Şimdi Ara

Vw Golf 1.6 tdi 90 ps 41.500 tllik başlangıç fiyatıyla geldi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
21.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: bureda

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bureda

quote:

foruma yaş siniri konsa 3 -5 kisi anca kalir herhalde

Kafa kağıdımın resmini koyacam şimdi topike.(yok yok en iyisi koymamak,fosil derler bir de.-bu arada yaş 36 olmuş.)

Bir ben,bir Taner Göde ,bir kaç kişi daha ilave et etti mi 10 parmak.

taner abimin ruhu genc. gerci bende 30 um ama 25 bile gostermiyorumdur tek rakibim mehmet ali

Mehmet Ali'ye laf yok. Adam 60 olmuş nerdeyse ,hala 30'lu yıllarını yaşıyor. Bir de bu kadar gevşek olmasa .

olsun okadar para sendede olsa ne yapacağini bilemezsin eminim

• Buradayım, buradayım. (look below)

Karaköy Güllüoğlu'da bir tür börek söyledik, solda çevirmen meslektaşım Serkan Doğan, arkadaki kadını tanımıyorum, fakat çok ağır CHANEL 5 sürmüştü, su böreği değil, parfüm kokulu börek olmuştu.

27 Temmuz 2008 İstanbul Metallıca Konseri için bütün gece uyumamış, LPG'li Kia Rio ile Adana'dan İstanbul'a basmıştık! Çok ilginçtir ki İstanbul'a her metal ve hard rock konseri için gittiğimde iş dönüp dolaşıp hamurlu böreğe dayanıyor, halbuki ben bu defa farklı birşey düşünmüştüm, ama yine börek!

Vw Golf 1.6 tdi 90 ps  41.500 tllik başlangıç  fiyatıyla geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 26 Mayıs 2009; 22:07:49 >

• taner abi makinenin tarihi yanlis

sen 27 demissin makine 26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 26 Mayıs 2009; 22:04:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

27 Temmuz 2008 İstanbul Metallıca Konseri için bütün gece uyumamış, LPG'li Kia Rio ile Adana'dan İstanbul'a basmıştık! Çok ilginçtir ki İstanbul'a her metal ve hard rock konseri için gittiğimde iş dönüp dolaşıp hamurlu böreğe dayanıyor, halbuki ben bu defa farklı birşey düşünmüştüm, ama yine börek!

Ben gidememiştim o konsere. uyuz olmustum....

Kirk Hammet nasıldı bari, yaslanmısmı elemanlar?

JeymZ ak sakallı dede olmustur sanırım artık

• Su böreği dedin,iyi mi oldu şimdi.
    Kadayıf diyen de olmuştu.
    Dışarı çıkıp,bir koşu alıp gelmek farz bana artık.

Diyar 'dan burma kadayıf(bu saatte kaldıysa)Taner Börek'ten (valla dükkanın adı böyle)2 porsiyon su böreği kapıp geleceğim arkadaşlar.

Ciddiyim .
  • Abi, orası Kadıköy değil Karaköy olacak.

Tam iki yılım geçti orada. İstanbul'u bence tam anlamıyla yansıtan yerlerden biridir. Tüm İstanbul'dan birer parça bulabilirsin oralarda. Deniz, sahil, balık tutanlar, ultra zenginler, evsizler, beyefendiler, sokak serserileri...

Bu arada, keşke yemeğinizi 3-4 dükkan solda yer alan Namlı'da yeseydiniz. Fiyatları biraz pahalıdır ama çok ilginç şeyler var. Aperatif bir meze tabağı şeklinde bir yemek yerdiniz. Üzerine de Güllüoğlu'nda baklava ve limonata. Özledim Tophane'yi.

Bu arada, hemen karşınızda yer alan Türkiye Denizcilik İşletmelerine ait gece kulübüne de inanılmaz hatunlar gelir hafta sonları. Tüm yurt erkekleri olarak dibimiz düşerdi.

• Ceyhun, konser ve buluşma 27'sindeydi (Pazar), İstanbul'u gezmem de 26'sındaydı, makina doğru, ama insan işte, yanılıabiliyor. Düzelttim. Teşekkürler dostum.

GTZRulez, unutulmaz bir konserdi. Gitmeyen çok pişman olmuştur, eminim. Adamlar çok iyiler, hiç yorulmadılar, 2 defa da sahneye geri döndüler. Tüm konseri N73 ile çektim! Keh keh...

