Şimdi Ara

Vw Düşmanları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamıyorum beyler Volkswagen ile zorunuz nedir? Beğenmiyorsan almassın,tavsiye etmessin.Kimse size zorla.Vw alıcaksınız,diyip başınıza silah dayamıyor değil mi?Eee peki amaç nedir?Kim ne derse desin olamaz kardeşim hiç bir orta sınıf arac Vw gibi olamaz.Olucağı varsada sizin bu düşmanca tavırlarınız yüzünden olamayacak bizim gözümüzde.Chevrolet Cruze şehir içi 9 litreden aşağı yakmazken,fabrıka verılerınde bıle 8.8 denirken forumda 6-6.5 lt yaktıgını iddaa edenler var.Onlara biz hiç diyormuyuz SALLAMA birader diye? Japon araçları harika,her gecen gün kendini aşıyor ama konu Vw 'e gelınce,honda,toyota sahipleri başlıyor atıp tutmaya.
    Galiba Vw'nin kaderide Fenerbahçe gibi.Tek büyük firma kendısı (değil tabiki) diğerleride ona topluca düşman

Edit:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetta24 -- 27 Şubat 2012; 23:34:47 >

• bu konuyu yıkarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven.kacar -- 27 Şubat 2012; 23:35:09 >
  • Nick mesaj uyumu
    Kimse vw e bişey demiyorki ama daha mantıklı seçenekler varken körü körüne adı vw diye al diyen fanatiklere lafımız.Birileri burada bom boş poloyu sırf vw diye öneriyorsa orada duracaksın bi kere . Bizim sitemimiz buna en azından benim sitemim buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 27 Şubat 2012; 23:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta24

Anlamıyorum beyler Volkswagen ile zorunuz nedir? Beğenmiyorsan almassın,tavsiye etmessin.Kimse size zorla.Vw alıcaksınız,diyip başınıza silah dayamıyor değil mi?Eee peki amaç nedir?Kim ne derse desin olamaz kardeşim hiç bir orta sınıf arac Vw gibi olamaz.Olucağı varsada sizin bu düşmanca tavırlarınız yüzünden olamayacak bizim gözümüzde.Chevrolet Cruze şehir içi 9 litreden aşağı yakmazken,fabrıka verılerınde bıle 8.8 denirken forumda 6-6.5 lt yaktıgını iddaa edenler var.Onlara biz hiç diyormuyuz SALLAMA birader diye? Japon araçları harika,her gecen gün kendini aşıyor ama konu Vw 'e gelınce,honda,toyota sahipleri başlıyor atıp tutmaya.
    Galiba Vw'nin kaderide Fenerbahçe gibi.Tek büyük firma kendısı (değil tabiki) diğerleride ona topluca düşman

sana tam destek veriyorum kardeşimfenerbahçe ile ilgili bölüm haricinde

• VAY ARKADAŞ YA bu nedir ya yer gök vw olmuş

yakında forumun adı VOLKSWAGEN DONANIM HABER OLUCAK ONDAN KORKUYORUM

ARKADAŞLAR BENİM DIŞIMDA NİCİM DIŞINDA AÇILAN VW KONULARIYLA UZAKTAN YADA YAKINDAN HİÇ BİR İLGİM YOKTUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta24

Şikebahçe bitmedinizmi siz daha
  • şu attığın mesajla en büyük vw düşmanı sensin çünkü en büyük zararı sen veriyorsun, dahası gözün öyle bir kararmış ki farkında bile değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 27 Şubat 2012; 23:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

VAY ARKADAŞ YA bu nedir ya yer gök vw olmuş

yakında forumun adı VOLKSWAGEN DONANIM HABER OLUCAK ONDAN KORKUYORUM

ARKADAŞLAR BENİM DIŞIMDA NİCİM DIŞINDA AÇILAN VW KONULARIYLA UZAKTAN YADA YAKINDAN HİÇ BİR İLGİM YOKTUR

yok abi sen en azından vw in kötü yönlerinide çatır çatır söylüyorsun
  • Meksikalı amelelerin bindiği arabayı gelmişin nikin yapmışın bide VW yi Fenerbahçenin büyüklüğüyle iliştiriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 27 Şubat 2012; 23:48:51 >
  • zeka seviyesiyle alakalı bir olay.
  • Bu kadar popülarite de bir başarıdır bence :)
  • Laptopu arabaya götürdüm, arka koltukta oturuyorum, konuları oradan takip ediyorum, motor çalışıyor, içerisi sımsıcak, komşular "Kim bu maynak?" diyorlardır...

