Şimdi Ara

Vw Düşmanları? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün bir VW KEDİ kırmızıda geçti dört yol ağzında..Bir motosikletli pizza kuryesini alıyodu altına az kalsın..kurye doğal olarak korna falan tepki gösterdi adama yeşil yanıyor sonuçta..
    VW KEDİ'nin şöförü ne yaptı tahmin edin..durdu yolun ortasında açtı camı vee.. ''ne var lan O.Ç.''
    dedi...
    O an aklıma ne geldi biliyormusunuz..
    Forumda VW alehine yazınca ''Kedi ulaşamadığı cigere mındar dermiş'' diyen magandalar...
    Bende onlara diyorum ki; Hadi ordan Hadi ordan
  • Videoyu önce koydum, caza yerim diye sildim. Bi bitmediniz .. diye bir video varya, anladınız siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 28 Şubat 2012; 1:40:50 >
  • Vw düşmanlarını ben de anlayamıyorum, corolla kullanıyorum, toyota markasından soğumuş durumdayım, 90 lardaki sorunsuzluk imajınnı ekmeğini yiyerek dümdüz gerçekten düz zevksiz ruhsuz arabalar yapıyor, yalıtıma son modellerde yeni aklı başına geldi önem vermeye başladı, ileride bir araç alacak olursam mutlaka vw alırım, yalıtım benim için en önemli şeylerden biri , otoyolda 130 km süratle gittiğim zaman bağırmamalı, uzun vites oranları olmalı, içine zerre ses almamalı, passat ve golf bunu fark koyarak başarabiliyor, 1.6 tdi gibi ultra cimri bir motor seçeneği var, rakiplerinin çok üstü iç malzeme kalitesi var ( bir tarafınızıda yırtsanız vw araçlarının iç malzeme kalitesini küçümseyemezsiniz). Fiyatlar her kesime hitap ediyor, 36 binede golf var, 2008 yılında 41 küsür milyara sıfır b6 kasa trendline passat alınabiliyordu, rakibi denecek accord ve avensisin fiyatları ona nazaran uçmuş durumdaydı.

İnsanların çok sevdiği, tercih ettiği şeyler her zaman taşlanır. Bu forumdada vw nin ne kadar taşlandığını görüyorum.
    Vw sahiplerine de bir toyotacı olarak en iyi arabaya bindiklerini söylüyorum, iyi akşamlar herkese.

• Ben en buyugum, en iyiyim, en guzelim herkes bu yuzden bana dusman, cekemiyorlar, benim gibi olamazlar imza EGO.
  • Fenere benzetene kadar iyi gidiyodun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Plazaya girdiğimizde yüzümüze bakmayan ve hiçbir işten anlamayan zilli hatunlar nasıl dil dökecekler?

Eğer Türk insanına adil davranan bir kurum olsaydı VW'yi seçer miydim, cevabım yine hayır olurdu. Tasarımda bir farklılık yok; Cihanair Polo'yla çarpmış, millet Jetta'dan ayıramadı arabayı.. Çünkü VW'de "ruh" yok. ve "Ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz"...

Birinci söylediğin yüzünden corolla aldım volkswagen almadım(iyi ki de almamışım).Plazaya bir git,müşteri misin it misin belli değil.
    İkinci söylediğine ise katılmıyorum.Seçenek çok var Volkslarda.Abtı var en basitinden.Ha pahalı mı pahalı.Ama ruh katıyor araca.Onun dışında üst donanım versiyonları çok şık duruyor.Tabi senin verdiğin slogan Alfa'ya ait olduğundan almanlar ingiliz asaleti veya italyan tutkusuyla değil alman keskinliğiyle araç tasarlarlar.Ruhu olmayanlar ise yukarda bahsettiğim her konuya alman sokuşturma merakında olanlardır.Örnek istersen:
    116i vs a4 125hp tsi karşılaştırmasında aynı paraya alınabilen 170 hp'lik giulettayla aldıkları cevapları,ve sonra aynı konu içerisinde 200 bin avroluk araçlardan bahsetmelerini,sonunda da ağızlarının payını alıp ebedi suskunluğa bürünmelerini verebilirim
    http://resim.donanimhaber.com/m_57891709/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Şubat 2012; 8:13:05 >

• adam konuyu açmış kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bence bu bir etkiden ziyade tepki. Burda, VW düşmanlığını körükleyen şey yine VW holiganlarının saçma fanatizmi. Buna ek olarak, VW ve Doğuş'un umarsız, saygısız, kişiliksiz, fakat ülkemiz halkını etkileyen yaklaşımı da -benim de içinde bulunduğum kesimi- VW'ye karşı mesafeli hale getirmekte.

Adamların ülkemiz halkına saygısı yok ki herşeyden önce. Klimasız Golf'ler (kuzey ülkelerinden bla bla...), "Özellikle kısıtlı sayıda getiriyoruz, bu bir satış stratejisi" cümlesini sarfeden plaza yöneticileriyle aynı mantıkta yaklaşan Doğuş'un insanları aylarca araç için bekletebilmesi, kırpılmış versiyonların çok daha yüksek fiyatlara satılması; aynı zamanda DSG ve dizele fahiş fiyat farkları ve uzun kuyruklar konması gibi onlarca sebep varken ne VW'i, ne de Doğuş'u savunmam; aksine nefret ederim.

Halkımız bunu hakediyor ama; biz öpeni seven, seveni öpen bir millet olduğumuz için bu bize müstehak. Allah rızası için çok değil, 15 gün boyunca tüm siparişler iptal edilsin; 77000 TL'lik Jetta'lar, 90000 TL'lik Passat'lar ne kampanyalarla hangi fiyata verilecek? Plazaya girdiğimizde yüzümüze bakmayan ve hiçbir işten anlamayan zilli hatunlar nasıl dil dökecekler?

Millet o kadar para verip, aylar boyunca bekleyip anca alabildiği arabayı tabii ki çok matah bir şey sanacak, bu doğaldır. Ama bu tip insanlara gösterilen tepki, çok da haksız değildir.

Eğer Türk insanına adil davranan bir kurum olsaydı VW'yi seçer miydim, cevabım yine hayır olurdu. Tasarımda bir farklılık yok; Cihanair Polo'yla çarpmış, millet Jetta'dan ayıramadı arabayı.. Çünkü VW'de "ruh" yok. ve "Ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz"...

abi poloyuda jettaya benzetmek ayrı bir olay zaten

sis farından tanırım ben ya

• çekemeyen çok kardeşim
  • Bu şekildeki anlamsız, bir yere varılamayan, sonuç getirmeyen tartışmalar artık bıkkınlık verdi. Bilgilendirme değeri yok, sadece karşılıklı atışmalar, gerginlikler var. Benim arabam seninkini döver tarzında hoş olmayan bir paylaşım.

İsteyen istediği marka modeli istediği paraya alır diyor ve konuya noktayı koyup kilitliyorum.

Üzmeyelim birbirimizi.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.