• Offffffff sahneyi her zaman ki gibi hazırlatmışlarrrr....

Ağlıycam valla. Gercekten acaip pişmanım..

Resimleri gorunce ıyıce dumur oldum

Orada bulunup, cigerini yerinden söken distortion sesi eşliğinde headbang yapmak vardı okul yıllarındaki gibi...

Neyse, Bidahaki sefere diyelim....

Keep The Heavy Metal Faith...

• Arkadaslar bu konser kimindi metallicanın mı??
  • Evet

Yanlız konu nereden nereye geldi...

Roman gibi forum'uz vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 26 Mayıs 2009; 22:14:59 >
  • Bana konser demeyin ya...

Depeche Mode konseri iptal edildiği günden beri bunalımlardayım, depresyonlardayım.

In your room, walking in my shoes, its no good, enjoy the silence ve diğerleri...Hepsi yalan oldu:(
  • ağlamak istiyorum

nasıl haberim olmaz nasıl

sadece unforgiven içn gidilir su konsere
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

Evet

Yanlız konu nereden nereye geldi...

Roman gibi forum'uz vesselam

bosverin araçlari konserlerde bulusalim
  • 93 tekinin eline hiçbiri su dökemezzzzzzzzzzzzzzzzz.
    Harikaydılar......
  • rammstein bozuntusu da gelse bi ara fena olmaz..Yada rasmus grubu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Bana konser demeyin ya... Depeche Mode konseri iptal edildiği günden beri bunalımlardayım, depresyonlardayım. In your room, walking in my shoes, its no good, enjoy the silence ve diğerleri...Hepsi yalan oldu:(

People Are People
    Little 15

Ben 80'li yılların tam ortasındaydım. En güzel müzik, bilhassa NWOBHM ve POP 1980-1985 arasındaydı ve o zamanı yaşadım. HARİKAYDI...!!! Vay anasını!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Malzemenin yumuşak olması onun kaliteli olduğunu anlamına gelmez bunu da ekleyeyim.Evet,göze hoş görünür yumuşak malzeme;ama bir süre sonra soyulursa görürüm o zaman kaliteyi.

Zaman gösterecek diyelim.

ne cabuk unuttunuz bora ve eski golflerdeki soyulmalari da megane mi sadece malzemesi soyulan ?

Ben,Bora ile Golflerin malzemesi soyulmuyor demedim.Daha önceden defalarca yumuşak malzeme = kaliteli malzeme yorumu yapıldı.Yumuşaklığın,tek başına kalite ölçütü olamayacağını yazdım.

Bilgi olsun diye söylüyorum,benim konsolda tıkırtı yok.Bindiğim iki farklı Passat'ta da yoktu.Diğerlerini bilemem.Şu anda bende bir tane hafif gıcırtı var,o da kasislerde oluyor.

her yumusak malzeme soyulacak diye birseyde yok.. ben sadece kaliteyi gögüslükteki malzeme icin demedim. ayrica koltuk kumasindan tut kapi iç malzemelerine kadar megane bambaska bir araç olmuş.. yürüyen aksamindan tut motoruna kadar reno artik KALİTELİ araç yapiyor ve bana göre golf 6 dan KALİTELİ dir.

Doğru.Her yumuşak malzeme soyulacak diye bir kural yok.Megane'ı incelemedim,görmedim.O yüzden malzeme kalitesi ile ilgili yorum yapmam,yapamam.

Fakat bir noktaya değinmek istiyorum.İnterneten fotoğraflarına bakarak,kısa bir deneme sürüşü yaparak ya da trafikte gördüğünüz bir araç için kaliteli araç demek ne kadar sağlıklı bilemiyorum.Çünkü biz burada "Adamlar kaliteli malzeme kullanmış,on numara araba olmuş" desek,bir süre sonra araçta sorunlar çıkarsa ne olacak?Mesela Megane Sedanlarda tıkırtı sorunları meşhurmuş.Benim aylarca haftanın 4 günü binip 70 km yol gittiğim Megane en azından böyleydi.Yol tutuşu da çok iyi değildi.Yakıt tüketimi iyi idi sadece.

Renault artık kaliteli araç yapıyor demişsiniz.Bunu da bilemezsiniz.Dediğim gibi yarın bir gün aracın orasından burasından sorunlar çıkarsa kalite yalan olur.Alırsınız arabayı,birkaç ay sürersiniz "Bu sefer kaliteli bir model üretmişler" dersiniz,ona bir şey diyemem.