FOLKSVAGIN
  • abi sen konuyu sildir

bırak isteyen istediği aracı alsın
  • Volksçularla daha doğrusu almancı takımıyla son zamanlarda sık kapışan biri olarak söyleyeyim.Volkswagen başta olmak üzere alman araçlarını eleştirmem.Kaliteli düzgün araç yaparlar.Ama elin trolü çıkıpda Jaguar xf gibi araçların karşısında passattan bahseder,125 beygirlik audiyi,veya golfü falan 170lik giulettanın önüne koyar,hazmedemeyince s3ten m3ten bahsederse o zaman adama ağzının payını verip üstüne de su içirirler.
    Sorun markada değil,sorun volkswageni ilahlaştırıp önüne gelenin karşısına çıkaranlarda.
    Volkswagen güzel bir markadır,ama kendi kategorisinin içinde.Bulunduğu sınıfın içinde.focusun insignianın astranın corollanın civic in olduğu yerde kaliteli firmadır.
    AMA 328i'nin jaguar xf in karşısında trollük yapmak için değildir.Örneğin o konulara passat diye atlayan trollere duyuru==> passat bu amaçla üretilmemiştir.yani?
    FABRİKASININ O AMACA YÖNELİK GÖRMEDİĞİ ARACA JAGUARI BMW Yİ RAKİP GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN trolsünüz kardeşim.
    Sizi tenzih ederim,volksçular bunu öğrenirler-her konuya da sazan gibi zıplamazlarsa emin olun hiçbir araç hakkında alaya alan yorumlarla karşılaşmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Şubat 2012; 23:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Volksçularla daha doğrusu almancı takımıyla son zamanlarda sık kapışan biri olarak söyleyeyim.Volkswagen başta olmak üzere alman araçlarını eleştirmem.Kaliteli düzgün araç yaparlar.Ama elin trolü çıkıpda Jaguar xf gibi araçların karşısında passattan bahseder,125 beygirlik audiyi,veya golfü falan 170lik giulettanın önüne koyar,hazmedemeyince s3ten m3ten bahsederse o zaman adama ağzının payını verip üstüne de su içirirler.
    Sorun markada değil,sorun volkswageni ilahlaştırıp önüne gelenin karşısına çıkaranlarda.
    Volkswagen güzel bir markadır,ama kendi kategorisinin içinde.Bulunduğu sınıfın içinde.focusun insignianın astranın corollanın civic in olduğu yerde kaliteli firmadır.
    AMA 328i'nin jaguar xf in karşısında değil.
    Sizi tenzih ederim,volksçular bunu öğrenirler-her konuya da sazan gibi zıplamazlarsa emin olun hiçbir araç hakkında alaya alan yorumlarla karşılaşmazsınız.

güzel yorum yazmışsınız.ama bu forumda bu fikri savunan nadir üyelerdensiniz emin olun.Bu forumda herkes VW yi anadol sınıfına sokma çabası içerisinde.Bizim tepkimiz karalama kampanyasınadır.Bu sebepten ötürü bizler de tepkimizi koymak zorunda kalıyoruz.en azından sezarın hakkını sezara verdiğiniz için tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 28 Şubat 2012; 0:00:42 >

• hay vosvagenin yaa yeter artık
  • Boşver sen onu bunu da bu yeni jetta niye bukadar dandik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Boşver sen onu bunu da bu yeni jetta niye bukadar dandik?

• bu forumdaki tartışma karakolda biter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

güzel yorum yazmışsınız.ama bu forumda bu fikri savunan nadir üyelerdensiniz emin olun.Bu forumda herkes VW yi anadol sınıfına sokma çabası içerisinde.Bizim tepkimiz karalama kampanyasınadır.Bu sebepten ötürü bizler de tepkimizi koymak zorunda kalıyoruz.en azından sezarın hakkını sezara verdiğiniz için tebrikler...

Eyvallah.
    Volks'lar kaliteli araçlardır.Sağlam araba yapar,ona göre de kalibre fiyatını isterler.Almana anadol diyen ayrı model bir troldür zaten.Onu Bentley konusunda palio paylaşımı yaparken görebilirsiniz
    Amaaaaaaa
    Volksa binen adam da kendini bütün sınıfların üstünde bir halt zannetmesin bütün sıkıntı burda.Adam Jaguar xf gibi bir aracı paylaşıyor,bebe passat cc den bahsediyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.