Şimdi Ara

Vw Golf 1.6 tdi 90 ps 41.500 tllik başlangıç fiyatıyla geldi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
21.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gözlerim yaşardı valla.Konu aynen duruyor ve börek,çörek,müzik olayına kadar gelmişsiniz

Bu konu silinirse bu sefer de bu yüzden silinir
  • Valla millet burmaları kadayıfları da yerse işin nerelere geleceğini düşünemiyorum bile, digiturk'ün gece kuşağı başladı bu saatten sonra tartışırsak birbirimizi görememe ihtimalimiz var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

Tövbe tövbe

Gözlerim yaşardı valla.Konu aynen duruyor ve börek,çörek,müzik olayına kadar gelmişsiniz

Bu konu silinirse bu sefer de bu yüzden silinir

Millet dağıtmadan konunun dağılması lazımdı. Yemek bu konuda imdada yetişti.

Valla Billa benim suçum yok.Taner "su böreği "dedi,o başlattı.

• quote:

Orjinalden alıntı: bureda
    quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

Tövbe tövbe. Gözlerim yaşardı valla.Konu aynen duruyor ve börek, çörek, müzik olayına kadar gelmişsiniz Bu konu silinirse bu sefer de bu yüzden silinir

Millet dağıtmadan konunun dağılması lazımdı. Yemek bu konuda imdada yetişti. Valla Billa benim suçum yok.Taner "su böreği "dedi,o başlattı.

Afiyet olsun sevgili bureda. Umarım tüm konular böyle eğlenceli ve afiyetli geçer. Ağzımız tatlanır, damağımız üstün lezzetlerle, midemiz enfes yemeklerle doyar. Adana'da mesela gece yenen yemekler Şırdan ve Dürüm, bunlar zaten kaçamak için birebirdirler...!!!

• Adana'da bir daha gece yemek yersem 2 olsun

Şimdi sizi acıktıralım iyice.
    2 ciğer dürüm üstüne+1 adet de adana yiyince kalpten gideceğimi bile düşündüm
    Zorlamamak lazım bünyeyi
  • Vay be VW topigine bak ne kadar dostane konular islenmis. 7de cktm demin geldm 3 sayfa olmus, dedim aha saglam cumbus var ama alakasi yokmus =)) sabaha butun mesajlar gider ama heralde.

Bu arada basliktaki yazilanlari okuyunca aklima ortakoydeki bi restoranin slogani geldi, sturbucksin arkasinda yaziyo hatta kocaman: ''birbirinizi yemeyin, pidemizi yiyin'' tarzi biseydi o da :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk
    Doğru.Her yumuşak malzeme soyulacak diye bir kural yok.Megane'ı incelemedim,görmedim.O yüzden malzeme kalitesi ile ilgili yorum yapmam,yapamam.

Fakat bir noktaya değinmek istiyorum.İnterneten fotoğraflarına bakarak,kısa bir deneme sürüşü yaparak ya da trafikte gördüğünüz bir araç için kaliteli araç demek ne kadar sağlıklı bilemiyorum.Çünkü biz burada "Adamlar kaliteli malzeme kullanmış,on numara araba olmuş" desek,bir süre sonra araçta sorunlar çıkarsa ne olacak?Mesela Megane Sedanlarda tıkırtı sorunları meşhurmuş.Benim aylarca haftanın 4 günü binip 70 km yol gittiğim Megane en azından böyleydi.Yol tutuşu da çok iyi değildi.Yakıt tüketimi iyi idi sadece.

Renault artık kaliteli araç yapıyor demişsiniz.Bunu da bilemezsiniz.Dediğim gibi yarın bir gün aracın orasından burasından sorunlar çıkarsa kalite yalan olur.Alırsınız arabayı,birkaç ay sürersiniz "Bu sefer kaliteli bir model üretmişler" dersiniz,ona bir şey diyemem.

Aynı şey Golf için de geçerli.

İki model arasındaki kıyaslamayı şu an sadece geçmişlerine bakarak yapabiliriz.Mesela ben Yeni Polo'dan çok umutluyum.Sadece fotoğraflarını gördük.TSI,DSG ve Polo'nun geçmişine bakarak yorum yapabiliyorum.

Yani uzun lafın kısası,kalite kıyaslaması yapmak o kadar basit bir olay değil.Sadece yorum yapabilirsiniz.

bende yeni lagunaya ve megane a bakiyorum birde passat ve golfe ona göre kaliteli yorumumu yapiyorum ilerde sende umarim gider inceler kiyaslar ve neyin ne oldugunu anlarsin uzatmaya niyetim yok zaten zevk ve tercih meselesi...

