Şimdi Ara

VW geri çağırdığı araçların beygirini mi düşürecek ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'de yapılan emisyon testleri sallanmıyor ki. Hatta insanlar teste giderken egzozun orjinalini takıp sonrasında çıkartarak kandırıyorlar testtekileri.

Geçen biryerde okumuştum. Türkiyedeki araçların zaten %70'inden fazlası bu emisyon testlerindeki değerden kat ve kat fazla gaz salıyormuş.

O yüzden hatalı ürünleri de Türkiye'ye iteleyeceklerdir.
  • Yolda tokatlanan arac sahipleri hemen satisa koyar ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlu DSG türkiye'de sorunsuz ımhh ohh cici diye satılıp sahipleri tarafından da namusu gibi korunuyorsa,

Her şey olur bu geri çağırma işlemlerinde. Hatta TR için geri çağırma yok, denip TDI için en çevreci motor ödülü de verilir. Oh mis. Gelsin zehirler.
  • gidin dava açın tazmınat alın tok kapı sesı dıye oluyodunuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beygir düşecekte benim bu güç kaybından yaşadığım kaybı kim karşılaycak? VW daha farklı bir yol izlemek zorunda kalacak bence..

zaten vw dizel aracı olan herkes şirketin bu üç kağıtçılığıyla değer ve itibar kaybı yaşayacağı kesin.

vw büyük ihtimalle ya yazılım yada bahsedilen ucuz parçalarla bu işi çözmeye çalışacak ama yaptığı bu işlem beygir yada torkda düşürme etkisi yaparsa o zaman vw araç sahiplerine parasal bedel ödemesi gerekir(doğuş sayesinde bu işlemlerin motora etki etmeyeceği söylenir velevki motora etkisi var derlerse bu seferde para neym ödemezler diye düşünüyorum. işte o zaman davalarla mahkemeyle uğraş dur).

yok ben aracıma dokundurtmam diyen olursa yakında egzoz muayenelerinde araç hareket ederken muayene yapmaya başladıklarında o zaman golü yemiş oluruz.

• Doğuş'un olaya yaklaşımı nasıl olacak, ben onu merak ediyorum... İşçilik ücreti adı altında bu takılacak parçaların fiyatlarıda kullanıcılardan çıkarılacak mı? 50 dolar gibi bir maliyet ise (ki hiç sanmıyorum) işçilik ücreti için rahat yedirilir... DSG macerasından sonra Doğuş'un bu geri çağırmada işlemi ücretsiz yapmayacağına dair şüphelerim var... İnşallah Doğuş Oto beni haksız çıkarır bu konuda...
  • Şırokkolar da düşecek mi?
  • Şu vw yi firma olarak sevemedim gitti...
    Araçları tasarım olarak beğensemde tanıdığım kullanan kişiler ya servis yada araçtan(DSG gibi) şikayetçi oldular.
    Bende araba alma arifesindeyim.2 yıldır focus kullanıyordum(kiralık).
    2.el herhâlde japon bir araba alacağım.
    Bu yaptıkları terbiyesizlikten sonra vw ye hayatta bulaşmam.Zaten senelerce eski motorları TR ye dayadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Dr.Ecu Nedir ?

Chip tuning olayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Motor gücünü azaltmadan emisyonu düşürmeleri çok çok zor. Öyle bir şey olsa zaten fabrikada yaparlardı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.