Şimdi Ara

VW GOLF 1.4 TSI 140HP MANUAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=392746&v=ikinciel-VOLKSWAGEN-GOLF-1.4-TSI-COMFORTLINE-140-HP-V
    arkadaşlar öncelikle araç keyif için alınacaktır çokta ihtiyaç yoktur. arabaya çok para vermek istemediğim için böyle bir tercih yapıyorum yada yeni kasayımı beklemeli
    sizce bu araç nasıl bu paraya değer mi
    bu kasanın kronik sorunları var mı
    araç temize benziyor
    benim önceliklerime gelirsek
    aracın temiz olması
    manual olması
    performanslı olması
    ESP olması
    sizce yeni kasayı beklemek daha mı iyi olur
    yeni kasa olursa 1.4 tsı 122 yada 140 manual esp düşünüyorum
    golf 6 almamamın sebebi manuallerinde esp olmaması
    yeni kasada esp olurmu oda belli değil tam

• araba 140hp üstüne manuel ve 28binde.
    fiyat da çok iyi.
    dod un daha önceden sabıkaları var tramerde şunda bunda dünyasını sorgulatmak lazım bu arabanın.
    yeni comf 140lığı kaça satacaklar bir de onu düşün tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 9 Ekim 2012; 22:02:23 >
  • Manual nedir kardeşim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Manual nedir kardeşim ya

haha ha çok komik!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayszgn

quote:

Manual nedir kardeşim ya

haha ha çok komik!

Komik tabi ki,forum da imla hatası yapmamaya çalışıyoruz,başlık da Manual yazmışsın tamam yanlışlık olabilir dedim de,içerikte de Manual yazısını görünce güldüm evet..Manuel Manuel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 10 Ekim 2012; 2:41:06 >
  • madem türkçe dersindeyiz da bitişik yazılır gardaş
  • Madem Türkçe konuşuyoruz manuel ya da manual demektense "düz vites" diyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Manual nedir kardeşim ya

haha ha çok komik!

Komik tabi ki,forum da imla hatası yapmamaya çalışıyoruz,başlık da Manual yazmışsın tamam yanlışlık olabilir dedim de,içerikde de Manual yazısını görünce güldüm evet..Manuel Manuel...

Madem dersteyiz ''içerikde'' yazarken içerikte diye düzeltirseniz seviniriz hani...

Fazla takılmamak lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

quote:

quote:

quote:

Manual nedir kardeşim ya

haha ha çok komik!

Komik tabi ki,forum da imla hatası yapmamaya çalışıyoruz,başlık da Manual yazmışsın tamam yanlışlık olabilir dedim de,içerikde de Manual yazısını görünce güldüm evet..Manuel Manuel...

Madem dersteyiz ''içerikde'' yazarken içerikte diye düzeltirseniz seviniriz hani...

uzun süredir böyle kapak bir cevap görmemiştim, eline sağlık need8$(mousegg

• quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

quote:

quote:

quote:

quote:

Manual nedir kardeşim ya

haha ha çok komik!

Düzelttim Hocam,yazdığım gibi imla hatası yapmamaya çalışıyoruz..Herkesi de teşvik etmemiz gerekir...En azından hatamızı görelim,farkına varalım,düzeltelim sorun değil..Öğrenmek ayıp değil,Öğrenmemek ayıp derler ya?

@Tniaskrad Buna kapak cevap diye mesaj yazıyorsan,sana da gülerim..Kapak cevap görmemişsin daha,ya da görmemezlikten geliyorsun

• konunun içine .......sınız..
  • bravo tebrik ediyorum
    türkçeye olan ilgi alakanızı ama yeri burası değil
    benim amacım sadece bilgi almaktı
    bunu yapmak zorunda değilsiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Manual nedir kardeşim ya

haha ha çok komik!

@Tniaskrad Buna kapak cevap diye mesaj yazıyorsan,sana da gülerim..Kapak cevap görmemişsin daha,ya da görmemezlikten geliyorsun

güzel kardeşim sen orada başka birisinin yaptığı hataya aynen ilkokul çocukları gibi "muahaha" diye mesaj atarken daha dk. 1 sende imla hatası yapınca komiğime gitti doğrusu, tamam dikkat edebilirsin ama hiçbir şey sana başkalarının hatalarına gülme hakkını vermez, ayıptır.Kibarca uyarırsın amenna.

