Şimdi Ara

Vw Düşmanları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Laptopu arabaya götürdüm, arka koltukta oturuyorum, konuları oradan takip ediyorum, motor çalışıyor, içerisi sımsıcak, komşular "Kim bu maynak?" diyorlardır...

FOLKSVAGIN

İşte bu güzeldi
  • Zorla düşman edeceksiniz insanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Boşver sen onu bunu da bu yeni jetta niye bukadar dandik?

Bir de desege nedir? neden cortlar?

• Parasını haketmeyen her türlü arabaya gıcığımdır. Başda vw ve ford. Markaya dandik diyen yok. Hatta gayet kaliteli elbette. Ama binen insan burada kendisini makam şoförü zannediyor. Onlar yaratıyor bu antipatiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Parasını haketmeyen her türlü arabaya gıcığımdır. Başda vw ve ford. Markaya dandik diyen yok. Hatta gayet kaliteli elbette. Ama binen insan burada kendisini makam şoförü zannediyor. Onlar yaratıyor bu antipatiyi.

VW acısı VW ye binince geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Parasını haketmeyen her türlü arabaya gıcığımdır. Başda vw ve ford. Markaya dandik diyen yok. Hatta gayet kaliteli elbette. Ama binen insan burada kendisini makam şoförü zannediyor. Onlar yaratıyor bu antipatiyi.

VW acısı VW ye binince geçer

Yazdığım mesaja bak verdiğin cevaba bak. İşte yukarıdaki arkadaşların bahsettiği troll tipi.
  •  Vw Düşmanları?
  • Mod olsam konuyu saniyesinde silerdim. Liseliler offtopic havasi yaratmaya basladilar burada.
  • Bence bu bir etkiden ziyade tepki. Burda, VW düşmanlığını körükleyen şey yine VW holiganlarının saçma fanatizmi. Buna ek olarak, VW ve Doğuş'un umarsız, saygısız, kişiliksiz, fakat ülkemiz halkını etkileyen yaklaşımı da -benim de içinde bulunduğum kesimi- VW'ye karşı mesafeli hale getirmekte.

Adamların ülkemiz halkına saygısı yok ki herşeyden önce. Klimasız Golf'ler (kuzey ülkelerinden bla bla...), "Özellikle kısıtlı sayıda getiriyoruz, bu bir satış stratejisi" cümlesini sarfeden plaza yöneticileriyle aynı mantıkta yaklaşan Doğuş'un insanları aylarca araç için bekletebilmesi, kırpılmış versiyonların çok daha yüksek fiyatlara satılması; aynı zamanda DSG ve dizele fahiş fiyat farkları ve uzun kuyruklar konması gibi onlarca sebep varken ne VW'i, ne de Doğuş'u savunmam; aksine nefret ederim.

Halkımız bunu hakediyor ama; biz öpeni seven, seveni öpen bir millet olduğumuz için bu bize müstehak. Allah rızası için çok değil, 15 gün boyunca tüm siparişler iptal edilsin; 77000 TL'lik Jetta'lar, 90000 TL'lik Passat'lar ne kampanyalarla hangi fiyata verilecek? Plazaya girdiğimizde yüzümüze bakmayan ve hiçbir işten anlamayan zilli hatunlar nasıl dil dökecekler?

Millet o kadar para verip, aylar boyunca bekleyip anca alabildiği arabayı tabii ki çok matah bir şey sanacak, bu doğaldır. Ama bu tip insanlara gösterilen tepki, çok da haksız değildir.

Eğer Türk insanına adil davranan bir kurum olsaydı VW'yi seçer miydim, cevabım yine hayır olurdu. Tasarımda bir farklılık yok; Cihanair Polo'yla çarpmış, millet Jetta'dan ayıramadı arabayı.. Çünkü VW'de "ruh" yok. ve "Ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz"...

• quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Nick mesaj uyumu
    Kimse vw e bişey demiyorki ama daha mantıklı seçenekler varken körü körüne adı vw diye al diyen fanatiklere lafımız.Birileri burada bom boş poloyu sırf vw diye öneriyorsa orada duracaksın bi kere . Bizim sitemimiz buna en azından benim sitemim buna

kardeş haklısında oto genel de şu konuları görünce benimde sitem edesim geliyor bari bölümü kirletmeyin..Tdi motor traktör gibi,dsg bozuluyor,vw alırken iki kere düşünün vs sallamıyorum böyle başlıklar var tutupta sen bunda bir önyargı yok diyemessin her türlü eleştiriye saygım var ama çoğu yorum kötüleme ve çamur atma üzerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Nick mesaj uyumu
    Kimse vw e bişey demiyorki ama daha mantıklı seçenekler varken körü körüne adı vw diye al diyen fanatiklere lafımız.Birileri burada bom boş poloyu sırf vw diye öneriyorsa orada duracaksın bi kere . Bizim sitemimiz buna en azından benim sitemim buna

kardeş haklısında oto genel de şu konuları görünce benimde sitem edesim geliyor bari bölümü kirletmeyin..Tdi motor traktör gibi,dsg bozuluyor,vw alırken iki kere düşünün vs sallamıyorum böyle başlıklar var tutupta sen bunda bir önyargı yok diyemessin her türlü eleştiriye saygım var ama çoğu yorum kötüleme ve çamur atma üzerine

dsg bozluyor ama sallamadık bizat kendi aracımız

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bence bu bir etkiden ziyade tepki. Burda, VW düşmanlığını körükleyen şey yine VW holiganlarının saçma fanatizmi. Buna ek olarak, VW ve Doğuş'un umarsız, saygısız, kişiliksiz, fakat ülkemiz halkını etkileyen yaklaşımı da -benim de içinde bulunduğum kesimi- VW'ye karşı mesafeli hale getirmekte.

