebi ise F30 un kotulugunden degil, F10un aşırı iyiligindendir... F10 kasa 5 serisi, F01 kasa 7 serisinin ufaltılmış versiyonu gibi biseydir. Birnevi yavru 7 serisi. Özellikle iç mekanda on konsolda, kapilarda, yalıtım detaylarinda F01 ile çoğu parcasi birebir aynıdır. 7 serisinde sadece arka koltuklarda makam bölümünde ciddi farklar var onun dışında assagi yukarı aynı benzer araçlardır ikisi.

F01 7 serisi;

Vw CC' mi sattim. BMW 520i F10 aldım

Vw CC' mi sattim. BMW 520i F10 aldım

• Hayırlı ugurlu olsun Bmw bınıyceksenız bakımlarını eksıltmeyın hıc sorun yok zaten, Bmw bakımları aksatılırsa sorun cıkartır, ıyı yakıt ıster ıyı tamırcı ıster hayırlı ugurlu olsun arkadasım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.