Umarım demek istediğimi anlamışsındır ama yaşını az çok tahmin edebiliyorum bu yüzden bundan sonra yazacağın mesajlara cevap vermeyeceğim, iyi forumlar..

p.s:evet arkadaşın konusunu biraz mahvettik ondan da kendi adıma özür dilerim, tavsiyem vw bölümüne tekrar aç konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tniaskrad -- 10 Ekim 2012; 12:45:02 >

• quote:

sana gereken şekilde açıklama yaptık zaten niye daha celalleniyorsun ki boşver kim ne derse desin.
  • quote:

güzel kardeşim sen orada başka birisinin yaptığı hataya aynen ilkokul çocukları gibi "muahaha" diye mesaj atarken daha dk. 1 sende imla hatası yapınca komiğime gitti doğrusu, tamam dikkat edebilirsin ama hiçbir şey sana başkalarının hatalarına gülme hakkını vermez, ayıptır.Kibarca uyarırsın amenna.

Umarım demek istediğimi anlamışsındır ama yaşını az çok tahmin edebiliyorum bu yüzden bundan sonra yazacağın mesajlara cevap vermeyeceğim, iyi forumlar..

p.s:evet arkadaşın konusunu biraz mahvettik ondan da kendi adıma özür dilerim, tavsiyem vw bölümüne tekrar aç konuyu.

Yaşım 30 üstü bunu söyleyeyim,gerçi tahmin ediyormuşsunuz...Sizin de 40 üzeri olmanız lazım kardeşim diyorsanız,öyle varsayarak güzel abim,ben şimdi ilan yazısını okurken MANUAL kelimesi komiğime gitti,ben imla hatası yapıyor muhahahaha diye yazmadım..Açık ve net olarak Manual okuyunca okurken güldüm zaten ve oraya yazdım aynen..İmla hatası yapıyor diye arkadaşı karalamak değil,ciddi anlam da güldüm ve içimden geldiği gibi yazdım..Sonra arkadaşın tepkisine cevap verdim...Tekrarlıyorum ben hataya değil,kelimenin azizliğine güldüm..Haa imla hatası olmaması ayrı konu,keşke herkes doğru yazabilse,özellikle genç kardeşlerimiz...

Tabi klavye de bu durum yanlış anlaşılabiliyor,hani karşılıklı güleriz MANUAL diye ama burada yazınca,arkasına sanki karşılıklıyız gibi muhahaha animasyonunu koyunca yanlış anlaşılıyor doğrudur...

O bakımdan kırdıysam arkadaştan özür dilerim...

• quote:

Manual nedir kardeşim ya

manual diye yazılır. bir yanlışlık yok. türkçeye manuel olarak çevrilir. google çeviriyi ing. tür. yap. manual yaz karşına manuel olarak çıkar ve elle yapılan anlamı çıkar.
  • Türkçede manuel diye bir kelime yok manual ingilizce bir kelimedir. .

Konuya dönecek olursak, bir ara bu araçla bende ilgilenmiştim 140 HP düz vites araç harika değerler veriyor ama sonradan vw bu motoru jetta ve golften kaldırdı, tiguanda 150 hp olarak devam ediyor diye biliyorum.

Ama temiz olarak bulunursa şahane olur km. düşük olabilir... Ama bulunabilirse 122 hp TSİ motorlar daha çok tercih ediliyor daha az yaktığı iddia ediliyor...

Saygılar...
  • 122 tsı golflerde ne yazıkki esp yok
    olmazsa olmazlarımdan biri esp sanırım bu araç güzel bir seçim olacak
    aracın tramer kayıtlarında 2 tane hasar var biri 750 tl
    diğeride 500 tl
    dodun dediği ön tampon boyalı biri buna istinaden
    diğeride sağ ön çamurlukta boya yada değişen yok ama
    vakumlama işlemi görmüş denildi
    sizce bunlar sorun çıkartırmı
    ve bbu motorda dikkat etmem gereken bişi varmı acaba almaadan önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Türkçede manuel diye bir kelime yok manual ingilizce bir kelimedir. .

server'de ingilizce bir kelimedir ama türkçede yine server denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Türkçede manuel diye bir kelime yok manual ingilizce bir kelimedir. .

server'de ingilizce bir kelimedir ama türkçede yine server denir.

Buna bir itirazım yok zaten, ben sadece Türkçede manuel bir kelime yoktur dedim. Yanlış mı söyledim? Bir çok kelime Türkçede olmamasına rağmen kullanıyoruz...

Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.