Aynı şey Golf için de geçerli.

İki model arasındaki kıyaslamayı şu an sadece geçmişlerine bakarak yapabiliriz.Mesela ben Yeni Polo'dan çok umutluyum.Sadece fotoğraflarını gördük.TSI,DSG ve Polo'nun geçmişine bakarak yorum yapabiliyorum.

Yani uzun lafın kısası,kalite kıyaslaması yapmak o kadar basit bir olay değil.Sadece yorum yapabilirsiniz.

bureda

Haklısınız,önemli olan koltuğa oturduğunuzda neler hissettiğinizdir.Başkalarının aracım için yorumlarını takmıyorum,ben de onlara yorum yapsam herhalde onlar da pek dikkate almaz.

Otomobil genel bölümünde yazılanlara bakıyorum,kendi kendime diyorum ki "Sanırsın ki D segmenti değil,C segmenti bir araba almışız,foruma bakarsan Passat'ın satışları sonda olması gerekiyor,satışlara bakıyorum tam tersi.Bu nasıl bir çelişki? Sonra önce Passat konusuna gidiyorum,şöyle bir kendime geliyorum,ardından da direksiyona oturunca iyi tercih yapmışım diyorum."

Fakat şöyle bir gerçek var ki,forumda bir VW antipatisi var,dediğim gibi ben dert etmiyorum;ama bazı noktalarda gerçekten haksız eleştiriler var.Eskiden Jetta,3 serisi ile karşılaştırılmış.Olabilir,dalga geçmeye çok meraklı iseler o üyeyle geçsinler,ya da dikkate almasınlar.Espri dediğin birkaç kere yapılır,ardından bayar.

Akşam akşam canım börek çekti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Bana konser demeyin ya... Depeche Mode konseri iptal edildiği günden beri bunalımlardayım, depresyonlardayım. In your room, walking in my shoes, its no good, enjoy the silence ve diğerleri...Hepsi yalan oldu:(

People Are People
    Little 15

Ben 80'li yılların tam ortasındaydım. En güzel müzik, bilhassa NWOBHM ve POP 1980-1985 arasındaydı ve o zamanı yaşadım. HARİKAYDI...!!! Vay anasını!

Taner Hocam sende bizdenmişsin desene...

New Wave Of British Heavy Metal felan

Judas Priest, Iron Maiden vs azmı dınlerdık zamanında

Pop camıasındada Mıchael Jackson tozu dumana katıyordu o sıralar THRILLER albumu ile

Hatta dunyanın gelmıs gecmıs en cok satan albumudur THRILLER.

ikinci PINK FLOYD - Dark Side Of The Moon

• passat gercekten rahat ve konforlu bir araba bu konuda lafı kesinlikle haketmiyor..

insignia halen gozumde passatın eline su dokecek seviyede bir araba değil..Ama su 2007 modellerinde olan 115 lik fsi motor gercekten eniştemde var gitmiyor arkadas araba..Hızlanması cok yavas..Yuksek hızlarda devir cevirmek zorundasınız..Araba tamamen devirli kullanmaya odaklanmıs bir araba gibi..

122lik passatı bilmem gerci 115likle arasında cok fazla guc farkı yok fakat 115lik tork yoksunu bir arac..tsi motorda bole bir problem olmasa gerek turbonun avantajıyla..
  • İşte! Evli olmanın ve hamarat bir eşe sahip olmanın avantajı... 24 Saat Çay ve Börek Servisi elimin altında! Allah be!

- ...
    - "Hayaaaatımmmm"
    - Elinin körü!
    - "Canım börek çektiii, yapar mısınnnn"
    - Rüyanda gördün galiba? Yok börek mörek!
    - "Ama canım çok çekti, peynirli..."
    - Yapamammmm, hem bu saatte börek yenir mi ha?
    - "Forumdan arkadaşlar yiyorlar ama, hem de..."
    - Onlar bekar herhalde, çıkar yerler, sana börek yok!
    - "Ühhüüüü ühhhüüüü, büühhüüüüü, büühühühühü"
    - Off of, dondurucuda 2 kutu sigara börecği olacak, Git yap!
    - "Teşekkürler hayaaatttııımm, sen bir tanesin, bir tane...!"
    - Görürsün!
    - ...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.