• vw pahalı olunca sırt çevirip böreğe çöreğe yumuldu millet
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

passat gercekten rahat ve konforlu bir araba bu konuda lafı kesinlikle haketmiyor..

insignia halen gozumde passatın eline su dokecek seviyede bir araba değil..Ama su 2007 modellerinde olan 115 lik fsi motor gercekten eniştemde var gitmiyor arkadas araba..Hızlanması cok yavas..Yuksek hızlarda devir cevirmek zorundasınız..Araba tamamen devirli kullanmaya odaklanmıs bir araba gibi..

122lik passatı bilmem gerci 115likle arasında cok fazla guc farkı yok fakat 115lik tork yoksunu bir arac..tsi motorda bole bir problem olmasa gerek turbonun avantajıyla..

"insignia halen gozumde passatın eline su dokecek seviyede bir araba değil"

ne göz varmis sende kusura bakma ama

yilin araci o yuzden secildi herhalde

• golf yenilendi artık jettanın önü değişmiyor mu??
    bu arada golfleri severim.almanyada olsam golf alırım.ama almanyada astrayla fiyatları yakınken ülkemde 10 bin tl pahalı olması beni soğutuyor.yoksa güzel araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Vay be VW topigine bak ne kadar dostane konular islenmis.

Dun gece içkiyi biraz fazla kaçırmışız... ondandır
  • vay be benim konu 6 sayfa olmuş işşte vw sevgisi budur
  • doguş otodan açıklama geldi golf 1.6 tdi her parası olana satılmicakmış golf 1.6 tdi alıcak arkadaşların belli bir mevkide ve kariyerde olması gerekiyormuş artı garajında en az 3 tane vw araç olanlar alabilirmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

doguş otodan açıklama geldi golf 1.6 tdi her parası olana satılmicakmış golf 1.6 tdi alıcak arkadaşların belli bir mevkide ve kariyerde olması gerekiyormuş artı garajında en az 3 tane vw araç olanlar alabilirmiş.

ferrari enzo hesabı yani

• adamın birisi birgün birahaneye gidiyor içiyor biraları içiyor içiyor içiyor

sonra birahaneci ile sohbete başlıyorlar
    diyor ki meyhaneciye

-kaç fıçı bira satıyorsun günde
    meyhaneci 3 fıçı bira diyor
    -adam : 4 fıçı satmak istermisin diyor
    meyhaneci e herhalde diyor
    -adam : e o zaman şu eksik verdiğin bardakların üstünü tamamla diyor

yavrum doğuş

sen şu anda 1000 tane araba satıyorsun
    belki 2000 tane satmak istiyorsun
    2000 tane satmak istiyorsan önce
    sattığın arabalardaki eksikleri tamamla

muccuk

Vw Golf 1.6 tdi 90 ps  41.500 tllik başlangıç  fiyatıyla geldi

Vw Golf 1.6 tdi 90 ps  41.500 tllik başlangıç  fiyatıyla geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecstasymen -- 27 Mayıs 2009; 15:52:38 >

• HAHAHA

Süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

passat gercekten rahat ve konforlu bir araba bu konuda lafı kesinlikle haketmiyor..

insignia halen gozumde passatın eline su dokecek seviyede bir araba değil..Ama su 2007 modellerinde olan 115 lik fsi motor gercekten eniştemde var gitmiyor arkadas araba..Hızlanması cok yavas..Yuksek hızlarda devir cevirmek zorundasınız..Araba tamamen devirli kullanmaya odaklanmıs bir araba gibi..

122lik passatı bilmem gerci 115likle arasında cok fazla guc farkı yok fakat 115lik tork yoksunu bir arac..tsi motorda bole bir problem olmasa gerek turbonun avantajıyla..

arkadasım ne kadar opelci oldugumu bilmiyorsun herhalde opeli daha yeni sattım..

İki aracı de denedim vw yle baya bir seyehat ettim..İstanbuldan muğlaya felan..Kafadan atmıyorum yorumumu...

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Yılın otomobili ödülünü almış olması yılın bu segmentte en kaliteli araç olduğu anlamına gelmiyor.B segmentindeki Fiesta,1 puan farkla 2.oldu.Sorunsuz da değil.

"Yılın otomobili" gazına gelip hepsinden iyi demeyin,yanılabilirsiniz.

• Ya bırakın VW'yi Reno'yu Toyota'yı...

Alın birer porsiyon su böreği keyfinize bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Ya bırakın VW'yi Reno'yu Toyota'yı...

Alın birer porsiyon su böreği keyfinize bakın.

puf böreği alsak

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.