Adamların ülkemiz halkına saygısı yok ki herşeyden önce. Klimasız Golf'ler (kuzey ülkelerinden bla bla...), "Özellikle kısıtlı sayıda getiriyoruz, bu bir satış stratejisi" cümlesini sarfeden plaza yöneticileriyle aynı mantıkta yaklaşan Doğuş'un insanları aylarca araç için bekletebilmesi, kırpılmış versiyonların çok daha yüksek fiyatlara satılması; aynı zamanda DSG ve dizele fahiş fiyat farkları ve uzun kuyruklar konması gibi onlarca sebep varken ne VW'i, ne de Doğuş'u savunmam; aksine nefret ederim.

Halkımız bunu hakediyor ama; biz öpeni seven, seveni öpen bir millet olduğumuz için bu bize müstehak. Allah rızası için çok değil, 15 gün boyunca tüm siparişler iptal edilsin; 77000 TL'lik Jetta'lar, 90000 TL'lik Passat'lar ne kampanyalarla hangi fiyata verilecek? Plazaya girdiğimizde yüzümüze bakmayan ve hiçbir işten anlamayan zilli hatunlar nasıl dil dökecekler?

Millet o kadar para verip, aylar boyunca bekleyip anca alabildiği arabayı tabii ki çok matah bir şey sanacak, bu doğaldır. Ama bu tip insanlara gösterilen tepki, çok da haksız değildir.

Eğer Türk insanına adil davranan bir kurum olsaydı VW'yi seçer miydim, cevabım yine hayır olurdu. Tasarımda bir farklılık yok; Cihanair Polo'yla çarpmış, millet Jetta'dan ayıramadı arabayı.. Çünkü VW'de "ruh" yok. ve "Ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz"...

+1

Aslında vosvos fanatikleri kendilerine düşman

• quote:

Bence bu bir etkiden ziyade tepki. Burda, VW düşmanlığını körükleyen şey yine VW holiganlarının saçma fanatizmi. Buna ek olarak, VW ve Doğuş'un umarsız, saygısız, kişiliksiz, fakat ülkemiz halkını etkileyen yaklaşımı da -benim de içinde bulunduğum kesimi- VW'ye karşı mesafeli hale getirmekte.

Nokta

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Nick mesaj uyumu

dsg bozluyor ama sallamadık bizat kendi aracımız

Geçmiş olsun.Hayırdır ,nasıl bozuluyor ? forumdan biraz uzak kaldım neler kaçırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jetta24

Anlamıyorum beyler Volkswagen ile zorunuz nedir? Beğenmiyorsan almassın,tavsiye etmessin.Kimse size zorla.Vw alıcaksınız,diyip başınıza silah dayamıyor değil mi?Eee peki amaç nedir?Kim ne derse desin olamaz kardeşim hiç bir orta sınıf arac Vw gibi olamaz.Olucağı varsada sizin bu düşmanca tavırlarınız yüzünden olamayacak bizim gözümüzde.Chevrolet Cruze şehir içi 9 litreden aşağı yakmazken,fabrıka verılerınde bıle 8.8 denirken forumda 6-6.5 lt yaktıgını iddaa edenler var.Onlara biz hiç diyormuyuz SALLAMA birader diye? Japon araçları harika,her gecen gün kendini aşıyor ama konu Vw 'e gelınce,honda,toyota sahipleri başlıyor atıp tutmaya.
    Galiba Vw'nin kaderide Fenerbahçe gibi.Tek büyük firma kendısı (değil tabiki) diğerleride ona topluca düşman

Edit:İMLA
    bende bu vw konusu hakkında şikayetçiyim ama sen ve senin gibiler yüzünden

senin gibiler çok fanatik o yüzden millet çok anti fanatik

vw hem iyi hem kötü çok abartılıyor sebebide burdan kaynaklanıyor

• quote:

genel olarak katılıyorum.

ben de ilk bakışta cihanair'in çarptığı aracı jetta sanmıştım. sürekli aynı suratı kopyalama durumu mevcut...

o kadar gezinirim burada/konusunda daha cruze için şehir içi 6-6.5lt yaktım diyene rastlamadım. diyen var ve görmemişsem "aklını peynir ekmekle yemiştir."

cruze manuel normal kullanımla 8-10lt. otomatik 9-11lt arası yakar. durum kullanıcıya, sürüş şekline, şehir yapısına, şartlara vs. göre değişiklik gösterir.
    asla (-)lt olmaz. ancak şartlara göre (+)olabilir. tüm c sınıfı 1.6 atmosferik araçlar üç aşağı beş yukarı aynı yakıt tüketimi karakteri sergiler.

• En büyük VW Jetta 24 yalnız değilsin kardeşim.Milleti iyi delirttin helal olsun
  • `popcorn ve kola mi aldim izliyorum` yorumu gelmemis uzuldum :(

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 28 Şubat 2012; 1:26:56 >
  • volkswagen düşmanları ne zaman volkswagene binerse ozaman düşmanlıktan vazgeçerler kim ne derse desin fiyatına yüksek diyorlar ama yüksek değil rakiplerine göre gerçekten kaliteli araç yapıyorlar çoğu kişi volkswageni bir numara yapınca kendi araçları dandik duruma düştüğü için çamur atıyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.